Voi ce faceti?
Raspunsuri - Pagina 2
sirimie spune:
Am citit undeva si mi-a placut mult: "eu imi permit sa fiu politicos". Mi se pare ca cel mai bine e sa fii politicos in orice situatie. Eu recunosc ca nu sint chiar intotdeauna, dar ma straduiesc sa fiu cit mai mult.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
kokiy spune:
Atata timp cat vorbesti respectos si ferm este aproape imposibil sa nu fi remarcata intr-un magazin.Daca totusi se intampla sa te ignore ce te costa sa faci o reclamatie,chiar si scrisa(normele impun un caiet pentru reclamatii).
Pe mine una (desi asa impun standardele)ma agaseaza sa intrebe vanzatorul din 5 in 5min.daca vreau ceva.De obicei le raspund politicos"ma uit,daca ma intereseaza ceva te anunt".Personalitatea fiecaruia e diferita ,iar multi dintre vanzatori nu au ce cauta intr-un astfel de post daca nu sunt flexibili.De obicei au rigiditate persoanele trecute de o anumita varsta si persoanele care sunt prost remunerate,in aceeasi categorie intra si tinerii de bani gata care-si iau un job doar ca sa aiba unde sa plece de acasa.
Nu are rost sa ocolesti magazinul daca este cel mai apropiat de tine.Intra cere ce-ti trebuie,iar la primul repros cere condica de reclamatii sau un sef cu care sa poti vorbi.In nici un caz nu te lasa coplesita de furie si evita un scandal.
Iar ca sfat in locul tau as trece in fiecare zi de 2-3 ori si as cere sa ma uit pe anumite alimente pe care apoi nu le-as mai cumpara din diferite motive....
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Annisia spune:
Din pacate nu putem schimba noi atitudinea vanzatoarelor, asistentelor medicale, functionarilor publici si altora asemenea... Am speranta ca timpul le rezolva pe toate si oamenii isi vor da singuri seama care e limita bunului simt si la ce foloseste coloana vertebrala.
E drept ca si in partea cealalta nu e bine sa cazi. Ma refer aici la vanzatoarele excesiv de politicoase, care se plimba dupa tine prin magazin si te intreaba si-ti arata si-ti propun si se baga in viata ta, de nu-ti mai trebuie nimic...
Micul Yannis creste mare
Guestus spune:
Da tu annisia de ce ai suparat participantele la forum? Ca doar nu de pomana ai luat cartonasul rosu.
Aici trebuie sa vorbeasca numai cei curati ca lacrima...asa ca mine.
dana d spune:
Am si eu un magazin cu produse pentru copii, hanutze, jucarii, incaltaminte, foarte bine aprovizionat dar foarte prasta servirea. Eram clienta fidela, practic stiu ca le-am adus mult profit eu si vecinele/prietenele mele mamici din cartier. Doamna patroana pana mai acum vreo 2-3 ani avea un chioshc amarat cu acelasi gen de produse unde faceam vanzare la greu inca de cand aveam doar pe fata cea mare iar patroana care era si vanzatoare era foarte amabila si dragutza ba uneori mai dadea cadou copilului cate un flecushtetz asa ca pt clientii fideli. De cand i-a demolat chioscul si a fost nevoita sa-si ia un spatiu mai mare, atunci cam prea mare, incet incet s-a ajuns, s-a facut mare doamna si umbla numai cu nasul pe sus. Schimba vanzatoarele mult prea des ca tzipa la ele toata ziua si le jigneste fara sa se fereasca de clienti dar nu numai atat, si pe mine m-a repezi de multe ori si pe prietenele mele. A uitat ca cu ajutorul nostru a ajuns ce a ajuns acum a ridicat preturile pe inalte culmi si daca stai si te uiti la doua bluze si nu alegi nici una, numai ca nu te pofteste pe usa afara dar le ia si le arunca si pufneste de parca esti obligat sa cumperi din momentul in care ai intrebat de un produs.
Nu mai spun ca de multe ori intreb de ceva si se face ca nu aude, e clar ca se preface ca nu aude, am insistat si tot nu mi-a raspuns. serveste cu oarecare respect doar pe doamnele elegante si imbracate de firma, deci solutia e sa ma duc la piatza cu cele mai bune haine, si sa tin nasul sus ca ea.
Mereu am zis ca nu mai calc la ea in magazin si unele din prietenele mele mamici la fel, din pacate ma tine cateva luni pana vine una si imi spune ca a adus la magazin marfa noua de thailanda sau incaltaminte de unde stim noi si gata, dau navala.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Guestus spune:
Yo in locul vostru m-as enerva asa de tare incit nu as mai intra in magazine cu cirpite 10 ani de azi inainte.
Nu o as vezi niciodata scris de 1 barbat "am vrut sa cumpar 1 bere si mi-a dat cu sticla in cap vinzatorul"...cred ca unele femei sint mai speciale si d"aia o incaseaza.
kokiy spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Yo in locul vostru m-as enerva asa de tare incit nu as mai intra in magazine cu cirpite 10 ani de azi inainte.
Nu o as vezi niciodata scris de 1 barbat "am vrut sa cumpar 1 bere si mi-a dat cu sticla in cap vinzatorul"...cred ca unele femei sint mai speciale si d"aia o incaseaza.
asta cam asa este.......dar daca tu treci obosit de la munci(d'aci de pe forum)prin bar si imi ceri o bere .... si io ma grabesc si fara sa vezi iti desfac o Stela Artois , cand tu de fapt vroiai un Ciuc....din politete o cumperi sau imi zici s-o beau cu muma mea ?
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
miereamara spune:
Aici, mostra de serviabilitate si bun simt.
http://www.youtube.com/watch?v=KfAPWD06Qf4
PS: Pe scurt povestea e urmatoarea: doi baieti au cumparat doua sticle de bere in valoare de 11 lei. Satui de gumele de mestecat, pliculetele cu zahar si chibriturile pe care le primeau ca rest zi de zi, s-au gandit sa inverseze un pic actiunea si au vrut sa plateasca ceea ce au cumparat cu monede de cate 1 ban, adica 100 de lei vechi, in total 11 lei. Reactia vanzatoarei o puteti vedea in clipul de mai sus.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
miki68 spune:
Eu am marcat o victorie intr-un caz asemanator. Langa bloc sunt 2 magazine, unul dintre ele, insa, fiind mai bine aprovizionat. La un moment dat, a aparut o noua vanzatoare care a gasit de cuviinta sa ma tutuiasca. Am incercat subtil (cred ca totusi prea subtil) sa-i atrag atentia ca eu ii vorbesc cu "dumneavoastra", iar ea ma tutuieste, insa nu s-a "prins". Am evitat sa mai cumpar de la acel magazin si, dupa cateva zile m-am intalnit cu proprietarul magazinului chiar cand intram in cel de alaturi. Pentru ca ne salutam, si-a permis sa ma intrebe ce nu am gasit la el de "apelez" la vecin. Si i-am spus ca ii lipseste buna crestere noii vanzatoare. Mi-a multumit si mi-a zis ca oricum fata era in saptamana de proba si cum i s-au mai plans si altii, renunta la serviciile ei. Si asa a facut.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Guestus spune:
Mare lucru ca te tutuieste...si nu vb cu dvs, maria-ta, excelenta...
Tu vrei sa cumperi ceva sau mergi sa faci conversatie ca la curtea reginei angliei?