Nou stil de viatza (196)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Crys, daca scriu ce vreau sa fac azi, sigur se intimpla ceva si nu mai apuc sa fac lucrul respectiv asa ca mai bine scriu dupa.

Claudia, iti faci masti naturale sau le cumperi?

Mik, haios cintecelul.

Carmen, ce gatesti bun azi?
Ar trebui sa avem un "caiet virtual" cu retete "Nou stil de viata", (doar cele incercate) asa cum si-a facut si Anda, eventual cu poze, sa fie caietul subiectului.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, buna propunere, te ocupi tu?
promit sa trimit cateva din retetele incercate de mine.
Azi am facut omleta uriasa (din 9 oua!!!), la pranz fac un piure cu piept de pui la grill si salata de rosii, castraveti, ceapa verde.

fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

gata am ajuns acasa dar nu pentru mult timp ca plec cu copilul sa ne plimbam.

Mik buna melodia.

Carmen si eu sunt fata cuminte si se vede.

Delia si eu patesc la fel.

Claudia cunosc trezitul de n ori noaptea si tot asa.

Cuscra vin si eu sa te ajut la curatenie.

Fetele mi-am luat blugi marimea 36 si acolo mi-au placut si acasa nu.Nu asa ca sunt ciufuta rau.Ma mir cum ma mai suporta olandezu.

Ma duc sa pun de ceai.Cine mai doreste?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

eu, eu...sper sa n-adorm la masa, .

fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

S-a facut Carmen trimit ceaiul la tine.

Daca nu ma duc cu fiicamea 2 ore in parc ca poate imi vin mintile la cap.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gusta, vreau eu ceai.
Claudia, eu ziceam de Dansez pt tine , fiinca am avut impresia ca ai spus ca tu nu prinzi , de aceea am spus ca il transmite si Pro TV int.
Mik, draguta melodia, adevarul e ca imi cam plac mai toate melodiile lui Margineanu.
Eu abia acum am facut o pauza.Am fost dimineata la munca, am venit acasa, mi-am luat micul dejun cu al meu sot, am stat vreo juma de ora sa ne uitam la "Pistruiatu" (va mai aduceti aminte de film?chiar imi povestea al meu ca imagini din film au fost filmate pe stradutele din zona unde am stat noi) ca a spus ca mergem la cumparaturi dupa si intre timp si s-a facut somn si cum eu ma grabeam sa plec, i-am propus sa stea acasa sa doarma si eu sa ma duc la cumparaturi.Cand m-am intors tot dormea, da am zis ca fara el la macelarie nu merg, asa ca l-am trezit, mai bine nu-l trezeam , ca ce credeti ca a avut el pofta si ce fac eu acum?Fierb la piftie.Si nu am facut niciodata pana acum ,dar ce nu fac eu pentru al meu iubit?.Asa ca atat cat fierbe stau prin zona cu voi.
Care mai e pe aciulea?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi trimis si la tine.

Claudia iti raspund eu in locul Dianei ,ea a baut cola zero si in timpul dietei.

Carmen eu pana nu ajung la greutatea dorita nu pot ajuta cu nici o reteta,dar dupa promit ca orice gasesc dietetic testez si fac poze.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Marilena, merci de ceai, de care e?
Chiar am uitat sa ma uit dupa ceai verde cu pepene galbe, chiar am sa-l sun pe al meu sa se opreasca in drum sa-mi ia.Pana atunci ma dreg cu rooibos.Am mai baut unul dim, de juma de litru

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Gata am plecat.Daca sunt acasa la 5 vin la ceai daca nu apar eu mai pe seara.Pup toate fetele si spor la tot ce v-ati propus azi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tumpi, ce fel de piftie ? e cocos ? de vita ? de porc ? [emoticon pofticios] (daca degresezi bine piftia deasupra si o servesti cu mamaliguta e foarte dietetica ! [emoticon car se mingiie pe burtica plina]

Eu am facur chili con carne si salata de fructe. Ma duc sa-mi fac o cafea. cine mai vrea ?

Mergi la inceput