Prima Doamna a Romaniei

Prima Doamna a Romaniei | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Vreau sa va spun ca am avut un moment de mare admiratie pentru d-na Maria Basescu atunci cand am vazut ca a stat, la receptia prezentata la tv azi, intre cei mai puternici oameni ai lumii.Cred ca suntem constienti ca protocolul urmareste anumite cutume dar se adapteaza si in functie de circumstante.Sunt convinsa ca a fost aleasa d-na Maria Basescu mai ales datorita calitatiilor pe care le-a demonstrat de fiecare data cand a aparut in media.
Oare sa fie coinicidenta de nume? De la regina Maria nu am avut o alta prima Doamna a Romaniei cu care sa ne simtim onorati ca ne reprezinta!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Si mie mi s-a parut foarte eleganta si distinsa. O simpatizez mult de tot si ii urez muuuuulta sanatate.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

si eu admir tare mult prezenta ei discreta si eleganta!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Eu pe el nu-l suport,dar prezenta ei,mai ales acum la summmit,am admirat-o!
Elegantza si ceva ce acum imi scapa ca si denumire! !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Cand am vazut-o la stiri(ca s-au difuzat imagini despre summit si in alte tari)m-am simtit mandra ca sunt romanca!Eleganta si sarm-ul o reprezinta foarte bine!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si mie imi place, e discreta, eleganta, modesta, nu-i place sa iasa prea mult in evidenta. Si e si o femeie frumoasa.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Cred ca am uitat ceva.
Ca cetatean anonim al Romaniei,d-na Maria Basescu, va multumesc pentru modul cum ne-ati reprezentat in calitatea dvs. la summit-ul NATO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

E o doamna foarte distinsa si discreta si eleganta si mie, personal, imi place foarte mult. Felicitari!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

De fapt cred ca e una dintre putinele persoane publice simpatizata de toata lumea (sau aproape). Practic nu cred ca poate cineva sa-i gaseasca vreun defect.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Poate doar cum a crescut-o pe sefa de la tineret...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Ii gasesc multa eleganta in fiecare prezenta.

Nu o cunosc suficient dar ii acord totala simpatie.

Ceva ma face sa cred ca in urmatoarea perioada i se va acorda o (mult mai mare ) atentie si ca multa cerneala va curge ...imaginea primei doamne a tarii poate si este calificata sa stearga multe dintre greselile ( sa le numim astfel desi eu le-as spune si mai rau) partenerului sau de viata pe care regret ca l-am votat.
Spre deosebire de Elena Udrea, mie imi este rusine de presedintele meu ( presedinte cu p mic) chiar si pastrind proportiile.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput