*Shoppaholicele Redouto-masochiste (91) -GREVA ***
Raspunsuri - Pagina 14
lizzy spune:
azi am ridicat 2 comenzi: 05.04 si 08.04. au zis ca au venit impreuna (colet+scrisoare)
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Laura Ioana spune:
Leea am votat
Hmm, mi-a mai scapat o comanda POate imi iau tzeapa si cu cea de pe 7 si cu asta! Am primit mail de confirmare. Am folosit 51128 si mi-a scazut 30 E De la 148 E la 118 E si cadou o menajere sau ce-o fi (am inteles ca-s tacamuri).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
ralualexandrei spune:
Ia codu neamuleee!
cod 27006 40% din Tous le hauts + cadou surpriza
cod 26050 35% pret-a porter
Mi-au trimis pe mail ca sa ma oftice ca oricum de o saptamana tot incerc sa bag o comanda si nu pot ,nu imi primeste cardul nu imi primeste codurile,naiba sa-i ia dar ma ustura sufletul ca i-am luat finutului o pereche de adidasi si uite ca nu i-am luat de fapt.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ChrisDun spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Din cauza de frauda s-a reluat voatarea de la zero.Sa mai indraznesc? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...
Off-topic: Leea, am incercat sa re-votez una din pozele tale, si imi spune ca am mai votat deja !!! (pe 26.03.2008 ) Acu' ce fac ? S-a reluat sau nu votarea, mama lor de incapabili!
felicia74 spune:
dianarus78 eu am maurat talia husbandului si m-am uitat in tabel la ce masura se incadreaza. Am nimerit la fix. El are 1.83 inaltime si 85 kile.
Codul a fost 65129 , dar nu stiu daca mai merge.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
puselu spune:
Buna dimineata .Avem rugamintea daca stiti se primesc colete si sambata .astept si eu unul din 06/04/2008.
Multumesc !
cristinacsa spune:
Feli, si eu vroiam sa te intreb de nr la pantaloni...M-am uitat si eu in tabel odata si i-au fost largi...Noroc ca i-am dat...
Totusi ce nr i-ai comandat?
lizzy spune:
quote:
Originally posted by felicia74
dianarus78 eu am maurat talia husbandului si m-am uitat in tabel la ce masura se incadreaza. Am nimerit la fix. El are 1.83 inaltime si 85 kile.
Codul a fost 65129 , dar nu stiu daca mai merge.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
in talie cat are? si ce masura i-ai luat pana la urma?
ideea este ca l-am lasat sa-si comande singur ceva pantaloni de la puma, tare faini... redusi la 17euro, care cica erau de la 72 la 96 (atata doar scria la marimi). saracul si-a masurat mijlocul si si-a comandat 96. si au venit unii pt 110kg adica 50-52 de la francezi si tare amarat e...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
danais spune:
Uraaa, mi-a venit coletul cu comanda din 31 martie (beneinteles fara aviz). De data asta l-am trimis pe sot sa le "indulceasca" pe respectivele si bineinteles ca s-a gasit coletul pana la urma. Pe cel cu comanda din 6 aprilie inca nu, saptamana viitoare aplic din nou tactica. Nu stiu, Doamne ma iarta, ce au fetele astea de la posta, parca ar da de la ele coletele alea.
Ma rog, dupa toate emotiile cu posta sunt macar fericita ca prin nu stiu ce minune am nimerit toate masurile si pentru domnisorica si pentru mine si pentru sot. Suntem toti foarte incantati de achizitii. Pentru Denisa eram char ingrijorata, ca i-am luat tricouri de 114, ea avand 112, si eram convinsa ca ii vor fi mici. Ei bine, nu, ii vin chiar foarte bine, putin mai scurtute poate (cam pana unde incepe soldul), dar nu ii sunt mici. Cred ca depinde mult si de conformatia copilului.
Intru mai tarziu cu link-uri si impresii, ca ineinteles acum nu mai gasesc pe site nici unul din lucrurile comandate. Trebuie sa fie ele pe undeva.
Acum astept cu interes pachetul cu comanda din 6 aprilie, de data asta i-am luat marimile 120 si 138, sa vad astea cum ii vin.
Daniela si domnisoara Denisa
acina spune:
quote:
Originally posted by Elena.2006
acina poti sa-mi spui cum ai comandat incaltarile?I-ai masurat piciorul si ai luat conform ghidului, sau cum, ?
[
Iubita el poarta marimea 24 i-am luat marimea 25 si sunt ok.Asa am laut si la adidasii pt mine si alti adidasi pe care i-am cumparat pt el...S-au potrivit.
Anca 34 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii