Nou stil de viatza (201)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata!
Sunt si eu prin zona cu o cafea in fata si incerc sa ajung c subiectul la zi, ca tare mult ati mai scris.
Ma documentez si pe net cu privire la un stafilococ auriu pe care l-au gasit lui Edi in nasuc Ma puteti ajuta cu ceva informatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata!

Rolo, sa va traiasaca Ileana si sa va bucurati de ea!Ileana,, si petrecere frumoasa!

Pe mine ma deprima vremea asta, la noi numai ploaie, frig, umblam cu gecile de iarna si cizme, cateoadata e si vant, nu mai rezist!
Tzuni, imi pare tare rau...am voie sa intreb ce se intampla acum la sfarsitul celor 3 luni de incredintare? d-ne ce legi tampite ca iti vine si sa-i bati, mai pe bune! eu nu as fi de acord ca copilul sa aiba contact cu parintii naturali, poate i-as povesti mai tarziu copilului si daca el ar ajunge la maturitate si ar dori sa-i caute atunci n-as avea nimica impotriva, dar mai repede nici gand!
Sper sa se rezolve situatia asta si sa ramaneti impreuna mai departe!

raport: 68.8

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eftimie, imi pare rau pentru Edi. Teodor a avut astfel de probleme, dar la ochisor. Noi l-am tratat homeopat, a mers.
Probabil va trebui sa urmati un tratament cu antibiotic, conform antibiogramei, nu?
Multa sanatate!

daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii, votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neata si o zi superba tuturor

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
raport: stagnare!

Imi pare rau, nu pot sa scriu mai mult, desii va citesc zilnic, nu ma simt bine si nu am chef de nimic!
Revin in zilele mai bune! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor....

Se pare ca azi si maine sunt ultimele zile mai lejere pt mine. Apoi...vine bb si o sa am activitate muuult mai intensa...MA refer la alaptat pt ca sunt convinsa si vreau sa cred ca voi avea laptic muuult pt baietelul meu. Ieri cand stateam intinsa ...mi-au curs sanii rau...ca si cand alaptam...asa ca...trag concluzia ca voi avea laptic mult si bun. Nu e regula dar face bine la moral.

Mik...sunt programata la cezariana pt joi pt ca la prima nastere am facut cezariana, iar acuma...si cu cerclajul...m-a programat pt joi.

Mephala...ms mult pt trecerea ev. pe prima pagina! esti o dulce si abia astept sa revin in forta!

Rolo sa-ti traiasca Ileana, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va bucurati de realizarile ei!

Gata...ca...merg sa mai pregatesc una alta...pt maine la internare si pt poimaine la nascare.

Diana 37+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Neata fetelor
Delia,nu,nu vin la Bucuresti acum.Poate la vara ajung si in Bucuresti.
Cred ca cel mai rezonabil ar fi sa cumperi cartile second hand.Aici intr-adevar sint scumpe cartile.Ziceai ca ai fost la biblioteca,nu poti lua cartile acasa,e mai lejer sa le citesti acasa.
Pe net,nu ai mai gasit nimic?
Violeta,stiu ce inseamna,asa s-a intimplat si cu cealalta bunica care a decedat acu doi ani.Nici acum nu imi vine sa cred ca totul a inceput de la o cazatura in casa, ca in final sa treaca pe lumea cealalta.In septembrie cazuse in casa, pur si simplu pentru ca s-a impiedicat si si-a fisurat soldul.A fost operata pentru ca ea a vrut asta,si-a dat consimtamintul iar in octombrie am inmormintat-o.Si acum ma gindesc de multe ori la asta si mi se pare total absurd.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Rolo pentru o zi deosebita
LA MULTI ANI ILEANA! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa si sa aduci doar bucurii parintilor tai.
Da Carmen avem antibiograma si-i vom da antibiotic.Astept sa mergem cu el la
Tzuni imi pare tare rau, dar sper sa se rezolve cat mai curand si cu bine Noi suntem in continuare alaturi de voi si ne sa fie totul bine.
Ce-i drept parlamentarii astia nu prea gandesc.Pai ce parinti adoptivi isi doresc sa aiba vizite de la parintii naturali?Pai noi crestem copilul si ei vin peste cativa ani si ne spun "merci, acum il luam acasa" Uite asa raman copii in orfelinate, ca nimeni nu vrea sa riste sa-i piarda dupa ce s-au dedicat trup si suflet cresterii lor.Traiasca santajul si aranjamentele
Sper sa nu se aprobe aceasta lege.Eu chiar am discutat si cu sotul de o eventuala adoptie (peste cativa ani) si acum vad ca ni se inchid usile in nas, inaite de a incepe demersurile
Gata, ca-s prea nervoasa!
Liris nu te temi de un eventual cutremur.Era in Romania, unu Hancu si prevestea din 2 in 2 luni ca vine un cutremur mare si...nimic.
Tumpi am vazut pozele Esti bella!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Vin si eu repede cu raportul 85 kg Fug la treaba, o zi buna tuturor

Ileana la multi ani, sa cresti mare si sanatoasa!

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am intrat sa-i spun Dordiei ca fac galerie! Lapte trebuie sa fie, bebe papcios sa ai si atunci laptele curge valuri. Daca nu-i bebe papacios, atunci pompa sa traiasca! O sa ai ajutor pe cineva la inceput?

Merg sa fac un pipi mic si apoi ma cantaresc, ca uitasem de raport...

Edit, m-am cantarit : 54.5 kg.

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput