*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (90) ***
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Emushi, din experienta mea la camasi marimile corespund cu marimile noastre! Cel putin la noi s-au potrivit!Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
diotima spune:
quote:
Originally posted by dianarus78quote:
Originally posted by diotima
Daca comand o pereche de cizme (care vor fi sugur in cutie de carton), credeti ca o sa vina in punga sau in colet?
cutie in punga. cel putin la balerini asa am primit, desi mai erau cateva produse pe langa si totusi... punga...
de ce? e important?
Pai daca e colet, e mai sigur, punga mai dispare
![](icon_smile_big.gif)
diotima spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Diotima - imi pare rau dar i-am dat deja balerimii din piele mamei mele si acum nu mai pot sa-i masor. Pentru mine sunt prea stramti, dar ca lungime erau ok. Pielea e f. moale dar chiar nu a fost loc si pt mine! Vezi ca sunt cam decoltati, adica partea din fata e ingusta. eu am luat balerini/escarpini/mules mar 39 de la LR, dar eu port un 38, piciorul meu a ramas lat in urma sarcinii, am cam 10 cm. Poate maine iti scriu ce lungime au.
Nici in balerinii crosetati mar 38 nu intru din cauza largimii lor, desi probabil ca in lungime ar fi buni, deci depinde de model. Escarpinii mar 39 imi sunt lungi cu 1/2-1 nr, dar probabil ca mar 38 m-ar strange rau.
Dar acum mai pregatesc 2 comenzi si comand numai mar.38, la sandale/tongs cred ca e prea mult mar 39.
Daca poti sa-i masori in lungime, iti voi ramane vesnic recunascotoare. Chiar vreau sa ii iau, pe cei pe argintiu, am deja o geanta la fel...nu ma deranjeaza ca-s decupati mult.
Multumesc
![](bis.gif)
![](dual.gif)
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
MI- A sosit punga din 23 martie. Am avut sandale de la copii, dar pt mine. E f buna talpa, are forma anatomica, sint putin largi, merg pt o talpa mai lata: http://www.laredoute.fr/vente-sandalette-enfant-fille-a-entre-doigt-okaou.aspx?productid=324136688&documentid=207608&categoryid=22920522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Am primit trenchul maro e ok, in magazin as fi dat vreo 300 mii pe el. E dintr-un balon f finut si o culoare placuta, dar nu arata ca in poza.
Si o camasuta+bluzita de la cocoon pt bb, foarte draguta, material f bun
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ancamari spune:
Diotima - sper sa ma tin de cuvant maine, eventual pe PM.
Ioana13 - frumoase sandalute, eu le-as vrea pe cele bej daca apar. Dar vad ca 37 e mar maxima? Tu cat ai luat? Si ce lungime au? Pls!
Ioana13, Emushi - ati comandat trench mar 38-40? Cum va vine? Mare/mic/bun? Tocmai am descoperit ca am si eu codurile pt trench
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
X-ray spune:
emishi eu i-am luat camasi clasice sotului meu si corespund marimile.iti pot recomanda www.laredoute.fr/vente-chemise-popeline-unie-manches-longues-la-redoute-creation.aspx?productid=324079901&documentid=201207&categoryid=22905217&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta e fff faina culoarea,calda placuta,el care e fff conservator o adora.
am si eu o rugaminte la voi daca ma puteti ajuta.as dori sa comand cuvertura www.laredoute.fr/vente-jete-de-fauteuil-ou-de-canape-de-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324055778&documentid=207608&categoryid=33758091&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta dar nu prea inteleg descrierea materilalului,daca imi poate traduce cineva raman recunoscatoare.si 220g/m e ok,nu e subtire rau?
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
ancamari spune:
Emushi - am luat camasi mar 45-46 pt sot de aproape 100 kg la 1,9 m , "tour de poitrine" ~110 cm, si ii vin bine. Cele 43-44 sunt un pic stramte dar le poarta si pe alea. Eu zic ca marimile sunt normale, poate doar cele de la Taillissime sa fie un pic decalate. Comanda si tu una redusa intai!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Ancamari eu bej am luat sandalutele. Purtam 35 inainte de sarcina, dupa - mi-a crescut putin piciorul... asa ca am luat 36.Un pic imi sint largute, dar totusi nu stiu daca mi-ar fi fost bune 35 pt ca stii, e talpa putin ridicata spre exterior. Talpa e destul de grea, dar f bine croita.
Trench am luat 38-40, mi-e bun. E destul de strimt croit peste bazin. Eu am 1,57 inaltime, 54 kg si imi sint bune tricouri 36 de la redoute.
Edit: am vazut la Ecco niste sandale, nici nu se compara cu astea cit sint de frumoase si bine facute.. numai ca erau 299 ron
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
danais spune:
Salutare Redoutiste,
Ne-a prins si pe noi pasiunea pentru La Redoute si am dat o comanda in 31 martie, mai ales pentru domnisorica. Ce voiam eu sa va intreb este: trebuie sa vina un mail de confirmare a comenzii sau un mail cand trimit pachetul, ca noi nu am primit nimic pana acum pe mail de la ei. O fi ceva in neregula cu comanda sau cu plata? In suivi ea apare "en cours de preparation", iar mai sus scrie "Vous serez prévenu(e) par e-mail au moment de l'envoi de votre colis". Voi primiti mail-uri de confirmare sau nu?
Multumim mult de ajutor,
Daniela si domnisoara Denisa (5 ani, 3 luni)
leea_cv spune:
Alina023 io asteeeept comanda din 18 03 si inca sper ca vine...
Danais in ultima vreme nu mai vin mailuri de confirmare.Si nici n-o sa te anunte cind iti trimit coletul.Cica ajunge intre 8 si 18 zile.Deci tre sa astepti.
=========================================================================
Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...