SUPERDIETA o noua etapa (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Ceau gagici! N-am apucat sa citesc din urma asa ca sa nu va luati de mine...cred ca am restante si din cap trecut...
Printre randuri am vazut ca Aly a noastra face bebe! Felicitaaaaaaari si multi pupici tie si bebeului sau bebeilor?!? nu stiu cati sunt si nici in cate sapt esti, dar ma bucur enorm . acum sa ai grija de tine, sa papi tot ce trebuie si sanatos, dar ma gandesc ca ti s-a mai spus asta... Breto, tre sa slabim sa jucam la botez! Va puuuuuuuuuuuuup pe toate, fara exceptie.

Am intrat doar sa dau raportul, sa nu mi-o iau pe coaja
Raport: 96.4 - 95 = 1.4, deci...o floricica doar!
Aaaa... am uitat April, mie mi-a iesti radiografia la sinusuri bine. Adica nu am nimic, nici deviatie si nici "infundaturi". Parerea dr a fost ca e ceva alergie. O sa ma duc intr-o zi sa-mi fac testul.
Pusi inca o data si promit ca o sa recuperez ce ati scris, cel tarziu maine.

Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Oare toate zilele au de gind sa fie asa, la job? Iar m-am intors in ...cind o sa am si eu parte de odihna, de concediu ?
Bine ca nu a fost prea rau dimineata cand m-am urcat pe cintar ca nu stiu ce ma faceam, ma suparam rau de tot. Asa sunt doar in...
Breto, crezi ca ai putea sa-mi schimbi starea ?

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

quote:
Originally posted by nora2005

Oare toate zilele au de gind sa fie asa, la job? Iar m-am intors in ...cind o sa am si eu parte de odihna, de concediu ?
Bine ca nu a fost prea rau dimineata cand m-am urcat pe cintar ca nu stiu ce ma faceam, ma suparam rau de tot. Asa sunt doar in...
Breto, crezi ca ai putea sa-mi schimbi starea ?

Nora

...ma simt magulita...spuneti va rog ce as putea face ptr a va schimba starea??...o cintare moldoveneasca v-ar prii?'....hai NORUTAAAAAAAAAA SI-MI ARATAAAAAAAAA UOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIII....CUM JUCAI CIND ERAI FATAAAAAAAAAAAAAA,MAIIIIIIIIIII,MAIIIIIIIIIISTINGAAAAAA,UNUUUUUUUUUU,DREAPTA DOIIIII,C-ASA-I HORA PI LA NOIIIIIIIIIIIIIIMAIII,MAIIIIIIIIIIII ..LAILALLLALLAAAAA..LAILALALLAAAAAAA

...a functionat???

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Isa_Cris

Ceau gagici! N-am apucat sa citesc din urma asa ca sa nu va luati de mine...cred ca am restante si din cap trecut...
Printre randuri am vazut ca Aly a noastra face bebe! Felicitaaaaaaari si multi pupici tie si bebeului sau bebeilor?!? nu stiu cati sunt si nici in cate sapt esti, dar ma bucur enorm . acum sa ai grija de tine, sa papi tot ce trebuie si sanatos, dar ma gandesc ca ti s-a mai spus asta... Breto, tre sa slabim sa jucam la botez! Va puuuuuuuuuuuuup pe toate, fara exceptie.

Am intrat doar sa dau raportul, sa nu mi-o iau pe coaja
Raport: 96.4 - 95 = 1.4, deci...o floricica doar!
Aaaa... am uitat April, mie mi-a iesti radiografia la sinusuri bine. Adica nu am nimic, nici deviatie si nici "infundaturi". Parerea dr a fost ca e ceva alergie. O sa ma duc intr-o zi sa-mi fac testul.
Pusi inca o data si promit ca o sa recuperez ce ati scris, cel tarziu maine.

Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit

ISUCAAAAA...ma asteptam la mai mult din partea ta..vrei bice??..hai sa slabim,dara....dar bea mai multa apa daca vrei sa functioneze..vezi ca biciul este inca la mine..deci te rog frumos,nu te gindi la botezu lui aly,ci mai bine gindeste-te la nunta ta......apa ,ceai cit cuprindeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

..nora..era o moldoveneasca rock...stil nou,ce crezi tu...de m-ar auzi sofica vicoveanca ce frumos cint,mai ca m-ar lasa mostenitoarea ei...ca eu sunt neam de moldovean,di la botseni...ti-ai mai revenit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

hello hello.....bretonico ce binedispusa esti!Bravo fato, numai eu m-am trezit cu dorsalul in sus.....azi nu mi-a intrat nimeni in gratii si de prost ce am stat cu nervii azi am papat numai 2 portocale si 2 mere...........si am asa un chef sa trag un pumn cuiva.........de-abia astept sa vina omul de la munca sa ma descarc pe el..bretonico tu ce-mi spui azi?....vreo noutate ceva?....cine ma binedispune si pe mine?.nu va dau pupici azi ca nu am....

Mergi la inceput

Uite tabloul: ma apropiam de incheierea unor obiective la job, care e teribil de solicitant, trebuie sa coordonez activitatea a 16 oameni din serviciul meu. Ma gindeam la concediu, faceam planuri...si azi mi-au venit alte...dispozitii de la Bucuresti si vad totul naruit...plus ca nu stiu cit dureaza. Inca nu am primit procedurile !!Si vroiam sa-mi iau biletul de avion... Ufff...nu stiu, Breto, ciudata mai e viata asta. Unii se plictesesc ca n-au ce face si altii nu au timp sa ia o pauza. Nu mi-am luat concediul pe anul trecut, nici o zi. Speram ca toata luna mai sa nu mai dau pe la job. Acum ma intelegi de ce sunt in ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

[quote]Originally posted by Isa_Cris

Printre randuri am vazut ca Aly a noastra face bebe! Felicitaaaaaaari si multi pupici tie si bebeului sau bebeilor?!? nu stiu cati sunt si nici in cate sapt esti, dar ma bucur enorm . acum sa ai grija de tine, sa papi tot ce trebuie si sanatos, dar ma gandesc ca ti s-a mai spus asta... Breto, tre sa slabim sa jucam la botez!

saru`mana isa...fato pai tu vrei sa joci la botezul lu` printul meu?......pai n-ar fi mai bine sa proiectezi si tu unu mai repede si sa jucam la botezul la amandoi?...ce mai astepti?....hai ca ti-am luat-o inainte...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bretonica

..nora..era o moldoveneasca rock...stil nou,ce crezi tu...de m-ar auzi sofica vicoveanca ce frumos cint,mai ca m-ar lasa mostenitoarea ei...ca eu sunt neam de moldovean,di la botseni...ti-ai mai revenit?

Multumesc, esti o scumpa
Dar sa stii ca la cintat nu ma intreci, pe bune...am fost...cinva, o mica vedeta, pe scena, la microfon......ce vremuri...

Nora

Mergi la inceput

...bai ia mai luati o pauza cu starile astea,si fiti mai pozitive(asa ca mine)...ca de-ar fi sa intru si eu in starea voastra(si as avea motive)...nu stiu cine m-ar mai scoateasa ca haideti la o cintare...ALYYYYYYYYYY..NORA SAU NU VA PLACE CUM VA CINT...

Mergi la inceput