Catalina (10 luni si ceva) are probleme

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

quote:
Originally posted by pablo

Buna Bebi,
Eu as incerca sa-i dau piure de prune, pe baietelul
nostru l-a ajutat. Si incearca sa eviti orezul o
perioada, asa dupa cum a recomandat mai multa lume.
Numai bine,
P.

nu merge ca nu-i plac prunele. Am incercat mai multe zile, prunele erau dulci si tot nu-i plac..... Am sa incerc, insa, sa-i dau sucul de la prune... poate o pacalesc asa. Ieri, i-am pus prunele pasate in cutiutza de la Iaurt ( pe care il mananca cu mare placere) si dupa cateva linguritze, s-a prins de pacaleala

Pupici baietelului tau

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia spune:

Noi am rezolvat cu Bonisan... este natural si-i regleaza tranzitul. Apoi o perioada nu am mai avut probleme. De cand a inceput sa faca la WC pot spune chiar ca a trecut ceva timp de cand nu am mai avut probleme.
In rest nu a mers nimic... nici prune, nici pere, nici sucuri, nici mar cu biscuiti... doar bonisanul ne-a ajutat... Si Duphalac este bun, dar poate genera gaze... colici...
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Si Teodora s-a constipat pe la vreo 4-5 luni, cand am inceput diversificarea si a tinut-o pana cand a implinit un an.Am evitat alimentele constipante si i-am dat zilnic piure de pere sau piersici.Au ajutat, nu foarte mult dar au ajutat.In situatii extreme ii dadeam sirop de lactuloza.Avea afect imediat.In timp, problema s-a reglat de la sine si acum mananca orice, fara probleme.Nu a fost vorba de nici o boala.Pediatra zice ca organismului ei i-a luat ceva mai mult timp sa se obisnuiasca cu alimentele solide.S-ar putea ca si la Catalina sa se intample la fel.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Vad ca esti din Bucuresti. Daca ai timp, mergi sa o vada Dr Stanciu de la Budimex. Noi am avut problema asta de la inceput si ajunsese saraca Ioana sa faca odata la 3-4 zile ceva ce infunda WC-ul. Cu lacrimi, cu transpiratii si cu durere. Si am mers la Stanciu (era dr Ioanei din tara), adica am plecat din Canada pentru doua saptamani special ca sa-l intalnim si ne-a ajutat. Ioana face in fiecare zi acum.
N-are sens sa-ti spun ce i-a dat, banuiesc ca depinde de la caz la caz. Parca Lactulose, Picaturi din plante...nu-mi aduc aminte dar am reteta acasa si pot sa-ti spun data viitoare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitzi

Vad ca esti din Bucuresti. Daca ai timp, mergi sa o vada Dr Stanciu de la Budimex. Noi am avut problema asta de la inceput si ajunsese saraca Ioana sa faca odata la 3-4 zile ceva ce infunda WC-ul. Cu lacrimi, cu transpiratii si cu durere. Si am mers la Stanciu (era dr Ioanei din tara), adica am plecat din Canada pentru doua saptamani special ca sa-l intalnim si ne-a ajutat. Ioana face in fiecare zi acum.
N-are sens sa-ti spun ce i-a dat, banuiesc ca depinde de la caz la caz. Parca Lactulose, Picaturi din plante...nu-mi aduc aminte dar am reteta acasa si pot sa-ti spun data viitoare

Iti multumesc mult pentru raspuns! Am sa sun la Budimex sa vad ce program are.

Pupici!

catalina si mami

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony spune:

Apa plata constipa-inlocuiestio cu ceai de chimen ne indulcit,evita cateva zile orezul si branzica-dai iaurt-.Naturist-lapte caldut cu o lingurita de miere pe stomacul gol,medicament pe baza de plante-B0nnisan.succes si pupici pe burtici.

Mergi la inceput

Cu ajutorul vostru, am scapat de constipatie! Cel putin pentru moment....

A inceput sa se trezeasca noaptea sa manance pe la 4.30 bea un biberon de lapte de 200ml.

Apoi, cand se trezeste, mananca fructele, un amestec de portocale, prune,pere si uneori piersici.

Are ora fixa de . Si nu mai e atat de irascibila, desi ramane un bebe prea tonic. Parere personala.....

Va multumesc mult pt sfaturi!

PS. AM UITA SA VA SPUN CA DE LA CONOPIDA A AVUT CRAMPE DUREROASE RAUUUU. N-A DORMIT TOATA NOAPTEA....

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Incearca Bonnisan. E super pt. colici dar si pt. digestie. mai usor cu branza si orezul. nu mananca cam des? noi (tot 10 luni) mancam doar de 4 ori pe zi (din care 2 mese sunt doar laptic) si avem 2 scaune pe zi si aproape 10 kg. e doar o sugestie. eu ii dau doar la 5 ore de mancare, si intre ii mai dau cate un biscuite, un fruct si ceva de baut. a;tceva nu stiu ce sa-ti zic.

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput