al Doilea copil
Raspunsuri - Pagina 2
Vistiana spune:
O sa-ti spun in septembrie...Dupa cum stau lucr.acum se pare insa ca va fi usor cu 2 plozi...:)David (3 ani si 3 luni) este si se pare ca va fi un ajutor de nadejde:imi aranjeaza perna,se apleaca sa-mi ridice ceva sau sa ma-ncheie la sandale,imi cara bagajele,imi da sa mananc ca sa ajunga la bb.,etc.De-abia asteapta sa vina surioara lui si desigur:"Eu ii fac baie,eu o iau in brate cand plange,eu o pun la san!" E SUPER!iTI UREZ SI TIE!
Missy spune:
Alexia are 10 luni, si ne gandim la bb 2. eu am fost solo si e aiurea de tot, si in copilarie si aum ca n-ai la cine apela (cineva apropiat ca o sora, frate) in schimb mai apelez la cumnata mea.
ne-am gandit ca intre bb-ei sa fie cel putin 2 ani. si dupa al 2-lea mi-a zis dr. ca "se inchide fabrica" din cauza de cezariene. da' cu 2 e ok, zic eu
www.babiesonline.com/babies/f/fratila
MLDiana spune:
[quote]Originally posted by oLo
Ma bag si eu in discutie...
cu doi copii e asa (cand sunt de vasta mica ca fetele mele - 19 luni si 2 luni)
- schimbi numarul unu
- schimbi numarul doi
- dai de papa la numarul unu
- dai de papa la numarul doi
- culci numarul doi
- te joci cu numarul unu
- plange numarul doi
- plange numarul unu
- schimbi...
- dai de papa...
- faci baie la numarul unu
- faci baie la numarul doi
- plange...
- culci numarul unu
- culci numarul doi
si a doua zi de la capat ;)
glumesc si eu ;)
daca era chiar asa cum scriu eu mai sus, nu faceam asa repede a doua fetitza.
acu tre sa ne gandim la numarul trei... ecuatia va fi si mai complicata ;)
Pupici
DA ,cam asa sta situatia si la noi.SAu le dai la amindoi sa manince in acelasi timp unul cu biberonul ,celalat cu lingurita.LA culcare ,amindoi sau amintrei,ma includ si pe mine.E greu ,dar nu foarte.Cind ii vad impreuna nu-mi vine sa cred ca am 2 copii.DAca e sa ma enervez ,ma enervez pe cel mare si el pe bebica.Si cu toate astea sunt atit de mindra si de fericita ca ii am.
M-a intrebat cumnata-mea ,dupa ce am nascut-o pe Tiara cum ma simt .
Si eu i-am raspuns, "BOGATA".
Lidia ,Tiara si David D.
PITI spune:
Si noi ne dorim al doilea bebe.Mai avem un baietel de 1,4luni si poate din iarna ne gandim sa il "proiectam".Sa vedem ce o sa fie!Cand o sa fiu iar o sa fiu iar o alintata si imi placeeeeeee!
romana_74 spune:
Si noi ne dorim un al doilea copil, desi bb Matei are 5 saptamani. Adica mai bine zis, imi doresc eu o fetita si asa mi-e de dor de sarcina, ziua in care am nascut...A fost foarte frumos si special. Oricum in urmatorul an voi ramane gravida, sper, sa nu fie diferenta mai mare de 2 ani intre copii.Vreau sa va spun ca eu sunt singura la parinti si e GROAZNIC!!!
ROMANA&BB MATEI
alycia spune:
Dragele mele, așa am stat și eu și m-am tot gândit la încă un bebe și uite asa au trecut 9 ani și abia acum am reusit să mai fac un copilaș...așa că acum am 2 băieți...unul de 9 ani și unul de 3 luni!!!!!!!! Cel mare îl iubește nespus de mult pe celălalt mai mic și e gata să renunțe la orice pentru el. Deocamdată e ok.! Puteți să vedeți și în pozuța alăturată ce mult îl iubeste! Cu doi copii e un pic mai greu dar...merită efortul!!!!!!!!!
Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!
http://community.webshots.com/user/penciu
GabrielaG spune:
Al doilea copil e diferit de primul,HOTARAT LUCRU. Daca primul meu baiat a fost o dulceata de copil, cuminte si fara probleme, cel de-al doilea mi-a aratat cum e sa ai copil cu colici, cu probleme la iesitul dintilor, cu pofta de a suge noaptea de 10 ori si in general cu mamica prezenta sa-i raspunda la dorinte.
E un scumpel si il iubim, iar el
ne aduce aminte de unele etape din copilaria primului, pe care le-am uitat. E o diferenta de 4 ani si vreo 2 luni, dar se inteleg tare bine. Cel mare il iubeste si il protejeaza, ba il si dojeneste cateodata spunandu-i ca nu e voie acolo pt. ca...
Sanatate la toti puiutii,
Gabriela si baietii (o mamica foarte fericita)
iris spune:
am fost si eu printre cele care si-au zis "ce mi-e unul ce mi-s doi"......glumesc, dar acum cind au 4 respectiv 2 ani, e ok, adica maninca si se culca la aceeasi ora, se mai si joaca impreuna, ma trag in aceesi directie.....nu e rau si sint convinsa c-am facut un lucru bun, poate cel mai bun pe care il poate face o femeie; restul e "vinare de vint"; acum nu mai pot da detalii ca au idei, de ce sa stea mami la calculator .....