Sunt sechestrata la domiciliu!
S-a dus si mama lui de summit si toti bucurestenii plang cu lacrimi de crocodil dupa el! Si eu impreuna cu toti ceilalti.
De ieri se lucreaza in mijlocul intersectiei obor si din cauza asta o zona foarte mare in jur este blocata. Aici intra sos. Fundeni, Pantelimon, Mihai Bravu, Stefan cel Mare, Baicului, Colentina, D-na Ghica, Lizeanu, Mosilor, Ferdinand, Iancului si or mai fi ca cine stie pana unde se intinde aglomeratia asta infernala.
Ieri am avut treaba la lujerului si dupa ce m-am invartit prin cartier strabatand toate stradutele si scurtaturile posibile, am reusit performanta sa parcurg un drum de 5 minute intr-o ora. Am facut de la d-na ghica pana la universitate o ora si 45 de minute, iar de la universitate pana in lujerului 15 minute. Macar atat
De azi dimineata caut disperata informatii despre cat va dura infernul pe site-ul politiei rutiere si nimic. Deja mi-am luat gandul ca m-as putea duce la scoala, poate sa plec acum ca sa ajung pe la 12 Nu mai conteaza nici ora nici nimic. Incepe de la 7 dimineata si de terminat cred ca nu se termina nici la 21.
M-as lipsi si de masina numai sa ajung unde am treaba dar si tramvaiele sunt depasite de situatie. As merge pe jos pana la obor la metrou dar pana la jumatatea lunii mai metroul nu mai opreste la obor.
Asa ca trag concluzia ca sunt blocata in casa. Ce m-as face daca as merge la serviciu? Sotul meu de doua zile se duce pe jos la serviciu, din d-na ghica pana pe pache protopopescu.
Cu siguranta sunt printre voi oameni care nu au incotro si trebuie sa traverseze zona asta. Ce ne facem? Nu pot sa stau zile in sir in casa, pana la urma va trebui sa-mi fac drumurile, dar cum? A mers azi cineva pe colentina sau mosilor, tot asa omor este? La cum se aude de la mine de-acasa intersectia colentina cu d-na ghica trebuie sa fie blocata.
Asa aglomeratie nu am vazut niciodata, si lucrari s-au mai facut, blocaje au mai fost, dar asa in halul asta niciodata.
Ce bun era un scuter acum sau macar o trotineta
Andreea mama de Filip si Georgia
Raspunsuri
viviana spune:
Cred ca o bicicleta ti-ar fi de folos.
Si am vorbit serios.
si gandeste-te ca ai noroc ca e an electoral pentru ca se va lucra repede.
Acolo se construieste un nou pasaj si la sfarsit va fi ceva dragut.
La mine pe strada se fac lucrari de aproape un an. Timp in care, am trait intr-un zgomot infernal. Acum arata tare dragut. Ieri chiar au venit de la ADP au sapat si au plantat flori chiar si in spatele blocului!
Traiasaca alegerile!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
bebec07 spune:
Eu sunt cu nervii la pamant.De joia trecuta m-am mutat in Voluntari:(( si-mi vine sa ma mut la loc cu socrii.Eu, ca ieri, n-am vazut niciodata asa blocaj.
Trebuie sa ajung in Charles de Gaulles dar nu prea reusesc.Sos.Andronache e blocata, Colentina e blocata, metrou n-am, D-na Ghica e decopertata toata pana la Petricani iar 282-urile sunt mai mult pe pana sau defecte in mijlocul soselei.
Cine pleaca ultimul din tara sa stinga lumina...Ma duc unde a intarcat dracul iapa ca aci nu se mai poate...
kariguld spune:
am fost si eu azi dimineata in zona. de cosmar!!!!!! sau incercarea nervilor!!!! de fapt mai in toate zonele importante ale capitalei se fac lucrari "important-electorale"
dar poate cum zicea si vivianao bicicleta ar fi de folos.
UF!!! bine ca nu am de mers foarte des in zona aia.
sper sa aveti zile cat mai bune, cu tot traficul asta infernal...
Kari
dana d spune:
Mai, obisnuiti-va ca asta va fi un mod de viata de acum in colo. Peste cativa ani ni se va parea ceva normal, ne va intra in sange, nu vom uita niciodata cand ne facem programul sa punem 2-3 ore in plus pentru drum. Eu una nu vad rezolvarea haosului din Bucuresti.
Cand zilnic se inmatriculeaza 1000 de masini si se iau nustiucate permise pe luna... nu ai cum sa fii optimist. Practic nu exista iesire din situatia asta. Poate sa se instaureze din nou regula cu sotz/fara sotz.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Natasa spune:
Eu stau in zona cu pricina si merg cu bicicleta. AM zis ca decit sa cedez nervos si sa simt ca-mi plezneste capul, mai bine fac miscare si fac un sfert de ora pina in centru... Alta solutie nu exista!
V. Erica spune:
Si eu am facut ieri aproape 2 ore din Vitan pana la Stefan cel Mare. Bine ca nu fac zilnic traseul asta, ca as claca. Daca stiam, luam metroul...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
karligutza spune:
si in sectorul 5 e la fel!
banuiala mea e ca va dura pana cand vor fi alegeri, adica 1 iunie
iar dupa aceasta data, cred ca va fi si mai rau!
uof! si eu sunt satula de stat in trafic in loc de "in parc" sau "in pat" cu bebelusul............. ar trebui sa ne cumparam RULOTE! ca sa ne fie masina si casa si masa si loc de joaca!
karligutza
sunt mamica Adelutei
sirimie spune:
quote:
Originally posted by dana d
Poate sa se instaureze din nou regula cu sotz/fara sotz.
In alte tari chiar exista reguli din astea. Si am mai vazut ceva, un anumit bulevard are o banda care se schimba in functie de ora, merge intr-un sens dimineata si in sens opus dupa masa.
Dar in Bucuresti se pot rezolva problemele si altfel, numai ca nu are cine. De exemplu semafoarele nu sint corelate, in plus in anumite zone trebuie sens unic pentru fluidizare, am citit pe undeva ca exista si "planuri de masuri". Dar cine sa le ia...
Pentru Obor - am auzit la radio ca s-a inchis acolo anume ca sa dureze numai 1-2 luni. Cred ca nu dureaza mai mult pentru ca sint alegeri. Ce nu a facut Videanu toti anii astia trecuti, adica sa termine Stefan cel Mare si Obor, o sa faca rapid in 1-2 luni.
Si la mine se schimba bordurile si se asfalteaza. Ceea ce e un lucru foarte bun, abia astept sa asfalteze strada mea, nu a fost niciodata asfaltata. Se grabesc ca dupa aia cine stie cine o sa cistige de pe urma bordurilor
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Lali spune:
Voi sunteti sechestrate la domiciliu din cauza traficului. Eu am toate geamurile exact spre intersectia cu pricina de la Bucur Obor si sunt sechestrata in casa cu geamurile inchise. In intersectie se lucreaza cu picamerele de circa 1 an si mai nou, de vreo 2 luni non stop, adica si noaptea. E un zgomot infernal si la 2 noaptea, inainte ne plangeam de zgomotul intersectiei, acum claxoanele si franele sunt parfum pe langa picamere, utilaje, excavatoare etc. Praful e cu tona. Asa ca am ajuns sa aerisesc ( oare chiar vine aer ???) cate o jumatate de ora, cu schimbul in camere ca mai mult nu rezist ! Am sunat la politie, cica a autorizatie sa lucreze si noaptea copilul e de mult la mama, in provincie ...
Ma consolez cu gandul ca la inaugurare care va fi in campania electorala voi avea tot locuri in loja la festivitati si poate nimeresc cu niste rosii stricate in capul cui trebuie ... hai, veniti in vizita ?
viviana spune:
Lali,
Picamareala fericita!
La mine tocmai ce au terminat. Nu au lucrat noaptea, dar au lucrat in weekend de la 7 dimineata.
Dar, asta nu e tot. Chiar imi placea ca au facut o strada frumusica. Dar de o saptamana au venit iarasi cu picamarele si acum sparg, tot de la 7 dimineata, si pun/refac canale. Si strica asfaltul ce tocmai se uscase...
Oare nu puteau sa le faca odata cu strada?
Deja nu mai imi pun intrebari din astea serioase.
De praf nu mai spun nimic. Am o capacitate extraordinara de ma face ca nu observ anumite lucruri. Si daca nu le vad inseamna ca nu exista. Corect?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi