SUPERDIETA o noua etapa (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

sa stii ca la mine e inca data de 12 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Anuska multa sanatate si tot ce iti doresti ... scuze de intarziere.

Fetelor sunteti niste scumpe , scuze ca nu prea mai am timp in ultimele zile , dar Emma tot afara vrea (copilul sechestrat acum se revolta ) ... treaba zilnica ...
si aveti grija de voi si la cat mai multe kg pierdute!

nora trimit imediat PM

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Ce faceti, doamnelor? Prin casa, la plimbare? Ca pe forum vad ca nu!
O sa ies si eu putin, dar revin!
O zi buna va doresc, fara tentatii culinare! Eu vreau sa maninc ceva si nu stiu ce! Merg sa-mi arunc un ochi prin piata ! La fructe ma gindeam, ce v-ati imaginat ?
La multi ani fetelor sarbatorite

Nora

Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxyPISU

Buna fetelor....numele meu este Roxana si sunt din Constanta,dar cu facultatea momentan in Bucuresti :P...astazi m-am inscris pe acest site si nu prea stiu cum merg lucrurile pe aici pt k nu am mai discutat niciodata pe un forum, asa k sper sa nu fac greseli :P . Am vazut k a fost discutat deja subiectul LINDAXA,dar totusi ,dc nu va suparati, as avea si eu cateva intrebari. Mama mea ia lindaxa de 7 luni si a slabit 13 kg fara sa tina vreun regim. Eu am 21 de ani, 1.68 inaltime si 75 de kilograme,asa k visul meu este sa ajung la un aprox 60 poate chiar 63 de kg. Astazi mi-am cumparat si eu lindaxa de 10 (abia am gasit fara reteta ) si vreau sa incep de luni sa-l iau. Nu imi este neaparat frica de efecte adverse,deaorece mama mea nu a avut si nu patit nimic grav,deci ma gandesc k poate nici eu nu voi patii, oricum, dc incep sa ma simt rau,nici nu ma sa continui. Cel mai mult mi-e frica k dupa ce incetez sa le iau voi pune dublu la loc. As vrea sa ma sfatuiti, pt k dc au fost multe cazuri de genul acesta nu cred k m-as mai risca. Eu de cand sunt mica am tinut diferite regimuri,dar dupa ce le incheiam,intr-o anuminta perioada de timp, puneam la loc...oricum, puneam la loc ce am slabit,dar nu ma ingrasam si peste si de acest lucru imi este cel mai frica. Deci, inca o data imi cer iertare dc ati mai primit astfel de intrebari si as fii f recunoscatoare dc as afla cate cv de la fiecare. O noapte cat mai linistita si multa multa sanatate. va pup

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Eu nu inteleg nici de ce nu vad mesajul initial postat de roxyPISU si nici de ce se vorbeste aici despre un medicament, cind superdieta consta in a minca doar anumite legume si fructe, deci, natural. Doar ma intrebam si eu.
RoxyPISU, m-am uitat si eu pe net dupa acest medicament si spune ca nu se ia decit sub supraveghere medicala. Eu iau un supliment natural care cred ca are aceleasi efecte.
Sincer, lindaxa 10 eu n-as lua. Prefer insula tineretii, dar si asta pe termen scurt, ca nu vreau sa invat organismul sa reactioneze doar la stimuli. Dau acum jos surplusul si apoi voi lupta pentru mentinere

Fetelor, pe unde sunteti ? Aida, Breto si-a pierdut chitara, cred

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

RoxyPISU bine ai venit........daca vrei parerea mea sa stii ca e ok lindaxa daca stii sa-l iei cu cap.....eu cu breto am avut o experienta neplacuta cu ele, dar sunt multe persoane la care a dat rezultate......in plus nu pierzi nimik daca incerci.....dar sa stii ca e mai recomandat reductilul....e chestia de firma si de compozitie.........oricum cu regim si putina miscare e bun........fetelor pe unde sunteti?...bretoooooooooooooooooo?...........te invit la o cantare....(te-as invita si la ceva bun dar ma cearta fetele ca te ispitesc......)va pupicesc pe toate......si....roxyPISU daca vrei iti dau un site unde se discuta mai mult despre lindaxa si fetele pot sa te indrume mai bine....dar pe pm
anuska..........la multi aniiiiiiiiii, sa ne traiesti, sa fii fericita , iubia si toate dorintele tale (chiar si cele mai ascunse) sa ti se implineasca........mami bretooooooo mi-a dor de tine fato

Mergi la inceput

RoxyPisu am scos postarea ta ca sa poata fetele sa vada.
Dupa parerea mea orice medicament are si efecte negative
Avand in vedere ca esti tanara eu una nu as recomanda un tratament medicamentos pt slabire. Ce faci sau iei acum va avea repercursiuni pe mai tarziu. Adevarat ca in momentul asta zici ... hai lasa ... dar mai incolo nu e chiar asa.
Eu zic mai bine sa iti formezi un stil de viata si astfel vei pierde si kg dorite

Multa sanatate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyPISU spune:

Multumesc pt sfat fetelor....:P eu deja am cumparat medicamentul si ma gandesc k acum,makar 1 luna, sa-l incerc sa vad ce iese k nu am cui sa il dau. Dupa cum spuneam,am tinut regimuri o groaza la viata mea,dar intotdeauna am pus la loc, dasta am vrut sa stiu dc una din voi stie de cineva care s-a ingrasat dupa ce a incheiat tratamentul cu lindaxa sau, mai ales, daca a pus dublu. Oricum, o sa incerc sa va tin la curent cu ce se intampla,eu sper sa fie bine. Si 4 sau 5 kg daca slabesc intr-o luna mi se pare ok/normal si poate dupa aia nu o sa mai iau alt pachet de lindaxa si o sa continui cu un regim normal. va pup dulce si o seara placuta va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

hellloooooooooooooo-hellloooooooooo!

Iaca am aparut si eu, vad ca ati scris o gramada si va zic de la inceput ca n-am avut timp sa citesc din urma, ca am intrat repede sa va salut, da recuperez. Am vazut insa urarile pentru Anuska, asa ca ii zic si eu cu intarziere La multi ani cu sanatate,sa fie fericita, iubita, bucuroasa si voioasa!

Foarte pe scurt sa va zic, am avut o saptamana buna, fara excese si cu multa miscare in aer liber, ca doar avem la tara o curte de 3300 mp, din care doar eu mi-am adjudecat jumate cu livada si gradina de flori. Asa ca am avut muuulta treaba, m-am delectat cu povestile din tinerete ale bunicii si m-am bucurat de vremea faina. De slabit habar n-am daca am slabit - vad miercuri.

Partea mai putin frumoasa din toata povestea e ca inca imi astept husbandul de peste mari si tari. Teoretic trebuia sa fi ajuns, practic a fost nevoit sa petreaca one night in Paris, pentru ca zborul din Seul a ajuns cu intarziere si a pierdut cursa de legatura cu Romania. De cand am aflat am dat jos un kil de suparare, da maine cand l-oi vedea cred ca il pun la loc.

Cu ocazia asta am ajuns la concluzia ca sunt dependenta de barbate-miu, in foarte mare masura. Nu numai ca nu mai pot sa pun nimic in gura de cand am aflat ca nu mai ajunge azi in tara, da nici apa nu pot sa mai beau si teama imi e ca nici sa dorm in noaptea asta n-o sa pot.

Deci cu aceste sentimente amestecate- unul de bucurie ca v-am regasit , altul de nerabdare in asteptarea husbandului, va pup pe toate de multe multe ori si daca ma chinuie insomnia ma apuc sa citesc din urma.

Se vede cat de dor mi-a fost, vedeti ce ditai scrisorica am compus?

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

April, bun venit !
S-a simtit lipsa ta...ma bucur de intoarcere!
Las` ca trece repede inca o zi. Nu te mai necaji!
Adormi, viseaza frumos si te va trezi el cu-n
Dar pina vine, ia si de la mine

Nora

Mergi la inceput