Bucurii de sept-oct 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 11
eloise spune:
Ne-am intilnit azi cu Lili & Mathias, poze nu am prea facut pentru ca baieteii misunau care incotro vroia , Mathias e un scump, dulce si prietenos, dar copilul meu inca n-a iesit din faza de ne-sociabilitate daca pot sa spun asa, in concluzie nu s-au prea jucat impreuna. Oricum m-am bucurat mult sa ii revad.
Multumesc de aprecieri la adresa lui V. Pe televizor se urca in 2 timpi si 3 miscari, intr-adevar e cam periculos pentru ca "platforma" de sus e ingusta (daca aveam o plasma, cred ca o calarea ) dar el e destul de precaut si are mereu grija sa nu cada. Oricum nu il las nesupravegheat.
Monica, pozele prim-plan i le-am facut folosind zoom-ul. Asa ies niste portrete destul de interesante.
Lili, nici V nu mananca singur. Incearca el, cateodata mai nimereste (din greseala) si in gurita dar inca nici vorba sa ma pot baza ca-i pun farfuria in fatza si lingura-n mana si n-am treaba cu el .
Cristina, azi sa fie oare ziua cea mare?
Revin.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eloise spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Remember me??? Adica cea care o sa ajunga gravida pana de Craciun?
Dar am macar un termen, adica daca nu se intampla nimic pana marti, atunci marti e ziua Z . Ma apuc sa recuperez
Intre timp ai postat... Deci nici azi nu e "the D-day"... Te apuci de sarit coarda?
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
beatrix spune:
quote:
Originally posted by eloise
[quote]Originally posted by CristinaGoji
Remember me??? Adica cea care o sa ajunga gravida pana de Craciun?
Dar am macar un termen, adica daca nu se intampla nimic pana marti, atunci marti e ziua Z . Ma apuc sa recuperez
Intre timp ai postat... Deci nici azi nu e "the D-day"... Te apuci de sarit coarda?
...gluma gluma dar s-ar putea sa functioneze! nu cred ca a mai fost testata de vreo gravidutza metoda asta! ce zici Cristina, te bagi la o incercare?
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
GETY spune:
Am fost plecata cu treburi. Acum scriu repede, ca se trezeste Maria si trebuie sa-i fac mancare.
Beatrix, imi plac florile de moooor! Si nenii aia 2 cu care ai facut poza, si voi 3 impreuna. Sunteti tineri si frumosi.
Da, poate sa faca Darius candida de la anitbiotice, dar sora-mea ii administreaza Mariei si ceva care sa o ajute sa nu faca ccc candida. Micomax parca-i zice.
Azi sunt gata analizele mele. Marti ii recoltam Mariei si le ducem la laborator.
Cristina, poate ramane pe luni cam am zis eu?
Eloise, l-am vazut si eu pe Vladut cu parul lungut.
Tot in ultima saptamana i-a iesit Mariei a treia maseluta si caninul dreapta sus.
Asa creste Maria Diana
beatrix spune:
Eloise, cunoastem ca asa e la noi cu urcatul pe masa! la faza cu socializatul cred ca depinde si de temperamentul copilului! la cate face Vladutz nu cred ca va fi o fire inchisa dar are ritmul lui!
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Scumpik, , ce gatesti bun?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,
i-am facut sotului cartofi in ceaun cu mujdei ...eu nu am maincat ca sunt la cura de 2 sapt si abia am dat jos 1 kil (iar am raspuns cam tarziu, ca aseara dupa ce ti-am trimis pm n-am mai intrat)
Roxana imi pare rau ca Daria a facut ieri febra, multa sanatate si sotului refacere rapida
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
GETY spune:
MamiLili, nici Maria nu papa singura, desi ii dau lingurita in manuta si i-o duc la gurita, dar apoi se joaca cu ea in farfurie.
Roxana01, refacere rapida sotului!
Scumpik_lui, au aparut cartofii noi, nu?
Asa creste Maria Diana
scumpik_lui spune:
ce mult ati scris de aseara si pana acum, merg sa citesc ca doarme copilu
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
beatrix spune:
Gety, !
Bafta multa sa iasa ok analizele Mariei!
Nu stiu ce i-au dat lui Darius ca sa-l potejeze pe langa antibiotic dar s epare ca nu si-a facut efectul! e posibil sa fi fost si prea multe antibitice in timp scurt ca a tot dat dintr-o infectie in alta! nu stiu ce sa zic! nu ma rog decat sa fie sanatos!
scumpik_lui spune:
da Gety au aparut cei noi, dar din turcia cred si nu-s cine stie ce, ca am luat doar o gurita de pofta sa vad ce gust au si sunt naspa, parca aveau gust a iarba