Grup de suport pt.slabire ( 5 kg.)
Raspunsuri - Pagina 11
Luna75 spune:
EDIT
Castigatoarea lunii martie este Luna75 si
- 7,5 kg.(Scarsdale + alergat + efort intelectual + Nopti albe)
pe locul 2 nora 2005
- 6 kg. (Dieta crunta + ore suplimentare job,efort intelectual si tablete (cu extracte naturale Youthful Island )
pe locul 3 olim
- 5 kg.(Dieta daneza + dar cu greseli imense in perioada imediat urmatoare) altfel locul 1 era asigurat
Felicitari pentru fetele care au slabit chiar si un kg.de asemenea pentru cele care s-au mentinut si rusine celei care desi s-a apucat serios de jogging s-a ingrasat un kg.
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by MsLara
La multi ani Silar, sa-ti traiasca fetita!
Bine ai venit Caterina, spor la slabit!
La multi ani ! respectiv bine ai venit! te trec pe lista imediat
si
felicitari noii vampe a grupului Alyna24
Felicitari si pentru Carla
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
Alyna24 spune:
Ce frumos!!!!!Vampa..........Oricum ma simt bine acum in pielea mea!
Spor la slabit in continuare fetelor!
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)
PAPA BUN
olim spune:
hai ma luna lasa concursul si treci aici la prezenta
ce ne facem noi fara tine
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
nora2005 spune:
Da, se pare ca Luna nu mai da pe aici !
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74,0; 35.5; 49.5
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
Luna75 spune:
O pilula de ras caci stiti si voi rasul arde calorii
[quote]
Originally posted by Danelutza
Aaa, totusi iti multumesc ca ti-a trezit interesul poza mea si i-ai dat un vot , decit nimic, mai bine o steluta [:)[quote]
mai putin nu ii puteam da...am votat mai toate pozele desi credeam pana nu demult ca am terminat
primeai cu siguranta 5 de la mine daca fetita ta ar fi fost surprinsa intr-adevar intr-o ipostaza demna de o "clipa de viata" sau luai 4 daca pe langa poza ta slaba aparea o descriere gen:Isabelle-clipa mea de fericire vesnica (fara user la vedere) cu user numai 2-3 dupa chef - caci cu obiectivitatea mai greu
[quote]
Iti mai spun un secret, daca dadeai click pe poza fetitei mele, vedeai ca sint eu intr-o tinuta sexy, de aia au sarit si barbatii sa voteze [quote]
asta chiar ma depaseste insa exista si o alta combinatie cu care merita sa iesi la lumina :de 3 ori femeie sau de ce nu de 5,6 sau chiar de 10 ori...caci ce rost are sa fii frumoasa ...de preferat cu "beach ready hot bikini body" (deci si fara ultima urma de celulita,nu o alunita,nu un cos,musculatura bine definita,bronz perfect)daca lipseste coloana vertebrala si sunt lipsuri majore si la etaj (nu e cazul tau desigur si nici al fetelor de pe DC)
olim spune:
luna tu chiar vrei, lasa ma concursul ala, ca si asa premiul nu o o casa pe cea mai scumpa insula din lume, si eu am fost deranjata pe pm, dar nu emrita sa ma cobor la nivelu ala .Am votat pe cine am avut chef si gata.Deci hai tine grupu unde trebuie ca si asa is cu moralu la pamant zilele astea, numa schimbari am in cap am sa cedez nervos odata, dar stiu ca viata merge mai departe si ca totul are o ordine, dar am scapat lucrurile de sub control, si nu ma caracterizeaza lucru asta.
De azi mi-am impus sa tin dieta, ca nu se mai paote, mai am 7 saptamani pana ma duc acasa cu Alex, si destul cate kile are el, mai scap de ale mele cateva
va pup pe toate si va doresc sa aveti partte de o saptaman excelenta
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
MsLara spune:
Olim, si eu vreau sa-mi ating targetul luna asta! Luna te asteptam "la motivare"!
Am parcurs jumatate din target in prima luna si m-am oprit, "m-a lasat" ambitia!
Azi am mancat bine de dimineata si acum am mancat o salata de ton! Sper sa pot sa beau si apa ca nu prea mi-e sete .
Emma lupta iar cu cancerul
Lali