Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

CRISTOS A INVIAT!
Ce-ati facut zilele astea?Noi am umblat din casa-n casa si am mancat, baut, dansat...Nu am avut curajul sa urc pe cantar pentru ca inca mai avem intalneli si nu vreau sa-mi tai elanul Sper de luni sa fiu din nou pe baricade si sa am si rezultate satisfacatoare.Ne auzim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

ADEVARAT A INVIAT!
De satazi sunt la mentinere, sper sa mentin greutatea si daca se poate sa mai dau jos cateva sute de grame. Sunt multumita si fericita, am mai scapat de innaintasa(burta).
De petrecut nu prea, am stat acasa, singuri.
V-am facut proaspata.
Va doresc, sa scapati cat mairepede de kg-le nedorite si peste 2 saptamani vom fi din nou colege.

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

ADEVARAT A INVIAT!!!

Ma mai primiti si pe mine? Din martie am tinut-o tot intr-o aniversare asa ca am lasat-o balta si cu dieta si cu taebo-ul, din fericire ce am dat jos nu s-a mai pus inapoi, in momentul de fata am 83 kg..... din nefericire timpul meu e tot mai scurt si imi vine sa imi iau campii si kg in plus sa ma duc si sa ma tot duc.
Briana, mersi ca nu mai scos de la aspirante desi a trecut mult timp de cand nu am dat pe aici.

Pup si multe kg in minus.

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Bine ai venit!(revenit)
Mi-ai adus o veste fantastica, ce-i pierdut e bun pierdut.
UUUURRRRAAAA!

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

quote:
Originally posted by mhldvrc
...ce-i pierdut e bun pierdut.

Permite-mi sa nu fiu de acord , ca la mine e recuperat si inmultit , da nu ma pronunt pana luni, cand sper sa-mi recapat cheful si entuziasmul de a intra din nou la dieta.
Please, help me

Mergi la inceput

Carmen, imi pare sincer rau pentru tine. Nu stiu ce sa-ti spun.
Iti tin pumnii, sa mearga mai bine data viitoare. Sa scapi mai repede de Kg

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor la mine totul e bne si frumos. Ieri am vazut pentru prima oara dupa 1 an luung 59,8 kg desi nu este un 59 pronuntat oricum este un inceput bun si sunt multumita. Sper ca dupa dieta sa nu ma ingras iar..mi-e frica de efectul yo-yo
Curaj fetelor!

CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =7 luni+
poze povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

quote:
Originally posted by mhldvrc
...ce-i pierdut e bun pierdut.

Permite-mi sa nu fiu de acord , ca la mine e recuperat si inmultit , da nu ma pronunt pana luni, cand sper sa-mi recapat cheful si entuziasmul de a intra din nou la dieta.
Please, help me

POZE

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Vine vara!!! Fustite scurte, bluze mulate, mare, soare. Ei, ce zici? Ti-a mai crescut entuziasmul?
Te bagi de luni?

Eu am o problema descoperita de curand: sunt hipoglicemica. Saptamana trecuta, dupa dulciurele si suculetze, aveam 65 glicemia. Am o pofta de dulciuri...mama, mama, dar tre' sa rezist. Of,of-mai,mai

SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Anca, aceiasi problema am si eu, deci si eu am mai mancat ceva dulce uneori.
Am rezolvat problema, mancand mai multe fructe.
Iti urez succes.

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

Felicitari fetelor care au slabit sau macar s-au mentinut!!

Spre rusinea mea eu am amanat luatul taurului de coarne ( a se citi dieta scarsdale runda 2), insa am reusit sa nu ma ingras desi am tot mancat tot felul de bunataturi. Saptamana viitoare insa sper sa ma mobilizez...

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput