AM ceva de spus!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Cred ca pisigri s-a gandit la subiectul cu doctori.
Pisigri, eu si Simona vorbim despre adoptii. Despre noua lege a adoptiilor: parintii biologici vor cunoaste parintii adoptatori, vor avea drept de veto in instanta (corectati-ma daca gresesc). Parintii biologici fiind evident cei care si-au abandonat copilul. Si care, probabil, vor vedea in parintii adoptatori o vaca de muls. Personal cred ca e o lege jalnica si fara cap. Si mai e si latura chinuitoare atat pentru parintii care adopta cat si pentru copii.
revin

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

quote:
Originally posted by pisigri

papadie...
da te rog un exemplu ce intelegi prin santajul legalizat, ca nu stiu daca ne gindim la acelasi lucru...exemplele la care ma gindesc eu ... nu stiu daca nu tin mai mult de subiectul "mita" si "atentii"

Am sa rapsund eu in locul Papadiei (sper sa nu se supere )

Acum cativa ani,( cand inca se adopta pe legea veche) o familie de doctori care nu puteau avea copii s-au atasat de un copil abandonat in spital. Au demarat formalitatile pentru adoptie. Au luat copilul in plasament iar cei de la DPC au contactat parintii pentru a-si da acordul pentru adoptie. Atunci se dadea o declaratie in fata notarului si aveau dreptul la 30 de zile sa se razgandeasca, apoi nu mai aveau nici un drept asupra copilului. Au semnat si cand s-au facut 29 zile au zis ca s-au razgandit. Au suferit cei doi care vroiau sa adopte ( s-au atasat de copil care in aceasta perioada a stat cu ei) dar s-au conformat si le-au dat copilul. Dupa vreo luna au gasit copilul abandonat in sectia pediatrie. Iar au demarat formalitatile , la 29 zile aceeasi poveste. De trei ori s-a intamplat acest lucru pana acei oameni au renuntat la adoptie, nu vroiau sa plateasca pentru un copil, pentru linistea lor. Dumnezeu stie ce s-a intamplat cu acel copil care ar fi putut avea o viata minunata.
Cam asta ar putea fi scenariu unui santaj legalizat in conditiile de azi.
Multumesc lui Dumneazeu ca la noi nu mai poate fi vorba de asa ceva, dar niciodata nu se poate sti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Deocamdata inca nimic e sigur.Ma refer la clauza asta cu parintii biologici deis asta s-a vrut si sper sa nu se aprobe pentru ca va fi un dezastru.Intr-adevar vor fi citati la procesul de incuviintare a adoptiei doar daca nu si-au putut da acordul in momentul cand ncopilul a fost declarat adoptabil.
Cazuri ca cel pe care l-a descris Carmens sunt multe si din pacate se practica "cumpararea copiilor" dar cu bune intentii.
Se discuta acest subiect la "Adoptia sau a iubi copii fara limite"

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Maine, 22 aprilie, la Palatul National al Copiilor, ora 18 in Sala Mica se va petrece o chestie foarte rara in Romania. Copiii de la cercul de hidrobiologie sarbatoresc Ziua Pamantului. Maine ei vor povesti despre PROTECTIA MEDIULUI! Suna cunoscut? Nu prea. Hai sa facem ceva in sensul asta. Ceva cat de mic...de pilda maine sa curatam locurile de joaca. Poate nu e-n zadar!

maine, 22 aprilie, e ZIUA PAMANTULUI.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Alo, alo, aici www.earthsite.org/flag.htm" target="_blank">PAMANTUL!
Este 22 aprilie anul de gratie 2008. Vai de parintii care nu-si asculta copiii: diseara la Palatul copiilor, copiii despre protectia mediului!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput