Grup de suport pt.slabire ( 5 kg.)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

quote:
Originally posted by Luna75

quote:
Originally posted by MsLara

KoKo-rum, sau cam asa ceva ...le stiu si eu, dulcetica

si sigur nu sunt singura - apropo stiati ca reclama pe site e interzisa?!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Pai nu-i reclama, e demascarea dusmanului ...si nici nu cred ca am nimerit denumirea exacta, cel putin ortografia

Eii, niste bice imi trebuiesc si mie ca nu ma regasesc deloc si nu mai scad din 49...

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Fetele va pup si spor la slabit. Luna 75 vreau si eu o floricica, am ajuns la 58.5 , deocamdata tin post, doamne ajuta sa nu am dau peste cap cu Pastele.
o zi faina la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu declar razboi pt locul 1
cat despre dependenta mea, a fost un subiect, si am scris, dar tot nu m-am lecuit.Am gasit insa solutia, nu mai tin in casa cola, si ii interzic si sotului sa mai bea cola acasa, asa poate reusesc.Oricum azi nu am baut deloc, si nici nu am fost la amgazin deloc, dar am sa ocolesc standu cu sucuri cand ma mai duc-
Cat despre mancat de Paste, cred ca numai la romani e obiceiu cu mancatu mult, ca aici nu am vazut pe nimeni.Eu de obicei fac mancare ca pt duminica, plus o prajitura si gata.Fac oua rosii si ceva apereitiv dimineata sa avem si gata.Nu inteleg la ce trebuie facuta ata mancare si cateva prajituri si apoi se arunca multe din ele, ba mai mult, romanii manaca de sarbatori enorm de mult, si apoi vara ce greu o duc
va pup pe toate ca mor de somn.
a sa nu uit sa va spun ceva, in madrid sunt 9 persoane care au probleme grave cu ficatu de la herbalife, asa ca aveti grija de pastilute luati.Zicea un medic nutritionist, ca pastilele astea ce se gasesc sunt complement alimentar, dar nu se stie compozitia lor, si au foarte multe efecte secundare.Eu cred ca numerita sa ne punem viata in pericol, de dragul modei, si sunt sigura ca ambitie, miscare si o dieta sanatoasa ajuta sa slabim.
chiar ma duc la culcare, ca m-am intins prea mult

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Buna fetelor,
uite vin si eu la raport 49 kg...am tinut o saptamana dieta Scardale,am dat jos 2 kg,cam putin zic eu ,dar poate nu am nimerit momentul propice pt aceasta dieta
saptamana asta postesc asa ca fara dieta...ne pregatim de Sarbatori,dupa care mai vedem.
mai am de dat jos 2 kg.

SOTUL E PLECAT IN DELEGATIE DE SAPTAMANA TRECUTA ...asa ca nu sa mai cantarit,dar mananca usurel,gen salate si carnita la gratar...sper sa se mentina chiar daca nu a mai dat jos.
Luna mai trece la mine 2 floricele.

Va pup si spor la slabit ...grija mare la sarmalute

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by silar

vreau si eu o floricica, am ajuns la 58.5 , deocamdata tin

si bineinteles sa tii Postul cum se cade

(edit) -

eu ma duc sa ma odihnesc,sa imi trag sufletul (pentru fetele care au fost pe faza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Luna75 unde pleciiiiiiiiiii
Paste fericit si spor la slabit fetili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Acum am ajuns si eu de la job ...dar...raportul este unul f.bun: azi dimineata aveam fix 70 kg Target atins !

Nora

Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0
16.04: 70.9; 33.3; 50.7
23.04: 70.0; 32.5; 51.1
TARGET ATINS !!!!!!!

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Stimate doamne si domnite,
N-am mai slabit decit 0,5kg ,deci am 57,5 kg ,dar sint multumita ca n-am pus.
Hi,hi,hi ...nu era risul meu.Eu de altfel sint o pacifista,numai gura-i de mine.E razboi cumva?As fi asa de multumita sa slabesc 4 kg pe luna...Nici nu va puteti inchipui!Si bineinteles sa nu le mai pun la loc.

Mergi la inceput

Nora, felicitari si bineinte les

pentru ca sa se indeplineasca un anumit horoscop -cel al reconstructei corporale (2008) sigur nu te vei abate din drum si indiferent daca ai nevoie sa mai slabesti sau nu _ Nu te lasa! si nu lasa kg.sa se intoarca caci cum spuneam a slabi nu e greu (desi pare)dar mentinerea nu e usoara!Tentatii la tot pasul insa un invingator nu lasa lucrurile la voia intamplarii
eu imi tin promisiunea - o invitatie e pe drum dar nu acum...si bineinteles poate fi onorata sau nu

dulcetica ,pasi marunti - rezultate mari insa cu conditia de a nu face pasi inapoi
mai ales ca vin sarbatori si esti pofticioasa

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

pentru ca nimeni nu va aparea sigur pana dimineata o cafea si o stire de ultima ora bomba Cremele anticelulitice care nu iti lasa buzunarul gol chiar functioneaza dar nu mult si nu fara o dieta de tip spartan si sport-sport

mult spor la ultimele pregatiri pentru Sarbatoare si sigur sunt multe

Totul se poate realiza prin vis daca indraznim sa o facem insa nu dormind

Mergi la inceput