Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Seara si eu o asez la ea in pat dupa ce adoarme profund. Insa ziua nu e chip decat asa sa doarma.
Am mai incercat si varianta cu leganatul pe perna, dar nu prea tinea. Si plangea de mi se rupea sufletul.

Ma gandesc ca oricum o sa mai facem din astea acum cat e mititica si depinde de mine, ca daca incepe sa mearga o sa imi dea cu flit.
Ma consolez si eu cu gandul asta, plus ca de ce sa nu recunosc imi place mult.
Un leac sa nu mai urle seara (am vazut ca se plangeau fetele pe aici) e sa fie super obosita ca sa nu mai aiba putere sa urle.
Eu de cand ma duc la firma cu ea, pica seara rupta de oboseala plus ca adoarme pe la 21.30- maxim 22 fara nici un fel de proteste

Pupici

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Botez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by ellis

pai eu incerc sa o culc cat pot in patul ei; era o gluma.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII

Maria doar noaptea doarme in patut

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

La fel si la mine, doar noaptea la ea in patut

Poze Botez

Mergi la inceput

Mai intreba o fata daca sa plece cu copilul sau nu.
Eu am plecat cu Alexandra de la 2 saptamani si nu a patit nimic, intai la drumuri de 2 ore si ultima escapada a fost de 7 ore in masina pana in jud Alba (in concediu).
Pana acum nu a racit deloc, nu are nici cea mai mica problema, plus ca i-a priit aerul de munte si a luat intr-o saptamana cam 250 gr(asta ca am mancat eu ca o vacuta si s-a schimbat consistenta laptelui).
Acum depinde si de fiecare copil si cum s-a obisnuit cu programul zilnic.
A mea e obisnuita in masina si se uita pe geam cu interes din scaunu auto. E super incantata.
Avem si poze din vacanta daca vreti sa le vedeti.
http://cristina.pcgarage.ro/v/2008/?g2_page=3

Pupici.

Poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Buna ziua fetelor!
Ne-am trezit si noi si vrem sa mergem afara la plimbare ca tare ne-am saturat de vremea asta nasoala!Sa vina vara odata...
BB,frumoase poze cu bebita...si am vazut ca stie sa tina biberonul...poate sa si manance singura sau nu inca?Cam cand invata sa tina singuri biberonul?
Fetelor ca cand i-ati pus pe bebei in fund asa rezemati?
Va doresc o zi buna si cat mai frumoasa!
Victo,sanatate multa si despre Liv 52 stiu ca si sotul meu ia are mereu in casa este un foarte bun protector hepatic!El nu a avut hepatita dar tot ia cand mananca ceva mai greu sau mai gras..intelegi tu!

19.12.2007-fetita!!!!!!!!!
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

La multi ani si lunite inainte tuturor sarbatoritilor!
Crisva,foarte draguta micuta!faine pozele...pe Ana trebuie incet incet sa o obisnuiesc in scaunul de masina ca tare mai protesteaza cand vreau sa o asez acolo,se incoarda si nu-i chip sa o mai indoi sa o pot pune,desi va trebui sa o fac cumva sa-i placa ,ca noua la parinti ne plac drumurile
creem,analizele sunt relativ bune,,mai multe sunt la limita max.,Ca e mai mare(val max.10,8-ea are 11,o1),trombocitele , rdw,VSH e la lim . minima
culmea ,acum nici dr.de fam nici pediatra nu rasp. la tel
micuta are acum eczema pe picioruse-trebuie sa schimb laptele...vreau topfer...dar nu se gaseste decat la oradea,dar asta e ,mergem intr-o plimbare pana acolo

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by popbianca

La multi ani si lunite inainte tuturor sarbatoritilor!
Crisva,foarte draguta micuta!faine pozele...pe Ana trebuie incet incet sa o obisnuiesc in scaunul de masina ca tare mai protesteaza cand vreau sa o asez acolo,se incoarda si nu-i chip sa o mai indoi sa o pot pune,desi va trebui sa o fac cumva sa-i placa ,ca noua la parinti ne plac drumurile
creem,analizele sunt relativ bune,,mai multe sunt la limita max.,Ca e mai mare(val max.10,8-ea are 11,o1),trombocitele , rdw,VSH e la lim . minima
culmea ,acum nici dr.de fam nici pediatra nu rasp. la tel
micuta are acum eczema pe picioruse-trebuie sa schimb laptele...vreau topfer...dar nu se gaseste decat la oradea,dar asta e ,mergem intr-o plimbare pana acolo

Si la mine se mai plictiseste cateodata in scaun dar ii mai fltur jucarii prin fata ochilor si mai uita, mai adoarme si uite asa trece timpul.

cam trei patrimi din drum il face in scaunu auto.
M=am obisnuit si eu daca maraie sa nu o iau imdt de acolo ci incerc sa ii distrag atentia.

Oricum, daca faceti drumuri dese cu masina e bine sa stea in scaun si nu prin masina cum am vazut eu la o verisoara de a mea, se plimba fi-sa prin masina ca pe bulevard.

Pupici.

Poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Popbianca...ce lapte i-ai dat pana acum? Crezi ca de la lapte a facut eczema? Fierul, calciul, hemoglobina...sunt bune?
Aralia..offf...si a ta face fite? DAca te mulgi si ii dai cu bibe papa lapticul tau? Ca poate e o soluti etemporara cat mai ai laptic. Banuiesc ca pe multe ne paste intarcarea precoce, dar asta e...bine ca exista lapte praf.
A mea s-a trezit dimineata la 6 a supt foarte putin, a adormit, s-a trezit la 8 s-a jucat la 9 a mai supt putin a adormit, s-a trezit si a facut kk, am schimbat-o si a mai supt putin pe la 11.30 si a adormit iar...cand i s-o face foame tare la pranz o sa incerc cu milumil (l-am convins pe sot si mi-a cumparat o cutie). Sper sa pape mai bine decat nan.

Pupicei si sanatate la bebei!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Cristina, nu doarme fata cand merge masina? A noastra mai adoarme, dar n-am facut drumuri prea lungi, doar putin prin oras. Urmeaza sa plecam saptamana viitoare la un drum mai lung, o sa vedem atunci cum se va comporta in scaunul de masina..ca abia l-am luat (surpiza din partea sotului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

am pus ceva pozici noi,cu descoperirea de saptamana trecuta(cred)!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Cristina, nu doarme fata cand merge masina? A noastra mai adoarme, dar n-am facut drumuri prea lungi, doar putin prin oras. Urmeaza sa plecam saptamana viitoare la un drum mai lung, o sa vedem atunci cum se va comporta in scaunul de masina..ca abia l-am luat (surpiza din partea sotului)

Doarme mititica imdt ce o urc in masina, dar la drumuri de 7 ore se mai si trezeste. Daca parintii ei nu sunt zdraveni si se plimab prin tara cu copil de 3 luni juma.

Inainte sa plecati, pune-o sapt asta in scaun in casa sa se invete cu el, ca nu cred ca va sta din prima.
Eu cel putin asa am procedat

Poze Botez

Mergi la inceput