SUPERDIETA (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by april16

helloooooooooo!

Isa, Silvana, Nora, Anuska - pe unde sunteti??????????????Pai maine cine da raportul?

Cum unde sunt? Si eu m-am bagat in seama pe la pagina 8....
Ce raport sa mai dau? Ca nu mai tin nici o dieta, bine fara paine si incerc sa fiu cat de cat cuminte.....
Saptamana viitoare cred ca ma apuc iar de cura, mai trebuie doar sa-mi fac curaj! Atata doar ca acum cred ca aleg varianta scurta.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna dimineata, daca o fi buna la voi!
Am zis ca ma asez si eu asa un pic pe cantar... si am facut-o. Si... m-am speriat! Urata treaba cu kg astea, de dat jos iti trebuie luni si de pus... doar zile!
Acuma, Doroti faci cum vrei, ori imi pui porcusori, ori dai un nou start! Alegeti voi, ca eu sunt fooooooarte suparata!
Reportez 98,5 kg, adica 6 kg luate in vreo 2-3 saptamani! Jalnic!
E drept ca la un moment dat am inceput sa mananc la greu (aveam simptome de ... si credeam ca trec in listuta cu Aly, dar m-am inselat).
Asta e.... o luam de la capat!
Pup pe toate!
P.S. Faza cu zodia... nu corespunde. Eu sunt varsatoare veritabila, cu ascendent cu tot! Probabil eu sunt ouna dintre exceptii! Nici agitata, nici stresata, nici sportiva, ... asa ca... pt mine nu e valabila

Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aidutzo, da-te-ncoa si pregateste-te de incolonare! Tu zici ca nu te mai stresezi de data asta si apoi intrebi de bici ?

Anuska, las ca-ncepem noi de luni si o sa fie taaare bine. E si ce daca te bagasesi in seama cu o pag mai devreme, daca strig catalogul eu il strig cu constiinciozitate,nu sar nici prezenti nici absenti!

Isuco, hai ca m-am amuzat teribil cand am citit postarea ta. Ca sa iti explic, e vorba de partea cu simptomele de gravidosenie. Idem si la mine, asta pana ieri cand am intrat in posesia unui test cat se poate de negativ. Nu si in posesia rusilor, barbate-miu inca trage speranta ca isi va petrece Craciunul si Revelionul cu o burticoasa, eu sunt cam sceptica pen ca desi am 4 zile de intarziere testul ala ar fi trebuit sa depisteze ceva. Vorba ta, o luam de la capat, ramanem la stadiul de "practice".

Mie horoscopul mi se potriveste asa si asa, io-s taur insa incapatanarea proverbiala a zodiei ma ajuta sa tin dieta si mai mult de "o zi pe saptamana"

Aaaa- de cantar nu va spun inca nimic, il ignor, trag sperante ca pana luni dimineata se va intampla ceva ca sa nu intru in stare de soc cand m-oi catara pe el.

Doroti, ai trei absente nemotivate: luni, marti, miercuri

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

anda zici ca bac? Pai asa am si eu o pofta de dieta , ca m-am facut cat casa ... cine are ul din dotare sa mi-l aplice?
Dar nu ma mai stresez , vreau sa o tin cat mai degajat si fara stres
So , cine incepe si cand? Saptamana care vine?

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

aiduzooooooo...doroti l-a lasat la mine ....dar nu indraznesc sa-l folosesc pe nimeni inca,pentru ca ar trebui sa incep cu mine....ISUCAAAAAAAAA,sunt la fel de supy si eu...nu are rost sa- zic cite am in plus si eu...de aceea nu-mi mai sta gindul la cura,ca prea repede se pun la loc odata ce te-ai oprit ...vorba aiduzei..incepem de spt viitoare,si atunci am sa va spun ce am mai pus..ihihiihih..pwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwp you

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu raportez stationare la 69 kg
Mai vreau o floricica

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

April, eu m-am horatat... i-o tai jos daca nu-mi face bebe!
Breto o sa incep si eu cu voi odata! Ca sunt atat de supyyyyy...
Aida unde esti?!? HAi repede ca am facut-o de kakao! Hilfe!
Aly ce mai face bebele?! Hai iarasi printre noi, ca am impresia ca avem unda verde!
Silvana bravo tie, eu n-am reusit sa ma mentin!

Va pupaces pe toate!
P.S. Siiiii adunaaaaarea ca sunt suparat taaaare, pe mine normal! Bitte, bitte... haideti iarasi in gasca, sa ma pot mobiliza si eu!

Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Salutareee!

Nici nu incape indoaiala. Luni dimineata va vreau aici incolonate si vai de voi de nu va tineti de treaba.
Stiu si io sa manevrez biciul...m-a invatat Aidutza.

Asa ca pregatiti-va psihic de ceea ce urmeaza.
Treaba serioasa fara abateri daaa?
Deci cu cine defilam?
Cu Silva sigur, pupe-o mama ca-i fata serioasa ...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor dar mamici care alapteaza primiti?
cum se procedeaza..ma poate ajuta cineva?

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor.
Sincer nu prea o duc bine cu timpul, plus ca am avut si zile libere, iar de acasa eu nu intru, apropo luni a fost zi libera, miine tot, iar lunea care vine imi iau eu liber ca e ziua printesei.
Dar vreau sa va bucur intru in cura de miercuri, va propun asa sa faceti si voi, si va zic si de ce: Luni nu e zi buna de inceput dieta, niciodata nu mi sa primit de luni, dar in schimb am inceput de miercuri si a mers ca pe roate.
Deci? Care si cind incepe?
Vin marti pe la voi.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

MIERCURI corect

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput