ce faci cand vezi un hot in flagrant?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by Amethyst
LiliaToma, cred ca, daca ar fi fost vreo persoana de la securitate in preajma, as fi spus tare ca sunt hoti, sa blocheze iesirea si sa anunte politia sau as fi solicitat niste barbati (sperand ca nu vor fi lasi)

Problema e ca nu aveam nici o dovada ca l-am vazut deschizand geanta femeii, sau ca am intuit ca incerca sa fure din rucsacul meu. La prima vedere pareau doi baieti prezentabili care se plimbau prin magazin
Oricum am anuntat gardianul de la usa, in ideea ca poate o sa tr pe cineva sa ii urmareasca, ca i-am spus clar cine sunt, dar el nu a schitat nici un gest de ingrijorare si a continuat sa stea pe scaunul lui caldut de la intrare...
eu consider ca mai mult de atat puteam doar sa sun la 112 cum zice sotul, ca sa vina cineva in civil sa ii prinda in flagrant, ca altfel degeaba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Strig in gura mare Uite hotu'uite hotu' - asta teoretic caci...practica...ma omoara
acum cateva saptmani bune Sale in Ras al Khaimah la Home Center - oficial 70 % - in practica 25 % si la unele produse inutile 50 %
asa...aleg...aleg... pun in cos...la un moment dat...observ ca cineva (o doamna in negru invaluita,inmanusata dar si mascata - nu e vorba de Batman)- scoate din cosul meu un mic ghiveci de flori (care era bineinteles si ultimul de pe raft)...iar eu ...m-am facut ca nu am observat desi...mai sufar dupa ghiveciul respectiv...caci degeaba mai sunt altele...ca aia nu mai exista

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Mi-am adus aminte ca odata in piata am prins o tiganca cu mana pana la cot bagata in buzunarul sacoului meu ! Aveam in buzunar un plic gol. CAnd am simtit mana in buzunar am prins-o de mana si a intrebat-o ce face ! a inceput sa zbiere ca ce am cu ea? norocul meu a fost ca a trecut chiar atunci pe langa mine un cunoscut , un barbat de 2 metri si a intervenit pentru ca deja tiganoiul venea sa ma intrebe de sanatate.
Prietenei mele( cu barbat in Politie, si dotata cu spray lacrimogen) i-a fost furata poseta cu totul . In poseta : acte , bani, telefonul mobil, alte cateva lucursoare, cheile de la casa si bineinteles spray-ul salvator !!!! dupa asta sotul ei i-a spus ca trebuie sa tina spray-ul in buzunar undeva la indemana.Dupa ceva timp a fost iar " controlata "prin poseta de hoti in tramvai, a tipat si nimeni nu a ajutat-o deci si de data asta nu i-a folosit la nimic acel spray! De data asta i-au luat telefonul mobil. Cine sa imobilizeze hotul daca cei de fata nu te ajuta?

Eu acum merg in Romania, si ma uit serios prin magazine sa-mi cumpar o poseta care se inchide cat mai bine, pentru ca aici port posete care nici macar nu le inchid ca lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Eu stiu ca de obicei vanzatorii din magazine cunosc hotii care opereaza in zona. De ce nu-i reclama la politie? De frica, ei stiu ca banda e mai mare, organizata si se tem de razbunare...Incearca in schimb sa-i dea de inteles clientului din priviri. De multe ori si asa-zisii paznici ai magazinelor sunt mituiti sa nu intervina, sa inchida ochii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by olympia

Eu stiu ca de obicei vanzatorii din magazine cunosc hotii care opereaza in zona. De ce nu-i reclama la politie? De frica, ei stiu ca banda e mai mare, organizata si se tem de razbunare...Incearca in schimb sa-i dea de inteles clientului din priviri. De multe ori si asa-zisii paznici ai magazinelor sunt mituiti sa nu intervina, sa inchida ochii...

Eu cred mai degraba ca sunt mitutiti sa inchida ochii la faradelegile hotilor .
PEntru ce este pus acolo ? Ce sa pazeasca ?? Astai protectia clinetilor ? Sa-i dea de inteles din priviri ? Dar eu poate nu ma uit in ochii lui sau nu stiu ce vrea sa zica ? Hotul ma fura de numai poate si cel pus sa intervina isi da ochii peste cap in semn ca ma fura cineva ???
Gardienii astia de pe la supermaketuri se dai rotunzi daca tu client serios si platitor ai o nemultumire. In loc sa te ajute te mai si ia ma misto. Nu demult am vazut la Tv cum niste tineri au platit niste maioneza care au vazut ca este desfacuta si alterata. I-au zis casierei si imediat au sarit garienii pe ei ca de ce fac scandal in magazin? Cum sa fie ei vigilenti la hoti cand sunt ocupati cu punerea la punct a clientilor?

Mergi la inceput