Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezult

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

papadie, asta intelesesem, doar ca moderatorul Andrada a zis mai sus ' Karligutza, toate nick-urile de mai sus sint create de pe aceeasi adresa de IP.' fiindca K recunoscuse ca ea a votat, dar spusese ca adresele fusesera create de la alte IP-uri.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

uraaaaaa! ce bine ca se voteaza din nou, de-adevaratelea de data asta :P.

mi-am luat pixul in mana si o foaie de hartie si ma apuc sa fac combinatii de cine-stie-cate luate cate cine-stie-cate (ca io matematica nu stiu) ca sa fac cele 50 de stelute :D.

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

papadie, asta intelesesem, doar ca moderatorul Andrada a zis mai sus ' Karligutza, toate nick-urile de mai sus sint create de pe aceeasi adresa de IP.' fiindca K recunoscuse ca ea a votat, dar spusese ca adresele fusesera create de la alte IP-uri.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

cred ca e scuzabil tinand cont ca ieri toata ziua noi am vazut numai ipuri in fata okilor. si dupa ore in sir de oki cat cepele am ajuns la concluzia ca nu se poate...tre s-o luam de la zero si nu din cauza durerilor oculare. asa ca sa nu vii sa-mi spui ca e o victima!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by LiliaToma

quote:
Originally posted by ADMIN
dupa ce perioada de votare s-a terminat, moderatorii si eventual o serie de utilizatori care NU AU POZE in concurs vor forma un juriu si vor distribui si ei puncte care vor avea o pondere de 60%

nici eu nu sunt de acord ca juriul sa aiba mai mult decat ceilalti multi useri... mai degraba nu mai votez, decat sa simt ca votul meu nu are nici o valoare... asta e... imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva si ca regulile s-au schimbat pe parcurs...

LILIA ui ce zice admin: DUPA ce s-a terminat voatrea. Deci din acel top 10 moderatorii si alti USERI FARA POZE IN CONCURS vor alege castigatorul.

papadie, zen-sei

Da, dar macar sa fie ca la euroviosion , 50 % x50% asa cred ca ar fi corect, sau chiar deloc: votul poporului e important aici, nu?
Acuma, vezi ca eu sunt fara poze si la o adica, as putea face parte din acel juriu, dar nu vreau, nu mi se pare corect, as vrea sa votez in rand cu toti, fara ca votul meu sa fie mai presus decat a altui membru DC... daca tot se refac regulile eu zic ca se poate negocia aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

PS: la maraton ar fi fost descalificata pt.dopaj. 11 nickuri, de 11 ori cate cinci stelute, doua concursuri (primul castigat cu lauri)hmmm. nasol.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

acuma nu ma lua si pe mine la rost ca eu doar am intrebat, imi place sa cred ca sunt (destul de) echidistanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

M-am tot gandit daca sa va zic sau nu. Eu chiar va-ndragesc. Mirela si Florin, voi ati facut dintr-o comunitate mica un site destul de comercial care a pastrat si popularizat o parte (nu toate ca nu se putea) din ideile DC-ului initial.

Dar trebuie sa-ghititi galusca amara ca o data cu aceasta marire a comunitatii, scade respectul pentru un membru oarecare, lumea nu e tentata sa judece ca-ntre prieteni virtuali, ci ca viata de zi cu zi. Adica o data cu numarul coeziunea se dilueaza si creste si numarul de ambitii marunte, mici carpeli, trisatul, mintitul plus cateva balcanisme... adica de concurs va pregatiti ca de atac nu ca de reuniune intre prieteni. Daca va consoleaza cu ceva ganditi-va ca userii vechi au inghitit-o inaintea voastra si-n mare parte s-au consolat prin vreo oaza.

Sunt cam acida de felul meu, dar n-as vrea sa fie descurajant pentru voi. Aduceti cu popularizarea si multi useri noi pe care te poti baza, care sunt in plus si haiosi, dar ei nu pot forma majoritatea.

Si realmente imi pare rau pentru cei cu poze in concurs. Pentru sperantele lor de recunoastere. Dar fetelor daca vreti sa va amuzati cu bebei ramaneti aici si nu uitati sa va amuzati. Daca vreti criterii sofisticate mergeti pe site-uri dedicate artei fotografice si veti putea si sa-nvatati sa pozati mai bine si sa fiti apreciate pentru mai mult decat un zambet sau o situatie haioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

multumesc ghiocel.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ma doare capul
Abia astept sa votez din nou.Deci am voie sa distribui 50stelute???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

aaaaa, cand se reincepe votarea??? ca eu trebuie sa nasc!! deja ma joc de-a travaliul fals si mi-e teama ca raman fara sa votez! :))

acum serios, mi se pare foarte corecta decizia administratoriilor...de a reseta voturile si a incerca ca macar de data asta sa fie un concurs frumos si corect!!!

SA CASTIGE CEI MAI BUNI!!!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput