Nou stil de viatza (196)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by gusta

vreau soare ,rochite ,fustite si tot tacamul .

Marilena si Mara Augusta

daca le-ai avea sigur nu ai avea timp -apropo aici se anunta 34 de grade ...camera de musafiri e libera,apa marii calda

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Luna pai la asa invitatie sigur ca vin.

Delia romania este inaintea olandei cu o ora.acuma aici e 8:47.Vad ca fetele nu vor ceai de la mine.

Diana multumesc de raspuns ca sa stiu ce pot cumpara azi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

ei - vin si eu in Olanda dar iarna caci mereu vrea omu'ce nu are

in legatura cu cura minune fara timp de quote - apoi doamna respectiva poate sa se masesze si in jos si in sus,si vertical si orizontal caci pana ce mananca meniul traditional de Pasti (nu tot meniul )tot nu o sa aiba burta plata

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata si de la mine si sa aveti un weekend placut!

Cuscra multumim de ceai, am baut deja o cana mare. Aseara am adormit, nu m-am uitat nici la dansez ptr. tine
Delia si eu m-am saturat de frig, dabea atept sa se incalzeasca. Ce faci azi?

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Merci de cafea, Gusta.

Cu dedicatie pentru voi :
www.bestmusic.ro/Artist-Mihai_MargineanuRo_-video-Ma_iubeste_femeile_-v290350-a3195-2.html#piesa" target="_blank">cintecel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Liris, hai ca ai fost amuzanta, pacat ca nu postezi mai des...

Marilena, am inteles, tu esti cu ouale si cu olandezu, . Oricum, despre ciocolata era vorba, si nu ma bag, m-am facut fata cuminte, .
Ce faci in week?

fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Nici nu ma asteptam sa gasesc acelasi subiect. Deja m-am obisnuit cu rapiditatea voastra la scris. Am reusit sa citesc, am votat noul subiect.

Cu intarziere si din lipsa de net aseara urez si eu La Multi Ani! pentru Mihaela (Yubi), sa fie sanatoasa si fericita

Cum va spuneam, aseara am venit acasa pe la 21.00, pregatita sa ma uit la "Dansez pentru tine" si stupoare: RDS cazuse (si cablu, si telefon si net). Am sunat rapid si am primit raspuns ca echipa este pe teren pentru remediere. Asa ca m-am linistit si am mers la culcare.

Acum sa va zic meniul de ieri:
- fructe (2 mere, 1 banana si 2 mandarine)
- o micuta felie de tort (a fost ziua unei colege si nu am putut refuza, binenteles ca nu mi-a parut rau ca a fost super gustos tortul)
- seara am mancat (de nervi ca nu mergea nimic) 2-3 felii de paine prajita cu margarina si un rest de salam de biscuiti.

Azi nu stiu ce voi manca.
In Bucuresti este soare, nu stiu cat de cald este ca inca nu am iesit.

Va doresc o zi frumoasa si un week-end cat mai fructuos.
Pupici tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crys, voi cum petreceti week?

Mik, frumos cantecelul, .

sunt in zona, mi-am facut o apetisanta omleta cu ceapa verde, rosii si branza de burduf, .

fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Marilena, multam de cafea!

Diana, si cand ai dat buzna la cola zero, canr erai la mantinere, nu?

eu mi-am facut o masca, imediat ma duc sa sterg surplusul... am dormit tare rau, pisctotul pe langa ca se trezeste nopatea de cateva ori, la ora 6 a fost in picioare!
Tumpi, vinerea nu e, e numai de luni pana joi la ora 20 a germaniei....asa ca pana luni, imi sare randul!

ma duc la cumparaturi azi sa ma aprovizionez pt scarsdale!
o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Claudia si eu am sa merg maine la piata sa fac aprovizionarea, dabea astept sa incepem de luni. Eu vreau sa fac si sport, sa slabesc frumos.
Carmen acum dimineata am program de curatenie si mancare, ma ajuta si Dany, ce baiat mare am Nici o clipa nu ma lasa singura, zice ca este ajutorul meu. Dupa-amiaza mergem in parc cu bicicleta, doar noi doi, din pacate sotul meu lucreaza pana tarziu, are niste comenzi urgente. Maine vom merge toti in Oraselul Copiilor, la o plimbare cu trenuletul, sper sa fie frumos. Voi ce planuri aveti?
Violeta weekend placut si tie.

Fug, ma asteapta aspiratorul

Crys si Dany

Mergi la inceput