al Doilea copil

al Doilea copil | Autor: janib

Link direct la acest mesaj

Ne gandim serios la al doilea copil.. Voi dragele mele prietene cum v-ati descurcat??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rcamelia spune:

Desi n-ar trebui sa vorbesc-am doar un copil-pot sa iti spun ca merita efortul, in primul rand pt. copilul tau, nu e bine sa fie singur la parinti, va fi mai egoist si e trist sa nu ai o sora sau un frate. Eu imi doresc f. mult al doilea copil si, in ciuda unor probleme destul de seriaose, sper sa reusesc. Iti urez multa bafta si curaj!
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Initial creeata de janina borcea

Ne gandim serios la al doilea copil.. jb

Si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Si noi mai vrem un bebic.
Alexia

Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Eu am 2 baietzi:unul de 7 ani si unul de 2 luni.Itzi spun sincer ca mi l-am dorit foarte mult pe al doilea.Si cu greu amramas insarcinata,cu greu am dus sarcina..si ..in sfarsit am mika comoara in brate.
Recunosc ca sunt momente in care nu mi-e usor,insa il iubesc la nebunie.Chiar cand ma duc furioasa la el....si ma vede...imediat incepe sa rada..si rade cu toata fata..cu ochisorii,gurita...imi vine sa-l mananc!!!
Eu zic ca toata oboseala si grijile acumulate sunt rasplatite de zambetul acesta,de gangureala lui.....Da ,nu mi-e usor cu amandoi...dar sunt puii mei si fac orice sacrificiu pentru ei,sa le fie lor bine!

KORINA mamica x 2

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Si noi ne dorim al doilea, o avem pe Francesca de 1 an si o luna. Dar, desi il vrem cit mai repede, nu prea se poate din motive tehnice (imi recunosc diploma de medic in Belgia, am 30 ani si intru in anul 5 care e fff greu). Nu prea as vrea sa fiu stresata in timpul sarcinii. Tot aud ca diferenta intre copii sa fie sub 2 ani sau f mare. Totusi cred ca ne vom apuca de treaba in toamna...Cum vrea D-zeu, el stie cel mai bine!
Trebuie sa va impartasesc ca nasa fetitei mele, care are deja un baietel de 9 ani se mai gindeste la un bebe, desi spunea pna nu demult ca ar fi f complicat, ca una, ca alta, gasea motive. Este fermecata de Francesca si ma bucur ca copilul meu i-a schimbat gindul.
Sa ne ajute D-zeu pe toate sa avem copii frumosi si sanatosi.

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

eu am doi copii dar nu stiu cum este cu doi
la o luna de zile dupa ce s-a nascut Robert,Maia fetita mea de 4 ani a plecat in vacanta la bunici in Ro.
din toamna o sa vina acasa si am sa va spun prin ce trec cu 2 copii
Glumesc! este tare superb sa ai doi ingerasi;asta indiferent de sacrificiile pe care le faci!
pe treaba fetelor!
jur ca MERITA .

ange,mama de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Ma bag si eu in discutie...
cu doi copii e asa (cand sunt de vasta mica ca fetele mele - 19 luni si 2 luni)
- schimbi numarul unu
- schimbi numarul doi
- dai de papa la numarul unu
- dai de papa la numarul doi
- culci numarul doi
- te joci cu numarul unu
- plange numarul doi
- plange numarul unu
- schimbi...
- dai de papa...
- faci baie la numarul unu
- faci baie la numarul doi
- plange...
- culci numarul unu
- culci numarul doi
si a doua zi de la capat ;)

glumesc si eu ;)

daca era chiar asa cum scriu eu mai sus, nu faceam asa repede a doua fetitza.
acu tre sa ne gandim la numarul trei... ecuatia va fi si mai complicata ;)

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Misto schema ta oLo...
Si eu as mai vrea un copilas dar cred ca este cam tarziu, mai ales ca ca pe primul l-am asteptat 10 ani dar cine stie...
lilib & bb daria
http://community.webshots.com/user/lilib72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Va multumesc pentru incurajari. Intr-adevar este o noua provocare dar cred ca daca exista dragoste intelegere si ajutor atunci putem depasii toate greutatile.. P.S. O sa va anunt cand se va produce fericitul eveniment......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutaC spune:

Am o fetita de 2ani si 6 luni,iar al doilea copil e pe drum.Se va naste in martie.De abia atunci o sa stiu cum o sa fie cu doi copii.

Mergi la inceput