SUPERDIETA o noua etapa (21)
Raspunsuri - Pagina 6

bretonica spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacbretonico ce repede
, pai cand pisici o sa te ajung?
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumimPOZE
Matza Emma in actiune
pe unde esti tu??..hi ca m-oi pune jos un pic sa ma odihnesc si te astept..eu kilogramele astea le-am dat jos asa de repede in prima spt ca am avut alergatura mare si probleme..dar uite ca incet incet imi revin...asa ca hai ca o sa ma ajungi,nu dispera...si mai este si isuca in spatele meu care ma alearga

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

aidaciolac spune:
Pai nu stiu clar pe unde sunt. Dar am pus mult inapoi. Faza e ca nu pot sa incep acum.
Stii ca la Emma nu mai merge si vrem sa ii facem o bucurie acum cat nu are dureri si sa o ducem la Disneyland , dar plecam abia cand o sa primim pastilele din Brazilia.
... asa ca nu stiu cand ma intorc mai ales ca la intoarcere ne orim in Germania la verisoara lu husbantu , mai sunt pe acolo ceva arcuri de distractie si abia apoi acasa. Asa ca o saptamana o sa fim pe drum.
... si apoi o sa vina si Pastele , chiar daca noi am sarbatorit si cel catolic , acum trebuie sa il tin si pe al meu mai ales ca oiu face cu ochiu din congelator
...
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim POZE
Matza Emma in actiune

bretonica spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Pai nu stiu clar pe unde sunt. Dar am pus mult inapoi. Faza e ca nu pot sa incep acum.
Stii ca la Emma nu mai merge si vrem sa ii facem o bucurie acum cat nu are dureri si sa o ducem la Disneyland , dar plecam abia cand o sa primim pastilele din Brazilia.
... asa ca nu stiu cand ma intorcmai ales ca la intoarcere ne orim in Germania la verisoara lu husbantu , mai sunt pe acolo ceva arcuri de distractie si abia apoi acasa. Asa ca o saptamana o sa fim pe drum.
... si apoi o sa vina si Pastele , chiar daca noi am sarbatorit si cel catolic , acum trebuie sa il tin si pe al meumai ales ca oiu face cu ochiu din congelator
...
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumimPOZE
Matza Emma in actiune
cum la emma nu mai merge?...nu i-au mai dat nici o sansa?

aidaciolac spune:
Nu trebuie sa te intristezi. Poate ca asa a fost sa fie desi eu nu vad rostul. Si DA , nu mai avem nici o sansa. S-ar mai putea face chimio doar ca sa incetineasca boala , dar nu mai vreau sa o chinuiesc doar pentru atat. Ea e ok acum , daca as incepe chimio ar insemna sa o duc iar zilnic la spital , intepaturi , durere si sa o izolez. Asa ca o las sa se bucure de viata si incercam sa ii facem cateva bucurii , sa ii aratam cate ceva din lumea asta nebuna si frumoasa.
Ce pot sa mai zic! Singurul care mi-o poate salva este Dumnezeu. EL mi-a dat-o , EL poate sa o ia oricand.
Psihologii spun ca copii sunt doar musafiri in casa noastra , ca asa ar trebui sa privim lucrurile.
Dar ... eu inca mai sper la o minune. la toate! Gata
sa nu va bag in depresie. Sincer nu asta e ideea.
si la cat mai multe kg pierdute
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim POZE
Matza Emma in actiune

alyynna21 spune:
`neatza si de la mine.....cam tarziu e adevarat dar acu m-am trezit...felicitari fetelor pentru kg pierdute....ce mai mancati azi? dati-mi si mie idei va rog....

Anuska spune:
Am avut multa treaba si lipsa timp sa intru.... am citit insa cam ce-ati scris...
Eu raportez tot 74....
Asta e..... nu stiu daca mai are sens sa mai incerc si ultima saptamana.....cred ca nu! O sa mai tin pana vineri inclusiv si apoi gata, pauza.
Poate o sa incerc si ceaiul ala de care vb, ca zi de apa ma indoiesc ca pot....*********************************
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Anuska spune:
Alyynna, am uitat sa te felicit! Sarcina usoara si bb papacios! Si sa fie ce-ti doresti!*********************************
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

alyynna21 spune:
saru`mana anuska.....sa dea dumnezeu sa fie totul bine.......imi pare rau pentru fetita aidei......dumnezeu stie de ce le face pe toate si o sa fie bine, trebuie doar sa ne rugam la el.....fii tare aida si roaga-te la dumnezeu.......eu nu sunt o tipa bisericoasa dar sunt constienta ca adevaratele minuni se intampla datorita lui....va pup

bretonica spune:
.ce liniste....dormiti toate??..eu acum m-am intors de lu job..si am intrat sa va pupacesc un pic
,,,aiduzaaa pentru tine si matza ta un milion de
...cuvintele nu-si mai au rostu...doroti a zis ca pot sa folosesc
,ca mi-a dat functia inapoi..dar pe cineeeeeeeee???daca nu intra la raport fetizele
...ma duc sa ma uit un pic la tv...pwwwwwwwwwwp

silvana75 spune:
Raportez stagnare la 70 kg, acu fug la job.
Pupici
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel