Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (8)
Raspunsuri - Pagina 10
CristinaT spune:
Paste fericit si linistit!
Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
cristina85ss spune:
Eftimie C. da, raman alaturi de voi, nu am nici o intentie sa va parasesc. Chiar daca dieta am personalizat-o putin, m-am folosit de acelasi principiu al dietei Scarsdale.
fatelor va rog frumos daca aveti timp imi complectati si mie lista? Dupa 10 zile de dieta aveam: 61,5 kg, iar dupa 14 zile 60,6 kg, multumesc
Azi dimineata m-am cantarit si am 60.6 kg
CRISTINA mamica
de
GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =7 luni+
poze
nasterea
mhldvrc spune:
Uuuuuuuurrrrrrrrrrraaaaaaaaa!!!!!!
71,5kg
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc
brianamica spune:
Cristos a Inviat !
Fetelor, eu inca nu mi-am revenit si deja sunt la serviciu ! 
Va doresc la toate o saptamana usoara .
mhldvrc spune:

Multumesc, Briana!
La mentinere, se mai poate slabi si cat anume?
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc
claucia spune:
HRISTOS A INVIAT si ADEVARAT A INVIAT! pentru cine ne-a urat. Eu sunt cuminte, am mancat niste pasca si niste cozonac in weekend, in rest nu prea multe rele, adica vitel la cuptor cu salata, salata cu friptura si salata cu gratar. ![]()
Am tot 67 kg, adica nu am pus nimic in plus, sunt foarte fericita cu cele 5 kg date jos, si daca ar mai fi inca 5 nu m-as supara, as avea 62, desi la 62 sunt un pic cam slaba. Insa ok.
Pe 5 ma apuc din nou, perioada de mentinere se termina atunci si ma apuc pentru a ma pregati de vara!
Felicitari tuturor pentru reusite si va pup.
Briana multumim pentru urari si pentru listuta schimbata. Frumos tare la servici? ![]()
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
printesa mea Alessia
annasibebica spune:
Adevarat a inviat!
Am avut niste zile grele, nu am avut timp de net dar
vin si eu la raport, - 2kg dupa o sapt de regim ca mai mult nu am reusit sa tin
.
Revin de maine cu forte proaspete sper. Mai incepe cineva maine?
Spor tuturor la slabit!
Anca Wish spune:
Hristos a inviat!
Dupa un lesin, dupa o pneumonie si dupa 3 kg puse rapid (rusine sa-mi fie!) de luni incep iar.
Mai incepe cineva de luni?
SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore