Cainii fara stapan
Raspunsuri - Pagina 39
XIO spune:
quote:
Originally posted by speedquote:
Originally posted by XIO
Pai da , cel mai simplu este sa macelarim ce nu ne place , ce mai conteaza ca e vorba de suflete nevinovate si nu de iarba?
spre deosebire de tine care macelaresti ceea ce-ti place,tot suflete nevinovate de pui,peste,porc...
Speed , eu nu macelaresc nimic. Eu nu propun uciderea animalelor doar pt. ca unul m-a muscat.
Daca eu mananc sau nu carne , tot atatea animale vor fi sacrificate pt. consum .
Pt. ca acelea sunt animale destinate consumului , ti-a explicat si ladyJ asta.
Omul a domesticit porcul pt. a-l manca.
daca la tine porc , capra , elefant , caine sau anofel inseamna acelasi lucru e ok , pt. restul lumii nu e la fel.
Ma intreb de ce discutiile astea teribil de "interesante" pe care credeam ca le pot auzi doar la gradi.
Cand voi propune eu sa se ucida niste animale care pana atunci nu au murit decat de batranete sau accidental poti veni sa-mi spui ce ai scris mai sus.
Pana atunci , nu
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
speed spune:
quote:
Originally posted by XIO
daca la tine porc , capra , elefant , caine sau anofel inseamna acelasi lucru e ok , pt. restul lumii nu e la fel.
si daca la tine caine si om inseamna acelasi lucru e ok,pt.restul lumii nu e la fel.
Andrada spune:
Xio tu mi-aduci aminte de coca mea de cozonaci: inconsistenta si nu creste,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
alyclau spune:
Cu toate ca ma cam mananca degetele sa mai scriu cate ceva la obiect, astaseara ma abtin si va urez la toate o sera linistita si plina de lumina cereasca,sa va creasca cozonacii si sa se rumeneasca frumos mielul.Numai bine
speed spune:
quote:
Originally posted by alyclau
Cu toate ca ma cam mananca degetele sa mai scriu cate ceva la obiect, astaseara ma abtin si va urez la toate o sera linistita si plina de lumina cereasca,sa va creasca cozonacii si sa se rumeneasca frumos mielul.Numai bine
care cozonaci,care cozonaci?
sarbatori fericite!
bird70 spune:
quote:
Originally posted by XIO
Pai da , cel mai simplu este sa macelarim ce nu ne place , ce mai conteaza ca e vorba de suflete nevinovate si nu de iarba?
Nu e vorba ca nimanui nu-i pasa, dar pur si simplu nu exista alta solutie. Si in medicina trebuie sa sacrifici piciorul sau mana unui pacient ca sa-i salvezi viata, ideal ar fi sa nu trebuiasca sa faci asta si sa trimiti omul intreg acasa, dar viata nu e intotdeauna asa cum vrem noi. Eu cred la momentul actual societatea se face vinovata de macelarirea sufletelor nevinovate de copii, care sunt victimele acestor caini.
alyclau spune:
Oua rosii,vin pe masa,pasca-n vatra ca-i gustoasa,cozonacii sa dospeasca mielul sa se rumeneasca.Paste fericit si sarbatori linisttite!
stefaniya spune:
Denitzel - esti tare,sa stii ca mi-e drag sa te citesc.Mai ales cand te lupti pt porcusori
XIO - daca iti recitesti mesajele si vrei sa fii corecta,iti dai seama ca tu te contrazici singura.
Oare de ce iubitorii de maidanezi sunt neiubitori de oameni? Oare nu pt ca ei cred ca-s cei mai buni si cainii ii lasa in plata lor numai sa primeasca un os?
Asa cum a zis cineva,unii doar vor sa le creasca numarul de mesaje.
Un copilas de 6 ani a murit!!! Un copilas ce ar trebui de Pasti sa se bucure de cadoul iepurasului,un copilas ce ar fi trebuit sa deseneze pe strada,un copilas ce avea multe de spus.Dar din pacate viata a fost nedreapta cu ea!
Va rog frumos,aveti bunul simt sa intelegeti situatia si nu doar sa aparati o cauza care nu merita.
Nicuna dintre cele care sustinem eutanasierea cainilor vagabonzi nu suntem ucigase si nici nu am omori personal,dar vedem realitatea si acceptam ce e corect!
Meditati putin asupra situatiei si lasati orgoliile de a va contrazice!
Va doresc Paste Fericit,liniste sugleteasca si intelegere pt cei din jurul vostru!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
XIO spune:
Stefany , dragostea pt. animale si cea pt. oameni nu se exclud, sau , altfel spus ,e xista si persoane pe lumea asta care le pot avea pe amandoua. Ajut omul fara sa trebuiasca sa casapesc animalele sau sa militez pt moartea lor.
Bun simt? Eu cred ca lipsa de bun simt fata de alte fiinte este sa le condamni la moarte dintr-o simpla subiectivitate care vrea sa-ti puna o aura de bunatate in jurul capului.
Bun simt nu inseamna sa discuti despre cum sa omori sute de animale nevinovate doar pt. ca unul dintre reprezentantii speciei a omorat un om .
Si v-ati mirat toti ca italienii urau romanii dupa crima aceea.
pai uite de ce , ca si ei gandeau ca si voi . Buna dimineata!
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
stefaniya spune:
XIO - eu nu vreau sa dau nici o impresie aici la cum sunt,eu sunt cum sunt eu,si nu am o alta fata pe forum sau in alta parte.Eu cand scriu despre cazul respectiv iti vorbesc din suflet si asa cum gandesc eu.
Ce nu intelegi tu e ca noi nu ne-am adunat aici in ideea de a omori animalele.Cazul maidanezilor e aparte,s-a ajuns in punctul de a fi necesara eutanasierea.Faptul ca tu te opui,eu inteleg ideea ta dar tu trebuie sa fii corecta si sa intelegi ca alta solutie nu se poate.Sunt prea multi maidanezi,daca tot cunosti situatia trebuie sa recunosti ca adaposturilor si adoptiile nu sunt o solutie,nu acum cand sunt asa multi.
Trebuie sa nu uitam ca oamneni au murit din cauza maidanezilor,nu doar fetita de 6 ani.
Tu iubesti cainii maidanezi,atunci trebuie sa fii corecta,asa cum a detaliat cineva foarte bine cum ca maidanezii sufera pe strazi.In Romania gasesti pe strazi caini loviti de masini(si acolo nu ma e vorba de violenta oamenilor asupra cainilor)
De obicei la anumite lucruri ce nu ne plac in Romania dam exemplul altor tari,atunci hai sa le copiem si la alte lucruri.
Si apropo de mistourile care le-am vazut aici cum ca de ce s-ar folosi bani pt a se face adaposturi,pai cum se poaet spune asta cand atatia copilasi stau pe strazi si iaran stau si ingheata la -15C.Cum sa se foloseasca banii acolo cand in spitale mor oameni datorita lipsei de medicamente.Cum cand sunt atatea centre de adoptie care nu dispun de tot necesarul incat sa le ofere o viata buna?
Eu stiu ca si cainii sufera dar hai sa fim seriosi ca mai mult conteaza viata unui copil,unui om ce are nevoie de ajutor.
In curand ma voi ocupa de o campanie pt copilasii din Africa,daca vrei am sa iti arat cateva lucruri sa vezi cat sunt de importanti copiii.Sa vezi cum dorm pe paie si iti zambesc ca le dai o felie de paine.Cum sunt fericiti doar ca cineva se gandeste la ei.Chiar daca nu are legatura cu cazul,iti spun sa incerci sa intelegi copiii,oamenii,si ai sa vezi cata nevoie au unii de ajutorul tau!'
Nu vreau sa sensibilizez in nici un fel,dar macar daca pt tine ajutorul e mai important pt un caine decat un copil,atunci eu una sunt trista.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya