Cainii fara stapan

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Doamne Xio ! pun ce spui tu pe seama faptului ca esti tanara ,iti place sa bravezi si sa te contrazici pe seama oricarui subiect doar asa de amorul artei.Nu este primul subiect la care iti dai cu parerea necontand faptul ca poate nu prea sti mare lucru despre subiectul cu pricina.Crede-ma uneori cand iti citesc postarile nu stiu daca sa rad sau sa ma enervez.

Se vede,se simte de la mare distanta ca nu esi mama...probabil nici matusa ,nici verisoara...nici vecina cu vreun copil....ca altfel nu inteleg cum poti sa afirmi ......"Bun simt nu inseamna sa discuti despre cum sa omori sute de animale nevinovate doar pt. ca unul dintre reprezentantii speciei a omorat un om" .

Pai omul ala este copilul cuiva care l-a purtat in pantec,l-a hranit,s-a trezit noaptea sa-l aline.Asta inseamna un om,nu o statistica asa cum iti place tie sa crezi.Cand ai sa fi mama ai sa intelegi ce inseamna asta si probabil ai sa vezi cata grija si suparare o sa ai numai si daca il inteapa o albina in degetel .Te dai de ceasul mortii si iti vine sa il strangi de gat pe ala care iti explica ca e o banala muscatura de albina.Dapoi sa iti vezi copilul omorat de caini,si sa vina cineva sa iti explice ca sufletul tau este un simplu om omorat de caini.

In alta ordine de idei..tu cam ce crezi ca s-a intamplat in tarile aflate in plina economie capitalista,civilizate si fara urma de patruped comunitar pe strazi.Pai tot asta,si asta se intampla si acum,doar ca aia chiar isi fac treaba si nu iau banii degeaba.Vrei sa sti cam cate cateluse cu eticheta agatata de ureche si cu pui am vazut eu pe strada pe care ma plimb cu fetita mea zi de zi? Oare de ce...pai pentru ca cineva a incasat banii cum ca a sterilizat-o ,evident ca nu a facut-o, si natura si-a urmat cursul.Iar eu ca un cetatea civilizat dintr-o capitala europeana,nu stiu pe unde sa ma mai duc sa o plimb pe fi'mea ca peste tot sunt caini de care chiar imi e frica...asta e ..cred ca am eu sufletul mai rau ce sa fac !Imi este foarte frica,numai eu stiu cat ocolesc numai sa nu ma intalnesc cu ei.

ANA MARIA 27.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Stfenay , nici noi , iubitorii de animale nu vrem sa vedem caini pe strada , am scris asta de mai multe ori . Dar solutia nu este sa macelarim tot.
Si da , a murit un om . Au murit multe suflete la fel de nevinovate , suflete care ca si tine respirau , plangeau,visau noaptea tresarind , au supt de la mama lor care i-a aparat si care i-a invatat sa traisca.
Eu , ca om , eu gandind problema asta nu inteleg de ce sa condamn la moarte o specie intreaga pt. un reprezentant.
Ca daca nu bagam in inchisoare toti barbatii necasatoriti ca deh, unul a violat , de ce naiba am face asa ceva cu cainii?

Mihaela, nu sunt mama si deocamdata nici nu-mi doresc sa fiu.
Povestile astea lacrimogene , cu verisoara cuiva , vecina cuiva , ma asa rece. stiu si eu cum sunt copiii, daca ai mai citi pe forum ai vedea la ce ma refer.
Iar in privinta uimirii tale , ti-as recomanda sa mai frunzaresti si tu pe aici sa vezi cate persoane sunt la fel de imature si lipsite de ce insiri tu , asa , cam ca si mine , cu diferenta ca ele probabil sunt obosite sa se certe cu fel si fel de persoane .
Eu sunt mai tanara si mai in verva, de-aia mai scriu pe aici .

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

XIO,cat despre crima din Italia,ciudat ca faci comparatii de genul asta dar in fine...Acum vreo 50ani italienii faceau ravagii in europa si la intrarea in baruri scria " interzis cainilor si italienilor, adica ei faceau atunci,ce fac romanii azi.Nu te mai duce pe alt teritoriu si nu mai da exemple de genul asta.Dar asta ai copiat-o de la "prietena noastra" care a postat aici.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Din surse foarte sigure am aflat ca strainii vin in Romania,organizat,aduna vreo cateva zeci de caini de pe strazi,adaposturi si ii duc la ei acasa.
Vorbesc despre o organizatie din Germania care in repetate randuri s-a implicat in aceasta problema.II iau din RO,ii sterilizeaza,deparaziteaza si ii dau spre adoptie in DE.Cei care nu sunt adoptati sunt tinuti in adaposturi si se face o reclama constanta in vederea adoptarii.

Se procedeaza la fel cu tari ca Turcia,unde cainii au stapan dar sunt tinuti in lant nemancati,bolnavi,batuti etc.

E ´´laudabil´´ ca asteptam sa vina altii sa ne rezolve problemele,asa cum facem de fiecare data de-altfel.

Cuvintele unei nemtoaice au fost ´´incredibil cu cata cruzime si ignoranta e tratat un animal aici.´´
Probabil se referea la puii de caine cu picioarele rupte gasiti pe marginea drumurilor,baturi cu parul,coada taiata,urechile ciuntite.
Sau se referea la ignoranta nationala care a contribuit la inmultirea canilor pe strazi,la vaitatul national cum ca nu avem fonduri.

Mergi la inceput

XIO - zici ca te lasa rece,pai s-a vazut clar asta,chiar atarna sloiuri la mesajele tale. Sa stii ca sufletul nu tine de varsta,daca il ai bine ,daca nu sa stii ca nu-l capeti pe parcurs.

Lady - pai s-o intrebi pe nemtoaica ce crede despre faptul ca oameni mor din cauza cainilor? Si daca in ziua de azi nemtii ar avea sute de mii de caini daca nu mai mult,si ar fi atacati pe strada si tara nu dispune inca de bani pt a reface spitale si alte insitututii,dar ce sa ma izic de adaposturi,ce ar mai face?

Si off topic,oare de ce voi iubitoarele de caini aveti cate un "cartonas" ? Se trage de la iubirea pt caini ?

ps - nu ma mai intereseaza sa-mi raspundeti ca deja ati spus tot!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stefaniya

XIO - zici ca te lasa rece,pai s-a vazut clar asta,chiar atarna sloiuri la mesajele tale. Sa stii ca sufletul nu tine de varsta,daca il ai bine ,daca nu sa stii ca nu-l capeti pe parcurs.

Lady - pai s-o intrebi pe nemtoaica ce crede despre faptul ca oameni mor din cauza cainilor? Si daca in ziua de azi nemtii ar avea sute de mii de caini daca nu mai mult,si ar fi atacati pe strada si tara nu dispune inca de bani pt a reface spitale si alte insitututii,dar ce sa ma izic de adaposturi,ce ar mai face?

Si off topic,oare de ce voi iubitoarele de caini aveti cate un "cartonas" ? Se trage de la iubirea pt caini ?

Nemtii nu vor fi niciodata in situatia in care e Romania cu cainii vagabonzi.Trebuie sa-ti mai explic de ce?

Spre surprinderea ta,cei care au venit si au luat caini din Ro cunosc foarte bine situatia si cunosc la fel de bine cazurile mortale in care au fost implicati cainii.
Raspunsul lor este:
´´e absolut normal ce se intampla.Cainii s-au inmultit din cauza ca nimeni nu a facut ceva sa opreasca inmultirea lor.Cainii fara stapan traiesc in haite(normal) ataca din INSTINCT cand se simt amenintati sau cand le este incalcat teritoriul.In aces caz teritoriul este stabilit de ei,poate fi oriunde,pentru ca,cainii sunt oriunde.
Era de asteptat sa existe atacuri asupra oamenilor,pentru ca repet,cainii actioneaza din instinct(aparare),plus de asta unii din ei sunt turbati.
Degeaba dati vina pe caini.E ca si cum ai acuza o gaina ca mananca de pe jos si nu foloseste tacamurile .Vinovati sunteti voi(romanii) ca ati stat cu mainile in solduri privind pasivi la inmultirea lor.Iar singura idee nationala este uciderea lor in masa.Nu faceti diferenta intre un animal si un dusman care premediteaza atacul?Cainii nu au capacitatea intelectuala de a premedita o crima´´

Poftin,am scris ce a spus nemtoaica.

Iar asta cu fondurile,mai exact lipsa lor.....AGAIN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by stefaniya

Stefany in opinia ta atarna sloiuri de nickul meu. In opinia mea tu si ceilalti aveti intregi ghetare pe suflet , e cam acelasi lucru
Iar in privinta avertismentului , stii de ce am ? Pt. ca nu am scris "ce pacat" la topic , de-aia. Se pare ca daca aici nu scrii ceva lacrimogen inseamna ca nu ai sentimente. Sunt si eu ca altii care nu simt nevoia sa scrie fiecare cuvant ce-i trece prin minte pe aici.
Si , nu in ultimul rand , pt. ca Andrada n-are , pt. ca aici se poate injura si jigni pe fata , se pot face jigniri si atacuri la persoana , iar avertismentele se dau in functie de simpatii.
Ia uita-te sa vezi ce subiect a deschis doamna moderatoare , atac la persoana

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ladyJ

[quote]Originally posted by stefaniya

Nemtii nu vor fi niciodata in situatia in care e Romania cu cainii vagabonzi.Trebuie sa-ti mai explic de ce?

Spre surprinderea ta,cei care au venit si au luat caini din Ro cunosc foarte bine situatia si cunosc la fel de bine cazurile mortale in care au fost implicati cainii.
Raspunsul lor este:
´´e absolut normal ce se intampla.Cainii s-au inmultit din cauza ca nimeni nu a facut ceva sa opreasca inmultirea lor.Cainii fara stapan traiesc in haite(normal) ataca din INSTINCT cand se simt amenintati sau cand le este incalcat teritoriul.In aces caz teritoriul este stabilit de ei,poate fi oriunde,pentru ca,cainii sunt oriunde.
Era de asteptat sa existe atacuri asupra oamenilor,pentru ca repet,cainii actioneaza din instinct(aparare),plus de asta unii din ei sunt turbati.
Degeaba dati vina pe caini.E ca si cum ai acuza o gaina ca mananca de pe jos si nu foloseste tacamurile .Vinovati sunteti voi(romanii) ca ati stat cu mainile in solduri privind pasivi la inmultirea lor.Iar singura idee nationala este uciderea lor in masa.Nu faceti diferenta intre un animal si un dusman care premediteaza atacul?Cainii nu au capacitatea intelectuala de a premedita o crima´´

Poftin,am scris ce a spus nemtoaica.

Iar asta cu fondurile,mai exact lipsa lor.....AGAIN?

ai mare dreptate cand spui ca nemtii nu vor fi niciodata asa,pt ca oamenii acolo au o atitudine de 2008 si tin foarte mult la modul lor de trai.Trebuie sa traiesti in tara respectiva cand spui nemtii ca nu 5 persoane reprezinta o tara.Germania e mare.Eu traiesc in DK si iti spun ca ei nu gandesc ca acei nemti care i-ai intalnit tu.

Au fost momente cand au vrut sa-i adune dar s-au revoltat iubitorii de caini,ca vezi Damne ce suflete au ei.

Nemtii spun ca e normal,sper sa li se intample si lor si apoi sa zica asta.Se trezeste cate una care sta intr-o tara unde problema nu exista si vine sa apere cainii din Romania.Sa-i ia pe toti.

Si mai lasa-ma cu faza ca noi oamenii suntem vinovati,pai sa-si inconjoare locul care e al lor si daca ne mai ramane si noua,speciei umane loc sa trecem bine daca nu oricum trebuie sa acceptam si sa nu mai fie agresati cainii.

Si apropo,copiii sunt acele fiinte ce nu pot uri,ce iubesc animalele,dar cred tot ei sunt vinovati ca-i provoaca pe caini si se baga pe teritoriul lor.

Cu lipsa fondurilor,AGAIN ? hahaha,acum ce crezi ca-si va vinde vreun parlamentar masina ca sa faca adaposturi? Si daca sunt fonduri putine ai vrea sa le de-a pt asta? Sa nu ai ocazia sa ai pe cineva drag in spital si din cauza lipsei atatora in spitale sa vezi cum se chinuie si fondurile sa fie donate pt caini!

Cand aici a fost filmul 4luni 3saptamani 2zile danezii care la-u vazut au fost socati.Pleca lumea de la film,e un film tragic si apoi ma intrebau,dar cum e posibil sa aveti atatia caini pe strada? Si cand le-am zis ca iubitorii de animale se revolta cand e vorba de adunat,mi-au zis ca ar trebui adunati impreuna.Dar ei sunt danezi,nu nemti asa ca nemtii stiu ma ibine.

Dar asta e ultimul meu mesaj aici pt ca eu chiar cred ca voi chiar vreti atentie aici si sa pareti mari iubitori de animale.
Ce daca un caine omoara un om,e doar vina neiubitorilor de caini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

tanti nemtzoaica - mare iubitoare de maidanezi - sunt convinsa ca STIE f bine ca la ei in Germanika, daca un caine ATACA un om acel caine este "put to sleep" FARA DREPT DE APEL... in asa zise "tzari civilizate" cainii agresivi (care au sau nu stapan) sunt "adormitzi"...
dar, ca multzi dintre strainii care vor sa "faca curatzenie in ograda altuia" (ca no - ei nu vad doar ca au si ei probl lor... chiar daca nu e vorba de maidanezi :-)) - e mai usor sa te aratzi "super-duper" milos si generos pe plaiuri straine...
in fine - Bird a spus un lucru ffff adevarat - se "bate apa-n piua" la greu la subiectul acesta...

Lorelai

http://community.webshots.com/user/UndevaCandva

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Stefanya,nu ai inteles nimc.

De ce ti s-a casunat asa pe tanti nemtoaica?
Stii,pentru a intelege ca un animal nu gandeste ca un om,este nevoie de putina psihologie.Aceasta minunata stiinta numita psihologie iti explica ce si cum cu psihicul oamenilor si al animalelor.

Plus de asta,mai e nevoie si de putina sociologie.Pentru a intelege fenomenele sociale.Asta cu cainii e un fenomen.

Au fost voci pe aici pe DC printre care si vocea mea care au sutinul eutanasierea in anumite conditii si renuntarea la ura generala si impulsul de a-i casapi pe toti.
Gandirea nu este folositoare cand nu ti-e limpede capul si ai sentimentul ala de ura necontrolata.Pentru ca se presupune ca suntem evoluati,muuuult mai evoluati decat animalele.De aceia se cere sa ne folosim de capacitatile intelectuale in detrimentul impulsului.

Cainii sunt un pericol,au devenit un pericol din cauza nepasarii noastre.Cei care scot cainii din adaposturi si-i lasa pe strazi NU SUNT iubitori de animale.Sunt doar anti-sociali si trebuie amendati.Asa,ca intr-o tara civilizata.

Repet,cea ce se intampla e din vina noastra.Si acum va las sa va varsati nervii si ura pe taste,cu gandul la patrupedele ´´care premediteaza atacuri´´.

Mergi la inceput