Nou stil de viatza (201)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carina,noapte buna si tie.Bafta miine la job.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ruxij in perioade maxime de stres, bine ca poti stagna, ca dietele serioase nu tin acum. Oricum 4 kg in 2-3 luni e f ok! Claudia de 5 ani tot cumpar din APART, si rochite si bluzite si pantfi si genti si geci de piele ori jachete, am luat chiar si o rochie de seara acum 2 ani dar nu am apucat sa o imbrac ca m-am piomenit cu bb la burtiq:) Marimele la rochii mi se par o idee mai mici, la jeasni parca o idee mai mari, dar depinde de constructie, eu pot fi subiectiva.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salutare! Vikinga, asa e cu stressul, nu te lasa sa iti focalizezi energiile pe regim. Iar eu din pacate la stress mananc, ce bine de altii care cand sunt stresati nu mai mananca. Eu mananc ca sa compensez neplacerile cu placerea mancarii "bune".

Azi m-am tinut aprox OK de oarece regim pana acum.
Dimineata am mancat o banana si suc de portocale.
La pranz am mancat o ceasca mica de chili, cinci creveti si doua linguri de orez (m-am ridicat flamanda de la masa), iar seara un sandwich dintr-o jumate de felie de paine, cu sunca. Plus doua guri de musaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

salutare a todo el mundo!
da, stiu ce spuneti voi acolosha. eu sunt dintre cele mai circumspecte persoane. pe mine m-a intrigat partea cu produsele lactate ca, cauzatoare de cancere si m-a ingrijorat chestia cu recipientele de plastic in microunde ...
deci, Dordia, nastere usoara! sanatate multa tie si bebelusului!
Yubi, Mephala, sa va traiasca sotii!
Ruxij, mie mi se pare ca ai mincat prea putin, sau cum se spune ... mult prea putin :) ai vazut ce spunea Sinziana: sexu' cica ajuta (deasupra). transpiri :)). ha!ha! eu nu stiu dc e adevarat, ca-l fac din luna-n luna. nu cred deci sa conteze la silueta.

p.s. ieri au fost pe aici vreo 90F, adica vreo 32C si e doar aprilie. apoi au mai zis azi ca in urmatorii 30 de ani in Calif se va produce un cuttremur de proportii (>6 Richter). just in time ptr companiile de asigurari sa-si ajusteze ratele ...

haidi pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by liris

pe mine m-a intrigat partea cu produsele lactate ca, cauzatoare de cancere si m-a ingrijorat chestia cu recipientele de plastic in microunde ...

pe mine la fel - mai ales ca foloseam cutiile "magice"din plin si cu capac bineinteles (pentru a nu murdari cuptorul)

cu lactatele m-am luminat demult desi ...consum...cat mai putin posibil...dar cand mi-e pofta imi zic ca daca nu au murit stramosii si strabunicii nostri de la ele nu o voi face nici eu desi ei nu consumau un lichid alb, plin cu toxine,conservanti si alte minunatii in loc de Lapte iar untul de la tara in vecii vecilor nu se compara cu untul de la "alimentara"

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Iertare pentru absenta. Nu ma treceti inca disparuta. Mai dureaza putin si cred ca revin full time.
Am intrat azi pentru ca e o zi speciala pentru mine si sa va spun ca voi sunteti speciale pentru mine.
aaa si sa dau raportul (ca saptamana trecuta nu am facut-o) 85.
Va pup pe toate.

PS incerc sa citesc rapid din urma dar la ritmul in care ati scris....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata!
Va invit la o cafea .

In primul rand va multumim mult pentru gandurile voastre pentru noi.
Anky sanatate multa bunicii tale. Faci foarte bine ca mergi sa o vezi. Si eu sunt atat de linistita si fericita ca inainte cu cateva ore sa se sfarseasca am fost la ea si chiar am pupat-o. Nu aveam de unde sa stiu ca asa imi luam la revedere de la ea. Daca as fi stiut.... Nu va dati seama ce inseamna.

La Multi Ani! ILEANA. Rolo sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita!

Va las acum ca ma grabesc sa plec la servici. Afara este o vreme imputita, de nu-ti vine sa iesi.

Revin diseara.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

Ileana, sa cresti mare, frumoasa si norocoasa!

Tzuni, capul sus, esti o femeie puternica si optimista si sint convinsa ca problemele se vor rezolva. Asa se intimpla cind iti doresti ceva foarte mult, apar piedici ca un facut dar la sfirsit vei fi cu atit mai fericita stiind ca ai luptat si le-ai trecut pe toate. Mai trimit o runda de ginduri bune.

Dordia, asteptam si noi alaturi de tine marele eveniment!

Ieri am fost la biblioteca si am citit una din piesele de teatru pe care nu le gaseam in librarii. Norocul meu ca nu era lunga si am terminat-o in 2 ore dar va spun ca era o liniste acolo...si ma apucase un somn....si asa ma enerveaza vremea asta ploioasa si friguroasa, abia trecusem si eu la tricou si acuma...

Anky, treci si pe la Bucuresti?

Raportez: - 1kg (68 kg). In sfirsit, o mai iau si la vale nu numai la deal.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
La multi ani Ileana!!!!!!!!!
Raport: 53.8 kg
O zi minunata sa aveti si ne auzim pe seara/ noapte

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna dimineatza.

raport: 59.7

La multi anisori, Ileana, printesa de Rolo! Petrecere frumoasa!

Violeta, se pare ca ploua in toata tara.
Sa ai o zi usoara si frumoasa.

Tzuni, te si esti in gandurile mine. Doamne ajuta!

Liris, multumesc pentru urarile adresate sotului.
...mi-a ramas gandul la ce-ai spus, ca sexul nu te slabeste ca-l practici din luna in luna, . De ce? din lipsa de timp?

revin

daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii, votati-ne!

Mergi la inceput