Nou stil de viatza (201)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salve!Am terminat si eu treburile si inainte de a vedea un film, am bagat un ochisa vad ce mai spuneti
Tumpi petrecere frumoasa diseara!Sa faci poze sa te vedem bella
Anda se vede ca ai mai slabit (la fata).Si eu sunt de parere ca 3-5kg in plus te-ar avantaja, dar tu faci cum crezi
Claudia sotul tau cat a slabit cu Scarsdale?
Gusta ai scris aici dieta pe care vrei s-o tii de luni?Detaliaza, please.

Fetelor, nu sunt aspra cu mine, ci doar nervoasa ca nu am respectat meniul Scarsdale.Mi se pare ca n-am exagerat pentru o dieta obisnuita, dar pentru S, e abatere grava.
Azi am sarit cele 2 felii de paine de la micul dejun si grefa...
Meniul de azi:
Mic dejun -cafea
Pranz -salata de fructe (capsuni, kiwi, prune, mere + zeama de lamaie)
Cina - salata asortata + piept de pui la gratar si suc de grepfruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Mephala ,sunt bine va citesc tot timpul ,dar de cele mai multe ori sunt foarte obosita si imi este greu sa mai scriu,mai ales ca nu am prea multe de zis .Eftimie,stai linistita ca nu esti singura care ai abateri de la regim.Eu aseara am mancat cartofi la cuptor cu salata ,desi imi facusem piept de pui la gratar .Pieptul de pui l-am bagat in frigider pt. alta ocazie Azi e ziua sotului si nu puteam sa-i refuz o felie de tort si un pahar de suc.Puteam sa nu mananc ,dar nu vreau sa fiu exagerata.Oricum nu am facut excese ,tort am mancat pe la ora 10 si acum pe la ora 20 am mancat: 1 rosie , castravete, 2 felii de paine de secara prajite , 2 feliute de sunca de pui , 1 feliuta de branza si 1 lingura de pateu vegetal.Vreau sa va spun ca nu imi era foame, dar stiu ca nu e bine sa sari peste mese.De maine o sa incerc sa tin regimul in continuare pt. ca eu ma simt bine cu el.Tzuni ,ma rog pt. tine sa fie bine toate fetele fara exceptie.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Yubi, La multi ani cu sanatate sotului!

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Yubi, LA MULTI ANI si numai urari de bine sotului tau!
Fetelor, dupa cum vad eu in seara asta nu prea sunt vorbarete pe subiect, asa ca va urez si eu Noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Mephala , Eftimie , multumesc frumos http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va multumesc, fetelor! Ma ajutati ENORM.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza, am pregatit ceaiul si . Daca v-ati trezit, va astept.

Vreau sa multumesc celor care mi-au apreciat fotografiile din concurs.

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carmen, sunt aici, multumesc de cafea!

Buna dimineata tuturor!
Yubi, la multi ani sotului, sa fiti fericiti toata viata!
Carmen E., sotul meu a slabit pana acum 6.5 kile, eu 3, insa sunt multumita pt mine si ma bucur mult pe el! nu am tinut dieta chiar asa strict!

tuturor o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Yubi la multi ani la sot.

Carmen eu vreu si ceai si cafea se poate?

Carmen E e o dieta de 8 saptamani si am meniu pentru fiecare zi .Am 3 mese pe zi si 2 gustari uite ca sa intelegi iti scriu ce am sa mananc eu luni .
D o felie paine cu margarina si jam ,1 pahar lapte si 1 pahar apa
G 1 portocala(pot inlocui cu alt fruct)
P 250gr iaurt(lapte)degresat cu 2 linguri cereale,1 banana si 2 pahare apa
G 1 biscuit(este ceva special aici cu niste fructe in ei),1 cana supa,1 pahar apa
C 125gr cartofi fierti,200gr conopida(am un amestec de legume), 75gr piept de pui,1 lingura de sos, 1 bol de salata de castraveti
G 1 pahar lapte(iaurt)si 1 pahar apa.

Regimul iti promite ca in 8 saptamani dai cam 10 kg jos,eu nu am nevoie de asa mult asa cand ajung la cate kg vreau trec la intretinere.Pare multa mancare dar cica slabesti ,eu am zis il tin o saptamana da rezultate il tin toate 8 saptamani nu asta e.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata,

Yubi,La multi ani, sa-ti traisca sotul.
Eu parca am insomnii,nu am mai putut dormi ,desi am venit la 2 acasa si atat as mai fi dormit.
Am facut 2 poze aseara cand am venit,nu au iesit cine stie ce,plus ca avem si tort pe bluza,ca am nimerit sa fac poze taman cand s-au batut cu tortul mirii.Aveam tort pe bluza, prin par,bine ca nu mi-au pus si pe obiectiv.
Marilena, cum mai esti azi?
Claudia, a iesit soarele si pe la voi?
Delia,tot cu nasul in carti esti?
Violeta,unde estu, ce mai face Doridia?
pup restul fetelor.
Va doresc o duminica placuta.Sunt in zona pana se trezeste al meu
www.flickr.com/photos/12137579@N03/2409022381/" target="_blank">

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput