la 5 luni nu se rostogoleste, e normal?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Fiecare copil este diferit ...perfect normal . Cumnatul meu are un baiat .. care a inceput sa mearga la 2 ani a fost tare lenes hehe ...asa ca stai linistita .

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Mie mi-a spus doctora ca fiecare copil este unic , se dezvolta diferit, creste diferit : daca merge este posibil sa nu aiba dintisori ... daca au dintisori unii copii nici nu fac inca primii pasii ,,, sau daca au dintisori si merg abia daca pot spune mama , tata , baba ..etc. Asa ca nici o grija , toate vin la randul lor, mai devreme sau mai tarziu

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mai totul e bine cand ai un pediatru care stie asta... ca fiecare copil are ritmul lui... dar cand dai peste una ca a noastra care are impresia ca daca nu face ca si x...y sau z... copilul tau nu e normal.. te apuca si pe tine depresiile si fugi repede la toti neurologii... ortopezii si asa mai departe...care te asigura pe rand ca e perfect normal.. ... dar in sinea ta undeva din cauza unei nebune tot stai cu inima indoita si ai vrea ca puiutul tau sa mearga pe sarma, cum spunea cineva pe aici

Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Fiecare copil are instictele luicand sa se rasuceasca cand sa faca primul pas,etc.asa ca nu te speria ca ai sa vezi ca chiar daca al tau nu face ce face a lui prietena nu inseamna ca e blegdoar ca nu e pregatit de asa ceva,ai sa fi surprinsa ce surpriza o sa iti faca cand nu te astepti mai mult.
Noi de exemplu avem 6 luni 1 saptamana si 3 zile si ne-a dat primul dinte dar nu stam in fundic mult(1-2 secunde)nesprijiniti.

Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmartha spune:

quote:
Initial creeata de logam

este normal ca bebelusul meu de 5 luni sa nu se rostogoleasca de pe o parte pe alta? can trebuie sa faca acest lucru?

Nu toti copii sunt la fel!
Nu te mai lua dupa ce spune unulsau altul!
Ai intrebat medicul pediatru?Se pare ca nu.
Am un copil de 1 an si 10 luni, nu s-a rostogolit nici odata pana la un an si trei luni, nu a mers deabusilea pana la un an si 8 luni dar merge si calca perfect.Am inebunit atunci ascultand diverse pareri, am mers de nebuna la nenumarati doctori iar rezultatul acelor griji este ca fimiu' are frica de doctori si merge si se comporta absolut normal.
Sa fiti sanatosi si nu-ti mai face griji din acest motiv ca s-ar putea sa ii tranzmiti si lui starea ta de ingrijorare si in mod sigur va reusi astfel sa te faca sa devii mai ingrijorata. E i sunt doar mici nu si neindemanatici, pot mult mai multe decat noi.Ai sa vezi pe parcurs.
Martha Manea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmartha spune:

quote:
Originally posted by cllaudia

Si apropo de dinti, baietelul meu are 8 luni si o saptamana si inca nu are nici un dinte. O fi normal?

http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png

Da este normal.
Ai vazut copii fara dinti?
Martha Manea

Mergi la inceput