Nou stil de viatza (201)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anky, foarte frumoase versurile, .

Tumpi, mersi, , sa va distrati fain la nunta. Poate scapi si ceva poze, sa vedem si noi costumatia.

Cornelia, multumesc, . Week. usor si pupici baietilor tai.

Anda, odihna si mancare, asta sa ai in vizor la socrii tai.
Astept poza prospata, .

Zuziliciiiii, ce faci, esti bine?

Delia, cu nasul in carti?

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Anda, esti o frumoasa si nu ai voie sa scazi mai mult de-atat. Serios, pun batul pe tine!
Ba chiar as recomanda 3-4 kg in plus.

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pfiuu, ce poze ambitionante, Anda! Arati f bine, da sa nu care cumva sa mai slabesti!! baga acolo papa bun la maramu

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

tumpi, distractie placuta la nunta!
Anda, esti faina, si slaba, manechin! si voua distractie placuta la maramu!

pupici la toate!

(eu nu mai tin dieta, imi nr caloriile ca m-am saturat, acum la pranz am mancat o felie de paine neagra cu branzica degresata, cascaval, si o feliutza parizer ramasa de la copil, si o foaie salata)...da nu mai pot sa vad salata de fructe la masa de pranz, asa ca adio S, trecem pe numarat calorii! Al meu insa e pe pozitie, se delecteaza acum cu salata de fructe!

Mergi la inceput

Louisea, mersi de aprecieri, .
zici ca vrei sa te ingrasi? Apeleaza la niste vitamine, odihna mai multa si manaca ce-ti place tie, intr-o cantitate mai mare.
Chiar, ce preferinte ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Pauza de masca.
Carina, arati bine,dar asa cum ziceau si fetele,a i grija de tine.E adevarat ca acum ai operioada mai stresanta la munca,da totusi sa nu slabesti prea mult.Pe baza de stres am slabit si eu acum vreo 2 ani,de imi spusese un var de-al sotului ca sunt prea slaba(deja un semn de ?, venisnd din partea unui barbat,stiind ca acestia sunt cu ochii dupa bete-nfipte ......,bine, nu toti,dar in fine).Daca reusesti sa te mentii la kg acuale, fara sa slabesti si fara sa pui pe tine, ar fi super.
Carmen,am sa incerc sa fac poze,desi cand nu-mi place de mine de fel nu ma pozez
Lou,habar nu am cum e cu darul, am vb cu niste colegi sa vedem ce ii iau iei si daca ne cuplam la vre-un cadou sau daca le dam bani.Tipii sunt romani, asa ca....Eu sunt pe dinafara cu nuntile, nu am mai fost la una de 4 ani.
Lou , cat de ingrasat, hmm, la mine functioneaza mancatul tarziu.
Mai am de stat vreo 15 min cu masca si sa ma apuc sa vad ce model imi trag pe unghii si mai revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am pauza de energizant.

Anda buna poza si tu arati super oare cand am sa imi numar si eu coastele.

Fetele multumesc de urari dar daca mi-ati ura sa dorm sa mor de nu as face asta.

Carmen culoarea e super mie imi place o pun pe lista poate poate.

Tumpi o poza recenta sau poti sa ma delectezi cu una de acuma de la nunta.

Claudia eu de luni incep regimul asta care l-am cumparat daca dupa o saptamana dau jos il tin tot 8 saptamani.

Louisea dar de ce nu zici la fete cate kg ai.Tot asa slaba esti cum te stiu eu de acum 3 ani.

Treaba am sa va dau si voua,chef nu asa ca ma gandesc de ce sa ma apuc sau poate caut pe niste pastile de chef de treaba si m-am scos .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta, baga si la mine niste energizant.Al meu doarme, m-as fi baga si eu in pat, ca parca vad ca ma apuca somnul la restaurant.Bag cafea la greu,poate dupa ce termin cu "infrumusetarea" ma bag si eu la somn o ora.
Acum am facut o pauza ,sa mi se usuce baza,api sa vedem cat mai stiu sa pictez.
Ce nuanta spuneai ca te-ai facut Carmen?Eu nu stiu daca sa ma fac mai inchisa sau sa ma fac mai ciocolatie,dat fiind faptul ca vreau suvite rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ce primi pe mail - www.click.ro/sanatate_click/spalati-vasele-ca-sa-scapati-de-stres-si-nervi" target="_blank">articol

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Lou, interesant articol,dar as prefera alt mod de eliminarea stresului
Cat despre masca,am pus-o de data asta pe cea cu aspirina ca nu o mai aplicasem de mult.
Gata si cu manechiura,sunt multumita de ce a iesit,desi nu mi-am mai facut de mult modele.Astept sa se usuce si ma intind si eu putin.
Mai revin poate inainte sa plec.

Mergi la inceput