Ce parere aveti de acest articol/ziarist???

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Pozele respective sint minunate iar tipul ori provine dintr-o generatie f indepartata, cind nu "se cadea' sa te expui sau il macina alte sentimente'.La azil, tataie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

quote:
Originally posted by bagoiu

RASPUNS PT ELA
scuze pt ortografiere. Se mai intampla. Nu asta era problema. Cum de altfel eu nu ma refeream la articol, ci la subiectul cu pricina.
P.S. In ce revista iti vei publica poza cu burtica?

Irina, nu-s io asa importanta sa am pozele in reviste!
Dar pana la bb 2, cine stie?
Oricum, daca va fi, promit sa-ti trimit un exemplar cu dedicatie si autograf!

Numai bine la bebici, mamici si burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Lucrez la un post de televiziune local si apar "pe sticla". Ani de zile am tot evitat sa am un bebe pentru ca mi-a fost frica sa nu cumva sa raman fara serviciu. Spre deosebire de posturile tv mari, unde exista contracte beton, la cele mici chiar daca legea spune ca ai dreptul la concediu, etc. cineva trebuie sa-ti tina locul si cum banii cam lipsesc, la intoarcere te trezesti fara obiectul muncii si trebuie sa o iei de la zero. Asta pana intr-o zi in care m-am desteptat si am realizat ca aman un lucru extrem de important. Asa ca acum o sa am un bebe in luna martie. Sunt foarte mandra. Colegii de la ziare au scris despre treaba asta, fara foto, si am fost foarte bucuroasa. Nu cred ca este vorba despre emancipare, dorinta de publicitate, etc. Pur si simplu esti foarte mandra ca vei deveni mamica si ai vrea ca toata lumea sa stie lucrul acesta si sa se bucure alaturi de tine. Poate suna idealist, dar eu asa simt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori spune:

sper sa nu deranjez pe nimeni...
dar eu cred ca o persoana publica trebuie sa aiba grija de imaginea ei...
si mai cred ca nu era cazul ca ea sa pozeze in reviste...daca i se publicau anumite poze personale, era altceva...dar sa "abuzezi" intr-un fel de imaginea creata aratandu-ti goliciunea burticii...hmm...nu stiu de ce ..dar mi se pare un pic exagerat....

sa nu ma intelegeti gresit...imi place mult de ea, o admir ca femeie din toate punctele de vedere...si profesional si personal...si mai cred ca in multi (vezi ziaristul cu pricina) urla si invidia...dar un dram de dreptate are si el...nu cred ca era cazul sa-i vedem noi goliciunea...nu stiu..
e doar parerea mea...
isi putea crea imaginea de "mamica" lasand sa-i scape niste poze personale in media, nu facand arta cu burtica ei...

nu dati cu pietre...
corina

bb Bia si mami Cori

Mergi la inceput