O noua etapa SUPERDIETA (20)
Raspunsuri - Pagina 5
Brigit spune:
Breto, sarumana , am vrut sa dau jos pleata ca nu mai aveam rabdare sa mi-o aranjez, l-am socat pe husband ca i-am zis ca doar tai varfurile.
Kile nu mai vreau sa dau multe jos, mai greu mi se pare sa ma mentin. Vedem noi.
Am mai deschis o tura de teleconferinta cu Olanda, nasa e acum acasa, i-au dat deja drumul . Asa e la ei, cica. Si oricum ea e o exceptie ca a nascut in spital ca cica se prefera nasterea acasa. oricum , e o mamica tare curajoasa, incearca ea sa ne tina la curent desi se vede ca e obosita.
Inchid pe seara asta ca vin parintii nasei la noi sa chat-uiasca :) sa isi vada nepotul :)
Va pup pe toate, fara exceptie
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
NOAPTE BUNA PE MAINE FETIZELE...EU INTRU MAI TARZIU MAINE DUPA 17...KISSSSSSSS
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
a_alinta spune:
offfofff, maimai...
april, sa traiasca nasul mic!!!!!
fetelor eu m-am cantarit luni dimineata dar nici pana azi nu am reusit sa fac transformarea... oricum e foarte slab rezultatul, 190.4 pounds.... n-am un calculatorici acum ca sunt la munca, dar se pune ca am dat raportul , nu??!! ca nu vreau sa iau bataita...
revin eu si cu rezultatul in kg., dar nu am vrut sa pierd ziua de raport...
va pupacesc pe toate...
Isa_Cris spune:
Buna dimineata la fetite!
A venit April... Ura!!!! Mda...am analizat si eu pozele.. asa ca husbandul tau se poate mandri, nu soca! Chiar imi place! Abia astept sa-mi dau si eu coama jos, dar asta numai dupa nunta!
Am uitat ... sa-ti traiasca .. baietelul nasilor, sa fie voinic, istet si iubaret . Nu ma stiu la gradele de rudenie
Mai dar vad ca a inceput lumea sa percuteze... ce poate face o vorba buna si o gasca unita!!!
Va pup si va doresc o zi plina cu bucurii!
Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit
Brigit spune:
neatza!
bag o cana mare de ceai, azi dupa muuuult timp am baut o cana mare de cafea, nu ma puteam trezi deloc. Bine, ca am si incheiat tarziu in noapte teleconferinta cu Olanda, si era deja a doua noapte cam alba.Si dorm oricum in continuare pe mine, n-am nici un fel de reactie la ce se intampla in jurul meu.
Legat de legume si fructe in perioada asta, ieri am dat o tura de piata si am concluzionat: au inceput sa apara din ce in ce mai multe legume romanesti: salata, ceapa, ridichi, varza (de sera, bineinteles). La capitolul fructe, in afara de ionatan toate celelalte soiuri de mere sunt aduse din turcia, iar eu ma inebunesc dupa bot de iepure si golden.
Ciupercile raman de baza, si se gasesc din belsug si am mai gasit si gulii verzi, care mie imi plac f mult. In rest, sunt evident si rosii si castraveti si dovlecei, toate importate, de care nu cumpar.
Marea mea problema e ca nu pot manca de nici un fel urzici, spanac sau stevie si desi toata lumea lauda calitatile nutritive la mine primeaza considerentul gust...
In curand oferta va fi si mai variata, asa ca o sa avem f multe optiuni de meniu.
APRIL
doroti_5 spune:
Neata si de la mine.
La noi ploua de luni, nu se mai opreste.
April ma bucur ca ai minte si nu ne-ai lasat cu ochii in soare, sau mai bine zis cu gitul in soare. Felicitari pentru naselu mic, ia sa faci bine sa te duci sa-l tii in brate fara pampers pina so pisa in poala ta si sa vezi atunci cum vine si la voi barza, ca de asta acum nu prea vin barzele, ca so nascocit Pampersu.
Eu dupa masa fac lista, asa ca cine a ramas in urma sa faca bine sa apara, si zicetimi si mie cum sa transform in kg pouns, si Diana da datele de incepere.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Hihi Doroti, mai am pana l-oi tine pe nashicu mic in brate, abia in august il vedem. Da bag la cap ce mi-ai spus si cum pun mana pe el sa-l smotocesc un pic ii dau si pampersii jos, sa ma umple de noroc!
APRIL
Brigit spune:
Doroti, despre transfrmarea pound /kg, iaca ce gasii pe google
1 pound = 453.59237 grame = 0,45359237 kg
Va pup, ma bag cu nasu-n trebi ca mai am 2 zile si-s libera, si treaba pentru 20
APRIL
Anuska spune:
April, sa-ti traiasca nasu' mic!
Sa creasca mare si voinic!
Breto, sa stii ca somnu' se ia!
Azi am baut o cana mare de cafea ca sa nu mai cant imnul de ieri!
Dar cant altul: vreeeeeeaaauuuuu acasaaaaaa!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
a_alinta spune:
fetelor sunt dulci, scumpe si speciale!!!! am inceput ziua cu un zambet !
acum ma urneam sa plec la scarbici, si imi beam cafea cu voi, dar vad va v-ati mobilizat inaintea mea....bineinteles dupa halba de apa...era sa zic bere
sa aveti o zi de primavara exceptionala!!!..la noi se lasa mult asteptata primavara asta, cred ca ma asteapta pe mine sa scap de sunci
pupici