Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezult
Raspunsuri - Pagina 14
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by strumphitza
....
Zau asa, e ca pe vremea lu` raposatu`, dinainte de `89, nu ai drept la replica , doar atat trebuie sa faci cum vin ordinele de sus ... ti se baga pumnul in gura si nu ti se mai lasa drept la replica si sa iti dovedesti nevinovatia,cum ar fi normal in anul 2008... tre` sa dai cu subsemnatul si sa faci ceea ce ti se cere , chiar de nu ai nici o vina....
Dar ma intreb si eu , ce mai e normal la ora actuala??? ... Normal cred ca ar fi fost sa se faca publice regulile concursului inca de cand s-a dat startul la inscrieri si atunci cine voia se inscria , cine nu nu, avand in vedere regulile jocului si bineinteles miza, dar si sanctiunile daca nu sunt respectate!.. Asta asa ca tot batem moneda pe fair play de numa` numa` de s-au inverzit cablurile conexiunilor la internet, fie el Dc, messenger sau email uri
Cum spunea anda undeva pe la pagina 2 , ca cine are si cine nu de castigat sau pierdut daca un membru pleaca sau isi retrage pozele din concurs, pai ma gandesc ca daca i se blocheaza accesul pe DC unui membru, ghici cine are de pierdut ? ... si de castigat sigur o mamica are , mai mult timp pentru sot, copii , prieteni si hobby-uri... Ahh.. btw, daca chiar vrea sa se reinscrie in Dc ,( dar am oarece retineri sa cred ca se va mai intoarce undeva unde nu este tratat cel putin cu respect, nu se merita strofocarea, dupa cum spunea dodo mai sus), poate foarte usor sa o faca , sub un alt IP si user name , of course si alt computer name, ca si ala e vazut de serverele Dc ului... cere un alt Ip de la internet provider, face schimabarile de care spuneam, cu conexiunea jos of course, ca suntem destepti , apoi reconectam ...si here we go baby ... we are back again ... , ca tot se vorbea de lectii de IT pe aici
Mai voiam sa spun ceva si cu asta promit solemn pe cravata mea de pioner ca inchei pe azi , ... ca ma deranjeaza aroganta si privitul ala de sus, de la moderatori si nu numai , si de mai sus , precum astia micii, adica userii de rand , care isi dedica ceva timp pe acest site zilnic , sau aproape zilnic, acesti mici useri care fac si donatii din suflet si portofel , care isi rapesc din timpul lor si al copiilor lor, sunt luati peste picior ... acesti useri dragii mei moderatori si admini au cladit si cladesc situl, traficul si comunitatea si bineinteles $$$, care stim noi unde merg ... de ce ne tratati asa?
Mirela spunea ca respectul e ca o strada cu 2 sensuri, se da si se asteapta sa se primeasca ... ma intreb, cumva sunteti pe strada cu sens unic? ...Aveti grija , ca nu se stie de unde sare iepurasul (domnul politist ala fiind) si va fura carnetul si va da si cateva puncte penalizare pentru incalcarea regulamentului! (sper ca a fost luata ca si gluma , sa mai destindem atmosfera si sa nu mai stam asa incrancenati si inversunati )
O zi buna va doresc! A mea deja a inceput si inca foarte bine!
Cu respect,
I`m a good, good girl... but even better when i`m bad!!!
Lasand la o parte lipsa crasa de educatie cu care un invitat incepe sa injure gazdele casei in care petrece mult timp, foarte placut de altfel pentru el, gazde care intotdeauna s-au straduit sa ii faca sederea pe acest forum privat de altfel cat mai confortanta, lasand la o parte tupeul cu care "hotul striga hotul", as vrea sa iti reamintesc ca regulile acelui concurs au fost incalcate cu mare nesimtire si josnicie.
De la inceput, o singura persoana, respectiv un singur user DC nu putea vota decat o singura data o poza. Era cat se poate de neelegant si, sincer, cred ca nici nu le-a trecut prin cap Mirelei si lui Florin sa jigneasca membrii acestei mari familii, precinzand ca asta presupune ca un individ nu poate sa voteze de mai multe ori, chiar daca o face de pe conturi diferite.
Dar se pare ca traind in Romania de azi am invatat o gramada despre cum sa fraierim si sa radem in nas oamenilor de buna credinta.
Mie mi-ar fi enorm de multa rusine sa mai spun si altceva in afara de "Imi pare rau", rusine nu neaparat fatza de gazdele acestei case minunate ci fatza de celelalte mamici care au participat cu tot sufletul la acest concurs si, care, au votat cinstit si onest, inclusiv, pozele "descurcaretelor" de mai sus.
Atata timp cat nu vom invata ca cinstea, educatia si respectul fatza de ceilalti ne onoreaza in primul rand pe noi sa nu ne mai plangem de consecintele actelor noastre atunci cand suntem prinsi cu ocaua mica.....
herra spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Originally posted by dodoquote:
Originally posted by nushulica
[
(
faceti concursuri doar pentru diaspora sfatul meu
Mey, la noi nu au succes astfel de concursuri si-ti spun si de ce: in principal lipsa de timp. Fiecare are timpul planificat si nu-si pierde vremea cu "copilarii" de-astea(adik sa-si creeze conturi noi de pe care sa se voteze, sa sune liota de prieteni si neamuri in acelasi scop, oameni care la rindul lor sint si ei ocupati, au familii etc), pur si simplu se duc la magazin si si-o cumpara pe credit sau in rate, daca nu au bani pe loc, asta daca e asa performanta si nu pot trai fara ea, ca sint perioade de reduceri masive si le iei la mai putin din pretul initial sau pur si simplu le scade pretul de la sine in citeva luni, e ca si cu computerele sau TV, intotdeauna apare ceva care surclaseaza, so, nu se merita strofocarea
dodo pai tocmai asta a fost ideea mea cand am zis sa se faca concursuri doar pentru diaspora pentru ca stiu ca romanii de acolo au vazut lumea "din afara" si au o alta educatie in ce priveste astfel de concursuri si in nici un caz nu s-ar inghesui pentru un premiu sau orice ar fi....vorba ta ori si-o cumpara singuri ori participa in mod corect la concurs si in urma voturilor cinstite ar castiga premiul...asa cum e si frumos sa se intample pentru ca , la urma urmei, asta e spiritul unui concurs...dar la noi demult nu se mai stie asta, sau poate nici nu s-a stiu
bebelushul
ce-mi place ca indiferent de subiect trebuie subliniata superioritatea rasei "diaspora"...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
szivarvany spune:
Care e perioada de re-votare ???
k io merg in conced si ie musai sa votez !!!
Sheanna -
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
dodo spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by nushulicaquote:
Originally posted by dodoquote:
Originally posted by nushulica
[
(
faceti concursuri doar pentru diaspora sfatul meu
Mey, la noi nu au succes astfel de concursuri si-ti spun si de ce: in principal lipsa de timp. Fiecare are timpul planificat si nu-si pierde vremea cu "copilarii" de-astea(adik sa-si creeze conturi noi de pe care sa se voteze, sa sune liota de prieteni si neamuri in acelasi scop, oameni care la rindul lor sint si ei ocupati, au familii etc), pur si simplu se duc la magazin si si-o cumpara pe credit sau in rate, daca nu au bani pe loc, asta daca e asa performanta si nu pot trai fara ea, ca sint perioade de reduceri masive si le iei la mai putin din pretul initial sau pur si simplu le scade pretul de la sine in citeva luni, e ca si cu computerele sau TV, intotdeauna apare ceva care surclaseaza, so, nu se merita strofocarea
dodo pai tocmai asta a fost ideea mea cand am zis sa se faca concursuri doar pentru diaspora pentru ca stiu ca romanii de acolo au vazut lumea "din afara" si au o alta educatie in ce priveste astfel de concursuri si in nici un caz nu s-ar inghesui pentru un premiu sau orice ar fi....vorba ta ori si-o cumpara singuri ori participa in mod corect la concurs si in urma voturilor cinstite ar castiga premiul...asa cum e si frumos sa se intample pentru ca , la urma urmei, asta e spiritul unui concurs...dar la noi demult nu se mai stie asta, sau poate nici nu s-a stiu
bebelushul
ce-mi place ca indiferent de subiect trebuie subliniata superioritatea rasei "diaspora"...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Gresit! Se subliniaza o stare de normalitate ce se poate aplica si Romaniei, conditia esentiala e sa vrei
tlaura spune:
Io am o intrebare, asa, mai mult off topic; daca tot se reia votarea, pot sa particip si eu cu o poza?
ariel_7000 spune:
iar eu nu as putea sa scot pozele mele din concurs? parca nu ma mai incanta ideea....oricum le am in album pe webshots si daca vrea cineva sa le admire o poate face acolo! e vb de pozele:"decraciun" si "felicitare". merci.
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
LiliaToma spune:
eu propun sa se anuleze concursul cu totul, ca oricum vad ca nu sunt ascultate si alte pareri... ce sens mai are...
adriuta spune:
ashaaa deci...
40 poporu' - 60 DC-ul .... unde e democratia????
pardon...fair play-ul
O zi buna tuturor.
Asa creste mare puiul
Pozici cu noi
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
karligutza spune:
Am intrat aici din nou sa va cer scuze pentru limbajul meu agresiv de astazi. Imi cer scuze fata de administratori si moderatori, fata de restul membrilor care au participat sau nu la concursurile de poze. Intr-adevar atunci cand spui adevarul si nimeni nu te mai crede pentru ca adevarul spus a insemnat ca nu stiu sa respect fair-play-ul si/sau oamenii... e foarte greu sa te mai abtii si sa nu fii enervat... poate ca daca lasam timpul sa treaca, nu aveam asa o agresivitate in mesajele mele.
Imi dau seama foarte bine cat este de munca la acest site drept pentru care nu am dreptul sa critic munca altora. De aceea imi cer scuze fata de Mirela in mod special!
Imi pare rau pentru problemele create!
si totusi va multumesc ca sunt inca membru, pentru ca mie mi-e drag DC!
karligutza
sunt mamica Adelutei