Piticodromul de Sept - Oct 2005 (204)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor! Speram ca ati avut un Paste plin de bucurii si ca iepurasul a fost darnic cu voi!

Ioana, ma bucur ca nu ne uiti, Alberto merge bine de ceva vreme cu bicicleta cu rotite ajutatoare (cred ca ti-am trimis mai demult o poza) insa acum e mare fan motocicleta (pt. copii) si masina (o are pe cea Spider-man, cu acumulator) si ii plac acum acestea doua mai mult decit bicicleta. A inceput cite putin si cu rolele, ii place mult cu ele dar mai are de invatat la capitolul siguranta pe role. Ii mai place sa se plimbe si cu step-ul si astfel bicicleta nu mai e marea favorita cu toate ca se plimba si cu aceasta dar mai rar decit pina acum.

Din pacate nu am timp sa scriu pe cit de des ar vrea dar va salutam pe toti si va trimitem o raza de soare de aici unde vremea e f.insorita.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Tonnia, tinem pumnii! Dinu o sa se readapteze repede, stiu eu.
Dana_Lucia, ma bucur ca ne-ai scris! Trimite-ne si noua o poza cu Alberto calare pe masinarii!
Ioana, ce faci? Eu cu pisalogeala. Spune-mi te rog, i-ai pus Mirunei picaturi in ochi inainte de control la indicatia medicului? Cu un anumit timp inainte de consultatie? Ca sa reduci stresul din incinta cabinetului? Si ce picaturi?


Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Castelul e www.flickr.com/photos/15949865@N03/2470656130/?rotated=1&cb=1210069664134/" target="_blank">aici


Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore, castelul e luat de afara? N-ai un link? Ce dimensiune are ca pare mic, am vazut ca incape intr-o camera?

Azi a fost mai bine la gradinita, tot plangand tare l-am lasat dar s-a potolit si a participat pe acolo la jocuri, l-am luat la 12 rapus de oboseala dar cuminte. Vreau sa nu mai planga dimineata!!!!!!!!!!!
Si vreau sa vina vara, nu mai suport vremea asta inchisa!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Tonnia, castelul e luat de afara... de langa Targoviste. De la magazinul Dedeman. Reteaua asta de magazine nu e in Bucuresti, e un soi de Bricostore, noi ne-am dus sa-i luam o piscina care se vanduse deja si ne-am ales cu un castel.
Ce sa-ti spun, fi-mea s-a dus la castel, s-a descaltat frumusel, si-a dat jos geaca, s-a suit in el si-a-nceput sa sara! Cum s-o mai scot de-acolo decat cu tot cu castel? Si bomba acum: costa 188 lei!Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am uitat, m-ai intrebat de dimensiuni. Nu stiu exact care sunt, banuiesc un 2 metri si ceva latura bazei. Apoi mai vine cauciucul ala circular exterior. Ca inaltime sa zic 1m si ceva, spre 1m jumatate...


Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut!

Antonia, ma bucur ca ii place lui Dinu. Miruna si acum acre dimineti cind nu vrea sa intre in gradi (e drept ca nu mai plinge). In prima zi i-a fost dor de copii, mi-a si zis.
Zino, nu i-am pus picaturi inainte de a merge la control. Frumos castel. Auzi, Ana are jocul de Bingo? Daca nu, sa nu i-l cumperi.
Dana Lucia, ma bucur sa aud vesti de la voi. Alberto e ca de obicei. Bine ca ne-ai trimis tu soare, in sfirsit se mai usuca asfaltul si la noi, ca a tot plouat.

In sfirsit a ajuns si Miruna in etapa ideala (pentru mine): etapa jocurilor (boardgamer-itza o face mama). Deja prestam Domino, Bingo, si alte jocuri cu cartonase. Ii place si ei foarte mult sa joace jocuri (nu doar mie).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, adica Miruna intelege jocul? Wow!
N-avem Bingo, inca nu i-am luat jocuri cu cartonase. Creaza dependenta?Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, n-ai inteles, nu-i place, il citez: nu mai suport gradinita asta! Asa zice dimineata.
Si noi jucam un joc cu carti, jucam un fel de memory la inceput, acum jucam ca in instructiuni, un fel de pacalici.
Dar jocurile preferate sunt tot bazate pe inventiile lui...noi trebuie sa indeplinim tot felul de roluri, azi i-am spus ca sunt tare obosita si a spus: bine, azi esti tronul meu, el era printul Ivan, haha, n-aveam voie sa vorbesc, la fix a picat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata tuturor!

Multumim Miflore, Ioana ca ne-ati "remarcat" prezenta pe aici. Si Alberto e mare fan jocuri si ii place si Domino dar jocul preferat e unul Fischer-man, jocul e pentru minim 3 jucatori astfel ca aproape in fiecare seara ne invita la jucat cu el Fischer-man! Nazdravanului meu ii mai plac si jocurile gen pocket-quizz (e fascinat de cel cu Sesamstraat).
Dar poate cel mai interesant de spus despre nazdravan e modul in care a abordat renuntarea la pampers. Am avut si avem conversatii lungi pe aceasta tema caci el vrea sa ma convinga ca nu e cazul ca ei, copiii, sa aiba o grija in plus (adica dusul la toaleta) si ca e mult mai usor cu pampers. Chiar incerca sa-mi explice el cit de bine ar fi si pentru cei mari sa foloseasca pampersi ca sa nu mai piarda timpul la toaleta. Totusi, in ciuda rezistentei deliberate, in cursul zilei nu mai foloseste pampers deloc ci doar in timpul somnului.
Cam atit drespre noi, sper sa imi fac timp sa scriu mai des daca tot m-a reactivat Ioana cu intrebarile!

O zi buna si o raza de soare de la noi.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput