Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala... atat? doar frigideru? pai io-i f...rigeam vreo doo peste ochi, cretinul! cine ma-sa l-o facut instructor! javra dreaq de bou! pfuaaaaaaaaaaaaaaaah! ce m-am enervat! mi-am adus aminte de o faza din vara anul trecut cand am iesit sa cumpar nush ce (in baia mare evident) si la intoarcere, sa traversez bulevardul. pornesc pe zebra eu si o baba. unul cu un jeep vorbind la mobil se plictiseste sa stea dupa baba (nu ca ar fi avut vreo intentie)si accelereaza din intersectie pana in zebra (vreo 100 de m), ii rade efectiv plasele la baba prin spate, si trece cu oglinda milimetric pe langa nasul meu. eram gravida, se intelege, se si vedea! eh... nu ammai fost in stare sa vorbesc dupa asta.am urcat sus si-am inceput sa plang ca talambu.p-ormai-am explicat sotului ce si cum. dar nah, faza trecuse.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Ellenuta si Miri in primul rand multumesc pt sfaturile de ieri legat de febra dupa vaccin. Am rezolvat cu inca un supozitor si am gasit-o si pe dr pediatru.
Ce sa mai zic de bebeii vostri care sunt deja vedete aici?...Toti bebelusii de zuzici sunt frumosi, cei mai dragalasi de pe site. Sa creasca mari si sanatosi. Un si o pentru voi.

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Lala cred ca saream la gatul lui...ce cretini, si eu am patit-o tot cu o soferita tot pe trecerea de pietoni,nesimtita nici macar nu a franat,a oprit un autobuz de pe prima banda iar ea mergea pe a doua instinctul m-a facut sa ma opresc daca mai faceam un pas imi zbura carutulle da permis la toti cretinii.
Miri asa ma gandeam si eu cand se va plictisi voi intoarce scaunul de masina cu fata la mine.
Multumesc tuturor pt laudele aduse Sofiucai, pt mine toti copii de la noi de la scutece si nu numai sunt absolut minunati.
toate fetele.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna seara zuzici.Am revenit si eu pe aici, am lipsit un pic dar de citit am citit si am tot asteptat si eu raspuns la o intrebare pe care am pus-o in urma cu vreo doua capitole dar nu am primit raspuns.Poate nu ati observat postarea mea asa ca o sa o rescriu: daca alaptam avem voie sa mancam miere? Ca stiu ca pana la 1 an copilul nu are voie, dar daca trece in lapte?
Eu in sarcina beam ceaiul cu o lingura de miere si tare mi-a placut si mi-e dor.
Eu vad ca tot scrieti ca mancati miere, dar nu mai stiu care din voi alaptati si care nu.
Va rog dati-mi un raspuns.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Lala phuuuuaaaaaaaaaaaaaaa....cred ca-l faceam bucatele pe dobitoc!!!! Vaaaaaaiiiii ce m-am enervat!!!! Serios!! Astia-s oameni intregi la cap??? Dar-ar cu capu' in primul stalp, mare dobitoc!!! Astia merita castrati ca oricum nu au instincte parentale; macar nu nenorocesc copii fiindu-le tati. Ametita aia, saraca, s-o fi pierdut. Dar el???? Sa ne fereasca Dumnezeu de asa oameni!
Legat de Gaviscon, poate Virgo trimite si pt tine si le platesc eu si ti le trimit prin posta la Slobozia. Nu e pacat? Dar desigur, daca vrea Virgo. Daca nu sunt prea multe pentru cat poate ea sa trimita. Virgo???


Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LaLa ce dobitoc ai intalnit, cum a putut sa spuna asa ceva am fost socata cand am citit ce ai scris.Nu mi-am inchipuit ca cineva poate sa scoata asa vorbe pe gura. Extraordinar! Am ramas muta de uimire. Nu imi pot inchipui cum as fi reactionat in locul tau da cred ca il blestemam de nu mai avea noroc zece generatii de acum inainte.
Nemernicul!!!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

HELP!
Pt ca kk era de marti f ciudat, spre verde, cam lichid etc (am mai scris dar nu am ajuns sa citesc daca si-a dat cineva cu parerea)am fost azi la dr care ii tine locul dr nostru ( concediu dupa paste) si : avem alt lapte praf pt diaree (HEILNAHRUNG -nu imi vine pe romaneste exact) si avem OTITA!!!!!! pt asta luam picaturi de nas si in caz de febra paracetamol supozitoare... acuma QUESTION paracetamol doza la varsta noastra e max 3 buc /zi, daca ii dau doar jumatate e ok? Nu o sa pot stii daca plange (de ex fara sa faca febra)daca e de la stomacel sau de la otita! Acuma caraie dar azi dimineata am avut atacuri de plans groaznice si azi am papat mai des dar mai putin decat doza obisnuita!!!!! Sigur ca pt diaree am lapte praf ce ii va fi singura hrana..... Ma mir ca a dormit ultimele doua nopti ( 22:00-06:30; 21:30 -05:30) daca el are otita..... Cum a scapat SACHA de otita??? Dar bb C??????? Si mai ales cat de repede, sa nu ajung la ceva mai grav cu urechiusa lui Benji....
HELP!!!


Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Geez, LaLa, dar cum de ti se intampla toate numai tie?! Si eu am ramas socata, mai ales ca azi am vazut ceva zguduitor - http://www.youtube.com/watch?v=nQ6qDQUVNdw ... Si mi-e asa de teama de trafic, mai nou...

VIRGOOOO, sa ma pui si pe mine la socoteala cu minim 2 sticlute, plzzz, daca mai ai loc in pachet!!! si tnx a lot!

Mai miri, pai daca erai in BM insarcinata cu Bruno si acum el are deja cetatenia... Asa de repede o dau belgii??? Cum ai facut? Ce conditii trebuie indeplinite? Zau, vreau sa fug din tara asta de kkt cat mai e timp... Pana se dezmeticeste asta mic, sa nu ia niste apucaturi a la romanica....

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramonab, din cite stiu eu, poti sa maninci linistita miere. doar sa nu i-o dai direct lui bebe.
Enjoy!


Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Doamne Lala, ce cretin! cind ma gindesc cite putem pati...si eu trebuie sa merg pe strada pina in parc, ca pe trotuar sint parcate masini...mi-e o groaza de fiecare dat, de nu va zic...


Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput