Ce parere aveti de acest articol/ziarist???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

bietul individ frustrat (i-as spune putzoi, ma cenzurati?), daca ar sti el ce discutii aprinse starneste mazgalitura lui dintr-un ziar de mazgaleli ... daca vreti sa discutam despre emancipare, cariera/familie si expunerea/neexpunerea minunatei (si senzualei!) burtici, hai s-o facem separat, nu facand publicitate (fie ea si negativa) unuia care habar n-are despre ce vorbeste; am putea insa trimite protestul nostru ziarului in cauza, desi, desigur, nu va avea efect, la noi nu exista (cu foarte mici exceptii) ziare si presa, ci numai tabloide si pseudostiri de scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Parere PERSONALA
Cred ca domnul ziarist e fi de partea cealalta. Stiti voi care. Si poate ca dupa foarte mult nu i s-a umflat si lui burtica, si poate de aia e omul atat de suparat, ca la ei nu prinde.
in gura pentru omul cu penitza (ca alceva cred ca nu are)
cred ca are norma de consum la cerneala si de trebuie sa faca planu'
fetelor toate plecaciunile si floricelele din lume pentru voi
cu articolele scrise de asa oameni aprindem focul din soba, dar copii raman pe pamand si suntem mandrii ca duc mai departe samanta umana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Andreea Esca este cea mai buna stirista din Romania, acest fapt nu a fost contestat inca de nimeni... Va amintiti cat au vanat vreo greseala de-a ei carcotasii (Gainusa si Huidu). S-a casatorit cu Eram fiind indragostita de el, dupa ce ea avea o cariera de succes, deci nu pentru banii lui, ci mai degraba pt. moralitatea lui care mie personal mi se pare ca o completeaza pe a ei. Sunt frumosi, destepti si chiar daca sunt vedete, nu sunt ca multi altii, "vedete din carton".
In concluzie, mie imi pare Esca intruchiparea EMANIPARII FEMEII din Romania zilelor noastre.
Articolul din ziar... nu merita decat ignorat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by ancadm

Ce are omul asta impotriva femeilor insarcinate? O fi fost conceput la eprubeta si a ramas cu ceva complexe de inferioritate...

Hai c-ai dat si tu cu bata-n balta la faza asta...

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Parere personala: exibitionismul nu are nimic de-a face cu taina maternitatii. Ceea ce a facut Esca (ei, da, au mai facut-o si altele!) mi se pare a fi stupid, grotesc si lipsit de bun simt.
Ceva de genul
Sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

quote:
Originally posted by bagoiu

Parere personala: exibitionismul nu are nimic de-a face cu taina maternitatii. Ceea ce a facut Esca (ei, da, au mai facut-o si altele!) mi se pare a fi stupid, grotesc si lipsit de bun simt.
Ceva de genul
Sorry!

Scuza-ma, dar cred ca faci o confuzie!
Daca ai la indemana un DEX - cauta EXHIBITIONIST!

In ce ma priveste, desi nu sunt fan Esca - pozele mi-au placut f. mult iar articolul e o "nebuloasa"! Poate sunt eu mai grea de cap - dar nici acum, dupa ce l-am citit de cateva ori - nu stiu ce vrea nenea ala!?!

Sa imortalizezi momentul in care ai fost un mic Dumnezeu si in tine se infiripa o viata mi se pare normal si nici o mamica nu ar trebui sa rateze asta!
Eu am regrete ca am fost idioata si m-am gandit ca prea m-am ingrasat, ca maine, ca nu´s ce!
Dar la bb 2 - nu mai gresesc!!!!

Numai bine la bebici, mamici si burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

1. Inteleg sa il urecheati pe ziarist, dar nu dati si in ziar,eu am citit articole foarte bune in fiecare zi, si voi stergeti dintr-o miscare, cu multa usurinta munca unor oameni; daca nu va place ziarul sunteti liberi sa cititi altele.

2. Merita reflectat la semnificatia elanului cu care se posteaza pe acest subiect, nu am facut-o inca, dar fervoarea cu care se scrie mi se pare deosebita si mi-a atras atentia.

dan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

quote:
Originally posted by ancadm

Ce are omul asta impotriva femeilor insarcinate? O fi fost conceput la eprubeta si a ramas cu ceva complexe de inferioritate...

Hai c-ai dat si tu cu bata-n balta la faza asta...

LAURA

...Eu chiar m-am blocat la faza asta...
karula (care se chinuie sa conceapa macar un copil in eprubeta si spera sa nu iasa un "complexat")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Din categoria "Atac la evenimentul zilei" ma inscriu doar cu un mic paregzamplu:
Titlu : "Sosia lui Ceausescu: N-am fost sosia lui Ceausescu"
Scurt, clar si la obiect. Nici nu mai trebuie sa citesti articolu'.

( da' io ce-oi avea cu Ceashka zilele astea de-mi tot pica okii pa iel?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

RASPUNS PT ELA
scuze pt ortografiere. Se mai intampla. Nu asta era problema. Cum de altfel eu nu ma refeream la articol, ci la subiectul cu pricina.
P.S. In ce revista iti vei publica poza cu burtica?

Mergi la inceput