tot despre FIV....
Buna fetelor,
poate va ajuta cu ceva sa stiti despre o noua clinica
AMC(American Medidal Center)din Bucuresti .Eu am gasit o reclama
in revista TABU la site-ul www.fertilitate.ro , m-am inscris acolo si la 1 zi m-a sunat un dr. de la ei.
Am stat de vorba mai mult de o ora si am putut intreba tot ce mi-a trecut prin cap inclusiv preturile lor la FIV.
Am inteles ca , clinica este mai demult deschisa dar de fertilizari numai de acuma se ocupa, lucrind cu MEDSANA si cu o clinica de fertilizari renumita la nivel mondial din Israel.
Aici in Israel mi s-a parut mai ieftin si ai si posibilitatea sa donezi ovule reducindu-ti astfel mult costul medicamentatiei.
Stiu ca il au ca dr. pe D-nul Banceanu de la spitalu Polizu.
Altceva interesant mi s-a parut ca ei fac inseminare cu injectare de sperma (este inseminarea obisnuita ?)la un nr. de peste 1 mil.de .
Oare o fi o escrocherie ?
Ei zic ca ai 2 variante
-1.trat. de stimulare si orice alt medicament il cumperi tu de unde vrei si la ei platesti numai inseminarea=1 mil.lei.
-2.1200$/an pt. 6 incercari timp de 1 an in care intra tot si daca nu reusesti , dupa un an iti da o mare parte din bani inapoi.
Poate incercati si voi sa aflati mai multe fiind majoritatea din
Bucuresti.
In speranta ca v-am fost de fols , va pup si citi mai multi bebici la orizont !!!!!
Miha.
Raspunsuri
Parvutoiu Anca spune:
Buna Mihaela,
Ma voi duce si eu pe acel site- multumesc.
Eu sunt programata ptr primul meu FIV in toamna la spitalul Giulesti, la dl.dr.Niculescu, in care am mare incredere.
Preturile la Giulesti sunt mult mai mici decat la Medsana.
Nu am inteles exact cat ar costa aici un FIV + ICSI - doar USDOL 1200 cu 6 incercari/an??? Sau asta pret ptr inseminari??
Oricum informatia ta e binevenita,
Daca te intereseaza FIV, vino pe subiectul FIV de toamna V, acolo ne-am adunat toate fetele cu FIV.
pa,pa
ileana spune:
Daca am inteles, Mihaela, tu ai sunat la ei si ai putut discuta telefonic atatea detalii?
mihaela ema spune:
Ileana,
m-au sunt ei a doua zi si de aia am vorbit asa
mult pt. nu m-a costat nimic si pe deasupra era si f amabil dr. care
m-a sunat.
Nu imi permiteam eu o asa lunga convorbire interjudeteana (eu sunt din Cluj)....
Anca.
cei 1200 $ sunt pt. inseminari normale.
Va pup ,
Miha.
oana_mm spune:
Eu una nu pot decat sa iti multumesc din suflet ca ne-ai impartasit si noua ceea ce ai aflat. Eu voi da telefon chiar acuma!!! Mersi!!!!
OMM
oana_mm spune:
Am vorbit la centru si am deja o programare pentru joi - 7 august la prof dr. Banceanu.
Consultatia este gratuita - in mod normal ar costa 410.000 lei. Analizele care trebuiesc facute sunt: LH, FSH, Prolactina - a 12-a - a 14-a zi de ciclu; Progesteron - a 21a - a 23a zi de ciclu, HSG - a 14a zi de ciclu; Ag HBS, Ac HVC, HIV; spermograma sotului. In cazul in care aveti analizele astea facute, ele nu trebuie sa fie mai vechi de un an. (Ale mele abia au doua luni!!!)
In cazul meu care in urma HSG am fost diagnosticata cu trompele infundate, m-a interesat programul lor de Inseminare Intrauterina. Acest program costa 1200 USD. Se fac inseminari pe durata a 6 cicluri consecutive. Din cauza tratamentelor ciclurile dureaza mai mult decat de obicei, astfel incat 6 cicluri=aprox. 8 luni. Pe perioada unui ciclu se fac 2 - 3 inseminari, ceea ce duce la o suma de 15 - 18 inseminari in aprox. 8 luni. In cazul in care nu da rezultate inseminarea se restituie 1000 USD, pastrandu-se numai 200 USD care reprezinta costul operatiunilor de laborator. Cam asta am aflat.
Eu sunt mai mult decat entuziasmata si nu stiu cum sa ii multumesc mai bine lui Mihaela Ema pentru ajutorul dat!!!!!! Va tin la curent cu ce mi se intampla joi. Va pup pe toate, Oana
OMM
mihaela ema spune:
Buna fetelor!
ce se mai aude ?
S-a mai inscris cineva acolo ?
Oare e posibil sa faca inseminare si
cu un nr. de 1 mil. de ???
Sanatate si numai bine,
Miha.
mihaela ema spune:
Oana,
nici nu stii ce mult ma bucur ca am putut
ajuata pe cineva si sper din tot sufletul sa fie
bine si te vedem in curind !!!!
Eu sunt acum intr-o profunda stare de depresie
si cam nimic nu ma poate scoate din starea asta
asa ca stau intr-un colt si astept sa-mi treaca ..
.
Pina ieri ma puteam lauda cu optimismul meu dar acum
parca nimic nu mai are sens...
Gata, ca nu vreau va molipsesc si pe
voi!
Oana ,astept vesti joi.Poate mai intrebi si odata daca
se face si cu un nr. de 1 mil.de spermatozoizi , fara probleme cu mobilitatea.
Va pup, Miha.
monbb1 spune:
Miha,
vrei sa mai scrii o data cifrele sotului tau. Imi da senzatia ca te sperii mai tare decat este cazul. Daca n-are probleme de mobilitate e super!
Mai scrie-mi cifrele spermogramei si cand a facut-o.
te pup, va pup pe toate si sa fie cu
ileana spune:
Oana, sum poti sa faci inseminare intrauterina daca ai trompele infundate?
Ti-a confirmat ca-ti face?!