Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (8)
Raspunsuri - Pagina 10

CristinaT spune:
Paste fericit si linistit!
Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

cristina85ss spune:
Eftimie C. da, raman alaturi de voi, nu am nici o intentie sa va parasesc. Chiar daca dieta am personalizat-o putin, m-am folosit de acelasi principiu al dietei Scarsdale.
fatelor va rog frumos daca aveti timp imi complectati si mie lista? Dupa 10 zile de dieta aveam: 61,5 kg, iar dupa 14 zile 60,6 kg, multumesc
Azi dimineata m-am cantarit si am 60.6 kg
CRISTINA mamica de
GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =7 luni+
poze
nasterea

mhldvrc spune:
Uuuuuuuurrrrrrrrrrraaaaaaaaa!!!!!!
71,5kg
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
mhldvrc

brianamica spune:
Cristos a Inviat !
Fetelor, eu inca nu mi-am revenit si deja sunt la serviciu !
Va doresc la toate o saptamana usoara .

mhldvrc spune:
Multumesc, Briana!
La mentinere, se mai poate slabi si cat anume?
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
mhldvrc

claucia spune:
HRISTOS A INVIAT si ADEVARAT A INVIAT! pentru cine ne-a urat. Eu sunt cuminte, am mancat niste pasca si niste cozonac in weekend, in rest nu prea multe rele, adica vitel la cuptor cu salata, salata cu friptura si salata cu gratar.
Am tot 67 kg, adica nu am pus nimic in plus, sunt foarte fericita cu cele 5 kg date jos, si daca ar mai fi inca 5 nu m-as supara, as avea 62, desi la 62 sunt un pic cam slaba. Insa ok.
Pe 5 ma apuc din nou, perioada de mentinere se termina atunci si ma apuc pentru a ma pregati de vara!
Felicitari tuturor pentru reusite si va pup.
Briana multumim pentru urari si pentru listuta schimbata. Frumos tare la servici?
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia

annasibebica spune:
Adevarat a inviat!
Am avut niste zile grele, nu am avut timp de net dar vin si eu la raport, - 2kg dupa o sapt de regim ca mai mult nu am reusit sa tin
.
Revin de maine cu forte proaspete sper. Mai incepe cineva maine?
Spor tuturor la slabit!

Anca Wish spune:
Hristos a inviat!
Dupa un lesin, dupa o pneumonie si dupa 3 kg puse rapid (rusine sa-mi fie!) de luni incep iar.
Mai incepe cineva de luni?
SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore