AM ceva de spus!

AM ceva de spus! | Autor: papadie

Link direct la acest mesaj

Astazi capcaunul:

quote:
Originally posted by capcaunul

In nebunia ce-a cuprins Romania in timpul partidei "patru labute" contra "doua maini si doua picioare" ma mir ca nu a aparut nicio initiativa legislativa pentru instituirea Indemnizatiei de crestere a cainelui. Sa vedeti atunci cum ar disparea imediat toti cainii maidanezi de pe strazi!

GENIAL! Si multele asociatii sa plateasca indemnizatiile de caine. Si bonus pt. fiecare rahatel ridicat din spatiul verde, trotuar, scara de bloc etc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu vreau sa scriu dincolo,ca nu am chef de cearta,dar vreau sa intrati sa cititi aici:

http://www.animalsasia.org/index.php?module=2&menupos=2&lg=en

si apoi sa facem parada de drepturile maidanezilor care omoara oameni in Romania zilelor noastre!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

papadie,
dincolo de mistouri care se intimpla deja pe doua topicuri...topicul asta are vreun scop? nu de alta, dar cred ca e multa lume pe forumul asta care ar avea ceva de spus pe multe teme, dar...sa nu fin offtopic!

valentina,
am citit. sincera sa fiu m-am bucurat. inseamna ca macar in unele parti ale lumii lucrurile se pot schimba.

pt cei cu stomacul tare, exista pe internet (eu l-am gasit pe googlevideos) un filmulet care se cheama earthlings.
e facut "pentru toate gusturile", si pentru cei care au o slabiciune mai mare pentru ciini si pisici, si pentru cei pasionati de alte animale, si pt cei interesati de ecologie, si pt cei care au renuntat demult sa mai poarte haine de blana...

este o oglinda foarte fidela a ceea ce au ajuns oamenii in prezent, indiferent de tara in care traiesc, de religie, de citi copii au acasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by pisigri

papadie,
dincolo de mistouri care se intimpla deja pe doua topicuri...topicul asta are vreun scop? nu de alta, dar cred ca e multa lume pe forumul asta care ar avea ceva de spus pe multe teme, dar...sa nu fin offtopic!

valentina,
am citit. sincera sa fiu m-am bucurat. inseamna ca macar in unele parti ale lumii lucrurile se pot schimba.

pt cei cu stomacul tare, exista pe internet (eu l-am gasit pe googlevideos) un filmulet care se cheama earthlings.
e facut "pentru toate gusturile", si pentru cei care au o slabiciune mai mare pentru ciini si pisici, si pentru cei pasionati de alte animale, si pt cei interesati de ecologie, si pt cei care au renuntat demult sa mai poarte haine de blana...

este o oglinda foarte fidela a ceea ce au ajuns oamenii in prezent, indiferent de tara in care traiesc, de religie, de citi copii au acasa....

DA! Este o idee. Si de cate ori am sa gasesc cate O IDEE am s-o pun aici (va invit si pe voi).
Si NU este despre caini in mod special. Azi s-a intamplat s-o culeg din topicul dedicat.
Insa, repet, este o idee genaiala. Daca nu le gasim stapani din dragoste sa le gasim stapani macar pentru bani!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Exista aceasta varianta. Eu am vazut anunturi date de o asociatie de protectie in care cautau persoane cu curte carora sa le plateasca chirie pentru gazduirea unor caini. A, era vorba de "caini de terapie". Poate ne povesteste cineva ceva despre acesti caini, eu nu stiu decat ca se folosesc, printre altele, in terapia copiilor cu autism.

Papadie, scuza-mi curiozitatea, acest subiect este tot cel cu fetita sau este altul? Daca este alt subiect, atunci de ce subiectul "vegetarieni..." este acelasi cu cel cu fetita si aici este alt subiect?

Mergi la inceput

DA. asta e alt subiect. E despre o idee.
Maine va fi ceva impotriva santajului. Acest subiect NU este despre caini.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Nu cred ca se poate. Daca ar avea atitia bani cit sa intretina toti ciinii ar face-o ei, fara sa fie nevoie sa plateasca pe altii.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

VA ROG nu este un subiect despre caini. A inceput o noua zi. Vom vorbi despre alta idee.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Despre PROTEST si despre SANTAJUL LEGALIZAT.

Eu sunt impotriva SANTAJULUI LEGALIZAT.

Cine, de ce si ce putem face?

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

papadie...
da te rog un exemplu ce intelegi prin santajul legalizat, ca nu stiu daca ne gindim la acelasi lucru...exemplele la care ma gindesc eu ... nu stiu daca nu tin mai mult de subiectul "mita" si "atentii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Este vorba despre faptul ca in unele cazuri,"parintii" biologici vor putea cunoaste parintii adoptatori.
Si ma refer la nume,adresa etc.Si i-ar putea santaja ulterior.
Sunt curioasa la ce te-ai gindit tu.Cred ca ai citit subiectul nostru...de unde ideea de mita si atenti??

Mergi la inceput