Intrebare

Intrebare | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Vreau sa cumpar un scaun cu rotite si wc (de fapt o oala) pentru persoane cu handicap. Farmacia unde l-am vazut nu mai aduce, dar nici nu-mi spune furnizorul. Costa aprox. 700 lei (atata era acolo) si as face o mare bucurie unor amarati.
Stiti unde as putea gasi asa ceva? O firma, un link...
Multumesc!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

incearc ala ortopedica langa foisorul de foc, eu am mai vazut si o farmacie in centru nu stiu strada dar stiu sa iti spun cum ajungi, de la stirbei de langa Cismigiu la semafor faci dreapta si acolo sunt magaziune si am vazut si de tehnico sanitare!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

sc ato em srl

http://www.ato-em.com/

noi am lucrat cu ei, sunt ok si la preturi.

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

iti trimit PM cu niste date, numai ca e din Timisoara, eu de la ei iau ce-mi trebuie pentru mama.

_

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Pe Calea Mosilor, venind dinspre Miorita, aproape de intersectia cu Eminescu pe partea dreapta in sensul tau de mers, este o farmacie care comercializeaza asa ceva! O vezi care e, ca au expuse in vitrina.
Succes!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Un magazin care comercializeaza tehnica medicala este si vis-a-vis de biserica sf Gheorghe, cred ca blanari se numeste strada. Cum vii dinspre universitate spre unirii este pe dreapta, pe un colt e leonardo si pe celalalt colt e magazinul asta de care zic eu.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Un astfel de magazin este si la Spitalul Universitar. Undeva la parter sau la subsol este un loc unde se pot cumpara/inchiria astfel de aparate.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Multumesc tuturor. L-am gasit cu ajutorul vostru. Sta mandru in holul casei mele si asteapta sa plece la Focsani. Doamne, cata durere va cunoaste pe viitor...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Sta mandru in holul casei mele si asteapta sa plece la Focsani. Doamne, cata durere va cunoaste pe viitor...

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna.
La farmacia Centrofarm de la Budapesta (sector 4) am vazut.
Am mai vazut si la alte farmacii, dar nu-mi mai aduc aminte unde.
Si pe Mosilor e o farmacie care are produse de tehnica medicala.

Scuze am vazut cu intirziere ca deja ai cumparat scaunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna Rufus!

Ai putea, te rog sa-mi spui cat ai dat pe el si de unde l-ai luat, ca mi-ai dat o idee super pt bunicul meu

Merci

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput