Catalina (10 luni si ceva) are probleme

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Bebi, fa-i si un test coproparazitologic, Anca de obicei se constipa pe fond de giardia. Ii dau tratamentul de la helmiflores (un siropel de plante) 10 zile si totul se regleaza (tranzitul intestinal).
Multa sanatate Catalinei.
Vilma si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by bebi

Ufffff, dimineata am incercat prune, dar le cam scuipa. Ieri, nu am gasit pere in piata... I-am dat si mamaligutza cu branza la masa de la 16.00 si tot constipata e.

Credeti ca as putea sa-i dau spanac congelat cumparat de la magazin? I-am dat numai proaspat pana acum, dar, din pacate, i-a trecut vremea.
As vrea sa incerc si brocolli, dar nu stiu cum sa-l gatesc!

Ma ajutati si de data asta, va rooooog!

Love is all around

Poti incerca cu spanac congelat dar sa-l fierbi mult caci e un pic mai tare. Exista insa spanac la conserva de metal marca "MarcoPolo". Problema ar fi ca are sare. Dar eu pe acesta l-am folosit, insa l-am pus intr-o sita si l-am spalat in multe ape.
Prunele sunt cam acrisoare. Incearca pepene galben mixat, cum ti-am zis.
Imi pare rau. Bafta, hai ca trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Si noi am avut ceva probleme. De cele mai multe ori i-am dat suc de pere sau chiar pere si de obicei am avut succes. Insa, la un moment dat, cand incepuse sa ia un medicament si s-a constipat de la el, perele nu au mai dat rezultat. Medicul nostru mi-a spus sa nu-i mai bag supozitor, ci sa-i administrez Duphalac. In cateva zile i s-a reglat foarte bine si de atunci nu am mai avut probleme, desi medicamentul ce o constipase il ia si acum.

Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Elimina momentan orezul din alimentatie si in loc de apa da-i sa bea ceai! Bebelusa mea bea cu mai multa placere ceai (si in cantitate mai mare) decat apa! Pentru ca nu ii placea apa, desi am lasat-o cateva saptamani fara ceai, bea foarte putina si avea scaune mai rare si mai tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

In afara de pere: mancarica mai grasa (unt mai mult in pure), dovlecei, spanac, ceai de musetel. Elimina orezul, inlocuieste-l cu altceva.

Sanatate!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo spune:

Bebi ai grije ca pe unii bebelusi mierea ii constipa. Si eu am avut probleme cu fetita mea de la miere, dar cum i-am scos din meniu mierea a revenit la normal. Oricum mai intreaba si pediatrul.
Numai bine si sa scapi repede de problema.

Ramo si Ari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Brocolli poti sa-l gatesti la fel ca pe conopida.
Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Buna mamicilor. Alexandra are 2 ani si 7 luni iar de fiecare data cand era un pic constipata la noi a mers cu o ciorbita mai acrisoara dreasa cu smantanica si cu un ceai de musetel. Succes si sa auzim numai de bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Va multumesc pentru raspunsurile voastre! M-ati ajutat foarte tare...

I-am dat pepene galben mixat si pere si a fost putzin mai bine.

Totusi, pentru siguranta, am sa-i fac un test coproparazitologic.

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pablo spune:

Buna Bebi,
Eu as incerca sa-i dau piure de prune, pe baietelul
nostru l-a ajutat. Si incearca sa eviti orezul o
perioada, asa dupa cum a recomandat mai multa lume.
Numai bine,
P.

Mergi la inceput