Voi ce faceti?

Voi ce faceti? | Autor: carla2005

Link direct la acest mesaj

Este a nustiu cata oara cand intru intr-un magazin si vanzatoarele ma iau la "trei pazeste", as putea da multe exemple dar in ultimul timp doua mi-au ramas in mine:una cand o vanzatoare a tipat la mine ca nu stiu sa explic ce produs vreau-asta pentru ca eu in timp ce ii explicam ea vorbea de pomeni si parastasuri cu colega; si altul, cand aceasi vanzatoare, imreuna cu colegele ei, ma lasa sa astept cu copilul in brate circa 5 minute ca aveau de barfit, fara sa ma intrebe ce vreau! TImp in care copilul si-a pierdut rabdarea, a incept sa planga (fiindca vroia banane si doamnele erau ocupate), i-am explicat cu voce mai tare sa auda si ele ca trebuie sa avem rabdare pana termina doamnele, dar nimic...in momentul in care ieseam pe usa striga una din ele dupa mine ca ce vreau, m-am intors si i-am zis ca nu mai vreau nimic acum, doar sa ii spun ca este nesimtita(imi venea sa-i pun tejgheaua in cap)! Am luat decizia sa sun patronul sa-i spun ce si cum!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

as merge la magazin cu autoservire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo cred ca sint si alte probleme la mijloc...nu cred ca te enerveaza doar vinzatoarele. De regula este un pachet complet...si ori spui tot aici ori yo nu am cum sa te ajut cu sfaturi si idei.
Deci....spune aici tot ce te enerveaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Dar de ce ai asteptat sa termine de vorbit cu colega? Eu cand intru sau cand imi vine randul, indiferent ce face vazatoarea spun "fiti draguta, as vrea cutare si cutare!" Daca ma ignora (se mai intampla) repet cu voce mai tare. Si gata. Poate unele isi dau okii peste cap, sunt scarboase sau ceva, dar ma servesc. Scuzele sunt extrem de rare dar totusi traiam in Romania pana una alta, nu?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Bun raspunsul, din pacate la mine in cartier nu exista asa ceva, ca sa ajung la unul trebuie sa merg cu masina, iar pentru chestii care apar pe moment ( eu stiu, o paine, un fruct) sunt nevoita sa le cumpar de aici! Ies zilnic cu copilul afara si ii mai cumpar cate ceva, apa, un fruct, maruntisuri si nu am de unde! Eu fac saptamanal aprovizionarea, insa imi mai scapa unele kestii!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu de cate ori vin in Romania imi pastrez zambetu tamp de Belgia si sa vedeti ce mi-o iau pe coaja!
Pana ma prind ca trebuie sa stau incruntata ca sa primesc respect trece saptamana si trebuie sa ma intorc acasa

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

guestus ma enerveaza doar atitudinea, nu am nimic personal cu niciuna din vanzatoarele respective, dar cand le vad ca atunci cand intri pe usa magazinului se uita la tine parca vi sa le injuri, si te servesc a lehamite, am inteles, fiecare om are si zile proaste, poate nu sunt platite suficient, poate au griji, treaba lor.
Am lucrat si eu cu publicul o gramada de ani si stiu ce inseamna sa nu ai kef, stiu ce inseamna sa fi prost platit si injurat "la propiu de sefi", sa-ti fie rau de dabea te tii pe picioare sau sa nu ai timp sa mananci sau sa bei un pahar cu apa 8 ore si totusi sa zambesti cand ai un om in fata, fiindca de aia esti pus acolo! Si iarasi nu pot sa suport cand merg sa-mi platesc facturile( noroc ca acuma mi le vireaza direct din cont) sau mai stiu eu ce treaba am pe la ghisee si ma ia cate una la pertu de zici ca am fost sora cu ma-sa! Bine acum vorbesc sub influenta celor intamplate, am o stare proasta, deobicei sunt destul de permisiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hihi - mi-am mai adus aminte, eu as putea sa scriu pagini intregi pe tema vanzatoare ghisee din perioada de dinainte sa plec.

cea mai tare a fost o faza dintr-un magazin de parfumuri scumpe unde am ales un parfum pentru amor de mi vida cadou de Craciun. domsoarele erau ocupate cu unu care cumpara parfumuri pentru o banca si m-au tratat cu un sictir total ca tot ceream sa miros diverse.
ma rog, intr-un sfarsit glorios am reusit sa aleg ceva si sa platesc - mi-l pun intr-o punguta speciala la casa, dau sa ies pe usa si una din vanzatoare tipa tare in magazin dupa mine "alo, da parfumul nu-l platiti!?"

cred ca e din cauza faptului ca aveam geaca de fas si caciula si probabil ca nu aratam conform standardelor.

eu te-as sfatui insa sa afisezi o moaca incruntata si greu de satisfacut. daca esti prea amabila nu inspiri respect.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu zic "Scuzat-ma, va rog" si cer ce am nevoie, cind am nevoie de ceva.

Nu ma ia nimeni la "trei pazeste", cind totusi ma enerveaza ceva plec si nu mai dau pe acolo. E paguba lor, nu a mea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

sunt sigura ca in plimbarea voastra gasiti si alte magazine. Nu mai cumpara de acolo, sau sesizeaza patronul. Cum sa tipe la tine?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne-au apreciat fotografia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Eu zic "Scuzat-ma, va rog" si cer ce am nevoie, cind am nevoie de ceva.

Nu ma ia nimeni la "trei pazeste", cind totusi ma enerveaza ceva plec si nu mai dau pe acolo. E paguba lor, nu a mea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Si totusi, de ce "scuzati-ma...", ca doar nu i-ai gresit cu nimic. A, ca ai deranjat-o de la barfe?

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput