Grup de suport pt.slabire ( 5 kg.)
Raspunsuri - Pagina 18
Milkbaby spune:
Am sosit si eu cu un raport destul de bun fiind ca azi diminaeta am cantarit 62,5kg, deci astept si eu primele floricele de la Luna .
Adevarul este ca am avut mare grija la alimentatie si am si facut sport cat se poate, in week end am fost la inot si am mai facut si abdomene dar nu prea multe pentru ca am avut putina febra musculara.
Luna vreau sa te intreb daca fac chestia aceea cu miere, otet si usturoi nu o sa miros a usturoi pentru ca nu prea am curajul sa ma duc la facultate cu un miros mare de usturoi. Dar as incerca orice pentru un rezultat bun.
Ambitie in continuare la toata lumea
olim spune:
salutare tuturor
fetelor eu vin cu kilele sambata dimineata, nu de alta, dar vreaus a va fac o surpriza mareeeeeeeeee sper, ca azi am tras 3 cola
va pup pe toate si va doresc os aptaman frumaosa si plina de rezultate
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Milkbaby
vreau sa te intreb daca fac chestia aceea cu miere, otet si usturoi nu o sa miros a usturoi pentru ca nu prea am curajul sa ma duc la facultate cu un miros mare de usturoi.
eu chiar nu iti recomand tinctura "miraculoasa" desi sigur are efecte si pentru ca esti tanara si nelinistita iti spun sa nu faci ORICE pentru a slabi ci ORICE mai tarziu pentru a te mentine - caci de fapt nu a slabi e greu ci mentinerea
eu nu voi incerca reteta postata si nici alta caci eu am gasit cheia spre (alimentatie sanatoasa/echilibrata + mult sport iar cand "arde casa" dieta de tip spartan iar dupa drept recompensa dunkin doughnuts,tiramisu, after eight si chiar un double cheese caci aripioarele crocante nu imi plac,pulpele KFC nici atat,fishul inghetat si maltratat in baie de ulei chiar nu )
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Daca tot nu aveti chef de dulciuri,inseamna ca va pot spune.Sint niste bomboane rotunde,mai maricele,un strat de ciocolata,un strat solidificat de zahar si in interior rom.Nu mai am punga sa vad cum se cheama(sint si in niste cutiute din plastic,rotunde, transparente ) dar au un papagal pe eticheta.Merg , cam o cutie de 300 g o data.
daca imi spui si cat costa (si nu putin) si nici nu sunt romanesti atunci le stiu - alea imi plac si mie
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
azi am tras 3 cola
dar de ce ? nu suna bine horoscopul ? si nu e nici o problema caci stelele oricum sunt cu noi...chiar si pentru a ne lumina calea
si toate postarile tale au drept subiect cola deci nu te superi daca apelez la BICE (dar nu le gasesc) si te trimit la "psihologie" pentru un subiect gen dependenta de cola ce ma fac ?
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ....
Hi,hi,hi...bine.Declar razboi pt locul 1!
nu am uitat...
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by
si mai vine si pastele .Of ,o perioada foarte gurmanda,din pacate.
dar in care monitor scrie ca de Pasti "trebuie" sa mancam ca (fara suparare) - miel umplut,sarmale,ciorba de perisoare cu smantana,salata de boeuf sau mai bine oua umplute cu pateu,tort cu caramel sau Dobos,cozonaci umpluti nu numai cu nuca dar si rahat,mac si alte cele...
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by MsLara
KoKo-rum, sau cam asa ceva ...le stiu si eu, dulcetica
si sigur nu sunt singura - apropo stiati ca reclama pe site e interzisa?!
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Milkbaby
astept si eu primele floricele de la Luna .
le-ai primit si pentru ca modesta esti (asa cum as vrea sa fie si o alta studenta la medicina de pe forum) sunt cu ochii pe tine
buSe-dulci, tu ai disparut din zona desi ai promis... ceva...demult ....insa ai plecat si eu ....am castigat (pentru mine) dar si tie... caci decoratiile de pe lista chiar nu conteaza....important e sa ne simtim noi bine
si pentru cititoarele din umbra dar si - nici nu stiti ce multe sunt (si nici eu nu stiam)dar acum stiu