tot despre FIV....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Oana sa ne spui ce ai facut si cum stau lucrurile la acea clinica.
Bafta pe 7 aug.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, nu stiam ca tu vrei sa faci inseminare. Cum e dupa Techirghiol?
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Buna, fetelor,

Oana, care este diferenta intre o inseminare intrauterina si una normala ??? Sa inteleg ca inseminarea intrauterina se face direct in uter, evitand trompele si fiind astfel o metoda ff buna ptr cele cu probleme la trompe???

Atunci care este diferenta intre aceasta si procedura FIV???

OK, am inteles Miha, 1200USDOL e ptr inseminari si daca sunt fara succes se returneaza 1000, nu-i rau. O inseminare la Giulesti costa in iarna cca 2 mil, am facut eu vreo 4 ( dar asta numai din cauza ca a lipsit al meu barbat vreo 4 luni si am zis, eu si dl.dr.Niculescu, sa nu stam degeaba in perioada asta, altfel nu ar fi avut rost inseminari la mine si ca dovada ca nici nu am avut vreun succes cu ele...)

Miha, nu dispera, te rog, daca ai sti cate plansete trag eu in ultima vreme, apoi ma spal pe ochi si ma fortez sa rad - sunt programata ptr FIV la Giulesti, in toamna, si de aceea nu am mai sunat la clinica indicata de tine, ma gandesc ca nu are rost acum sa incurc borcanele - voi incepe tratamentul la inceput Sept probabil - oricum, poate o sa dau un mail sa vad cam care sunt preturile ptr FIV acolo, ptr ca intre Giulesti si Sabyc/dl.dr.Ancar diferentele sunt destul de mari !!

Cred ca se pot face inseminari si cu nr. de spermatozoizi mai mic, ptr ca ei oricum prepara sperma anterior inseminarii, stii.
Capul sus, Miha!!

Sa ne vedem toate!!!

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicas spune:

Salut fetelor !

Am si eu aceasi intrebare ca si ILEANA :care este diferenta intre FIV SI INSEMINARE UTERINA ?
Se evita trompele ?
Monicas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Nu Monica, eu am intrebat daca i-a zis ca-i face asa ceva si are sanse...asta mie mi-ar parea "teapa" adevarata...Dar astazi este joi...asteptam sa ne zica ce-a facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Oana sa ne spui cum a decurs vizita la clinica. Se pot face inseminari si separat? Adica nu tot pachetul de 12inseminari ci doar una sau doua.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Am venit acum vreo ora de la dr. Si sunt suparata - suparata!!! Se pare ca indiferent ce as face tot la FIV voi ajunge pana la urma!!! Ma sperie ingrozitor sansele mici de reusita!! Clinica este OK desi intr-o zona destul de ... aiurea pentru o astfel de clinica. Sau poate dupa Medsana ma asteptam eu la altceva...
Doctorul desi este repezit si vorbeste foarte tare pare un om foarte de treaba! M-a chemat maine la 8 la Polizu pentru o noua echo cu sonda vaginala. A zis ca dupa parerea lui chiar daca trompele se desfunda tot bolnave vor fi si sansele sa raman natural sunt destul de mici si ca si el ca si doctorita de la Medsana imi recomanda FIV-ul.
Au o colaborare pentru asa ceva cu o clinica din Israel unde costa vreo 4000 - 4500 USD (drum, cazare, procedura - ptr. 2 persoane: sot si sotie)
Nici nu stiu incotro sa o apuc!!! Sumele care se vehiculeaza sunt imense. Imi dau seama ca incet dar sigur imi scapa printre degete posibilitatea de a-mi face un cabinet in cursul anului viitor. Probabil ca toti banii care ii am pentru treaba asta se vor duce pe FIV-uri. Si macar daca as putea lua in calcul unul singur!! Dar ... la norocul chiro pe care il am eu ... sigur nu va reusi din prima!
Cam asta este! Daca vreti la aceleasi preturi, mai mult sau mai putin, lux si eleganta, cred ca mai bine alegeti Medsana.
Va pup pe toate, Oana

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Buna fetelor ,

din pacate nu am putut avea internet de
vreo citeva zile si nu am putu vedea mesajele voastre
de incurajare. Oricum , multumesc mult.

Imi pare tare rau Oana ca ai vesti bune de la clinica aia
dar macar ne-am ales si noi cele de pe forum cu o informatie in
plus.Poate si tu te-ai mai lamurit cu unele probeme...
Nu mai retin exact toata povestea ta dar si eu care nu sunt interesata(inca !)de procedurile de ,,punere in functionare'' a tompelor iti pot spune ca nu este adevarat ce ti-a spus medicul ala.
Sunt atitea femei care, dupa ce li s-au defsundat trompele au ramas insarcinate mai devreme sau mai tirziu.
Daca nu ar fi nici o modificare in bine atunci de ce s-ar mai face asa ceva ?
Despre procedura aia cu mai multe inseminari nu ai mai aflat nimic interesant ?

Te pup, Miha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

In ceea ce ma privest inseminarile sunt inutile. Din cate am inteles o astfel de procedura se adreseaza in primul rand d-nelor care au sotii cu probleme - cantitate redusa de sperma, concentratie redusa de spermatozoizi. In cazuri din acestea se face o concentrare a spermatozoizilor si apoi se injecteaza!
Deci daca acesta este cazul tau ... go for it!!

OMM

Mergi la inceput