*Shoppaholicele Redouto-masochiste (91) -GREVA ***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Eu am primit ieri comanda data in 03.04, deci sperante sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Liliac pai si eu am comanda din 3, tot in galati da la mine nu a ajuns

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mdaaa, deci va amintiti probabil de bocetele mele in ceea ce priveste comanda facuta in 18 martie si nesosita.Miercurea trecuta a fost postasul la mine si l-am intrebat daca nu cumva...Nuuuu a raspuns.Laredout-istii au zis ca poa sa aunga in 4 saptamini,Clauro azis ca nu ma baga in seama daca fac scandal mai repede,deci am asteptat sa se faca 4 saptamini...
Si-acu imi vine sa ma spinzur de cel mai inalt copac,da sa mai deschid un ochi ca sa-i mitraliez pe toti boii lucratori in posta romana.Azi ma duc sa pun un pachet si operatoarea zice...da de ce n-ati venit dupa coletul extern???Am zis ca sar la beregata eiPai n-am primit doamna aviz...Ba daaaa,v-am dat si REaviz...Pai n-am primit.Stati sa vad...si vede.Ce vede? Ca pachetul a fost trimis inapoi pe 11 aprilieVreau sa moooor si sa-l duc cu mine pe postas si pe toti natingii care mai bine ar creste oi decit sa lucreze in posta.

Acum ce se intimpla? Stie cineva?Trebuie sa platesc io te pomeni si transportul inapoi in Franta si inca o data transportul la Romanica?

=========================================================================

Din cauza de frauda s-a reluat voatarea de la zero.Sa mai indraznesc? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nu platesti nimic in plus.Dar de ce l-au trimis asa repede inapoi?Eu stiu ca,coletele externe stau o luna la posta pana le trimit inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Asa este coletele externe sunt triise inapoi dupa 30 de zile.Pur si simplu poti face reclamatie la Posta si mai ales poti reclama ca n-ai primit nici aviz ,nici reaviz,nimik,

Apoi scrii catre Lr si-ti retrimit coletul.
Bafta!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Am patit si eu chestia asta, singura diferenta a fost ca eu nu m-am agitat deloc, n-am intrebat nici la posta si nici pe cei de la LR, era vorba de o comanda f. mica. Dupa vreo 3-4 luni am primit un cec de la LR si o scrisorica in care imi explicau ca au primit coletul inapoi. Nici eu n-am primit aviz sau reaviz, in general posta romana e de toata jena. Eu zic sa le scrii ca posta romana a trimis coletul inapoi si sa-i rogi sa-ti dea un voucher online sau sa-ti retrimita coletul altfel te trezesti cu cecul acasa.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Mdaaa, deci va amintiti probabil de bocetele mele in ceea ce priveste comanda facuta in 18 martie si nesosita.Miercurea trecuta a fost postasul la mine si l-am intrebat daca nu cumva...Nuuuu a raspuns.Laredout-istii au zis ca poa sa aunga in 4 saptamini,Clauro azis ca nu ma baga in seama daca fac scandal mai repede,deci am asteptat sa se faca 4 saptamini...
Si-acu imi vine sa ma spinzur de cel mai inalt copac,da sa mai deschid un ochi ca sa-i mitraliez pe toti boii lucratori in posta romana.Azi ma duc sa pun un pachet si operatoarea zice...da de ce n-ati venit dupa coletul extern???Am zis ca sar la beregata eiPai n-am primit doamna aviz...Ba daaaa,v-am dat si REaviz...Pai n-am primit.Stati sa vad...si vede.Ce vede? Ca pachetul a fost trimis inapoi pe 11 aprilieVreau sa moooor si sa-l duc cu mine pe postas si pe toti natingii care mai bine ar creste oi decit sa lucreze in posta.

Acum ce se intimpla? Stie cineva?Trebuie sa platesc io te pomeni si transportul inapoi in Franta si inca o data transportul la Romanica?

Poti incerca sa le scrii celor de la Redoute, sa le spui ce s-a intamplat, si sa ii rogi sa iti trimita din nou pachetul, cand o ajunge la ei. Sau sa le spui ca nu l-ai primit niciodata, si atunci iti dau banii sub forma de voucher.Invatatura de minte este sa ne ducem la posta, chiar daca nu am primit aviz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu neaparat voucher. Eu am primit azi raspuns ca au retrimis comanda din 6.03 )mai putin un joc pt Matei care nu mai e pe stoc)Sansele sa vina balerinii crosetati si 2 tricouri sunt extrem de mici...Offff, sa ma invat minte sa mai dau comenzi mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor va multumesc tare mult pentru raspunsuri.
Le-am scris celor de la Laredoute ca imi vreau inapoi pachetul.Acu astept raspunsul lor.Numa ca nu cred ca va mai ajunge pina la Paste si tare rau imi pare.
Cit despre posta romana imi vine sa-i dau foc nu s-o reclam.

=========================================================================

Din cauza de frauda s-a reluat voatarea de la zero.Sa mai indraznesc? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by claujro

Nu neaparat voucher. Eu am primit azi raspuns ca au retrimis comanda din 6.03 )mai putin un joc pt Matei care nu mai e pe stoc)Sansele sa vina balerinii crosetati si 2 tricouri sunt extrem de mici...Offff, sa ma invat minte sa mai dau comenzi mici!

sa stii ca eu am primit multe comenzi mici....unele cu un sg produs( o pereche de ciorapei pt Mateea). Asa ca fii optimista......

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput