SUPERDIETA o noua etapa (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

bretonico ce repede , pai cand pisici o sa te ajung?

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

pe unde esti tu??..hi ca m-oi pune jos un pic sa ma odihnesc si te astept..eu kilogramele astea le-am dat jos asa de repede in prima spt ca am avut alergatura mare si probleme..dar uite ca incet incet imi revin...asa ca hai ca o sa ma ajungi,nu dispera...si mai este si isuca in spatele meu care ma alearga....

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Pai nu stiu clar pe unde sunt. Dar am pus mult inapoi. Faza e ca nu pot sa incep acum.
Stii ca la Emma nu mai merge si vrem sa ii facem o bucurie acum cat nu are dureri si sa o ducem la Disneyland , dar plecam abia cand o sa primim pastilele din Brazilia.
... asa ca nu stiu cand ma intorc mai ales ca la intoarcere ne orim in Germania la verisoara lu husbantu , mai sunt pe acolo ceva arcuri de distractie si abia apoi acasa. Asa ca o saptamana o sa fim pe drum.
... si apoi o sa vina si Pastele , chiar daca noi am sarbatorit si cel catolic , acum trebuie sa il tin si pe al meu mai ales ca oiu face cu ochiu din congelator ...

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

Pai nu stiu clar pe unde sunt. Dar am pus mult inapoi. Faza e ca nu pot sa incep acum.
Stii ca la Emma nu mai merge si vrem sa ii facem o bucurie acum cat nu are dureri si sa o ducem la Disneyland , dar plecam abia cand o sa primim pastilele din Brazilia.
... asa ca nu stiu cand ma intorc mai ales ca la intoarcere ne orim in Germania la verisoara lu husbantu , mai sunt pe acolo ceva arcuri de distractie si abia apoi acasa. Asa ca o saptamana o sa fim pe drum.
... si apoi o sa vina si Pastele , chiar daca noi am sarbatorit si cel catolic , acum trebuie sa il tin si pe al meu mai ales ca oiu face cu ochiu din congelator ...

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

cum la emma nu mai merge?...nu i-au mai dat nici o sansa? ..sa nu-mi spui asa ceva...ca nu vreau sa cred....m-am intristat de numai...am crezut ca s-au rezolvat problemele...imi pare nespus de rau aiduzzaa..nu ai idee cit te stimez ptr forza care o ai....sunt alaturi de tine...lasa dietele atunci,nu este momentul sa iti mai incarci memoria si cu faptul sa fii atenta la ce mananci...totul la timpl lor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Nu trebuie sa te intristezi. Poate ca asa a fost sa fie desi eu nu vad rostul. Si DA , nu mai avem nici o sansa. S-ar mai putea face chimio doar ca sa incetineasca boala , dar nu mai vreau sa o chinuiesc doar pentru atat. Ea e ok acum , daca as incepe chimio ar insemna sa o duc iar zilnic la spital , intepaturi , durere si sa o izolez. Asa ca o las sa se bucure de viata si incercam sa ii facem cateva bucurii , sa ii aratam cate ceva din lumea asta nebuna si frumoasa.
Ce pot sa mai zic! Singurul care mi-o poate salva este Dumnezeu. EL mi-a dat-o , EL poate sa o ia oricand.
Psihologii spun ca copii sunt doar musafiri in casa noastra , ca asa ar trebui sa privim lucrurile.
Dar ... eu inca mai sper la o minune.

la toate! Gata sa nu va bag in depresie. Sincer nu asta e ideea.
si la cat mai multe kg pierdute

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

`neatza si de la mine.....cam tarziu e adevarat dar acu m-am trezit...felicitari fetelor pentru kg pierdute....ce mai mancati azi? dati-mi si mie idei va rog....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Am avut multa treaba si lipsa timp sa intru.... am citit insa cam ce-ati scris...
Eu raportez tot 74....
Asta e..... nu stiu daca mai are sens sa mai incerc si ultima saptamana.....cred ca nu! O sa mai tin pana vineri inclusiv si apoi gata, pauza.
Poate o sa incerc si ceaiul ala de care vb, ca zi de apa ma indoiesc ca pot....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Alyynna, am uitat sa te felicit! Sarcina usoara si bb papacios! Si sa fie ce-ti doresti!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

saru`mana anuska.....sa dea dumnezeu sa fie totul bine.......imi pare rau pentru fetita aidei......dumnezeu stie de ce le face pe toate si o sa fie bine, trebuie doar sa ne rugam la el.....fii tare aida si roaga-te la dumnezeu.......eu nu sunt o tipa bisericoasa dar sunt constienta ca adevaratele minuni se intampla datorita lui....va pup

Mergi la inceput

.ce liniste....dormiti toate??..eu acum m-am intors de lu job..si am intrat sa va pupacesc un pic ,,,aiduzaaa pentru tine si matza ta un milion de ...cuvintele nu-si mai au rostu...doroti a zis ca pot sa folosesc ,ca mi-a dat functia inapoi..dar pe cineeeeeeeee???daca nu intra la raport fetizele...ma duc sa ma uit un pic la tv...pwwwwwwwwwwp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Raportez stagnare la 70 kg, acu fug la job.

Pupici

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput