Grup de suport pt.slabire ( 5 kg.)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Raportez si eu targetul de 49 kg.
A fost fi'miu bolnavior(ink mai e un pic) si de duminca pana acum am slabit 2 kg.Ma bucur c-am slabit dar as fi preferat altfel , nu pt ca a fost Davdiutz bolnavior!
Deci.....mi-am indeplinit targetul!

Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Silar, cu intarziere, sa-ti traiasca fetita!
Luna, felicitari pentru locul I si pentru ca ti-ai atins abiectivul!
Felicitari tuturor fetelor care au slabit luna aceasta.
Eu nu am nimic de raportat ! Dar nu mai am mult...
Spor la slabit si we placut!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Luna asta imi ating scopul!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
eu nu am cum sa cobor atata si de altfel nici nu as crea asa brusc sa pierd kilogramele, dar luna asta vreau sa cobor sub 80 de kile.Nu am mai fost acolo de vreo 3 ani, asa ca ar fii o superrealizare
va pup pe toate si va doresc o zi scurta si un wek perfect

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

SALUTARI SI DE LA NOI

ca sa fac si eu un raport am mai dat jos o jumatate de kg,parca merge din ce in ce mai greu dar important ca nu am stagnat
domnul sot inca nu stie cat a slabit ,oricum e foarte perseverent si-mi place asta.
se tine bine de dieta...e cam flamand saracul mai ales seara ma gandesc sa-i dau niste calciu si magneziu,cu sportul sta destul de prost nu are timp de asa ceva...poate reuseste in we.

pupici

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by silar

Multumim mult fetele pt urari si gandurile voastre bune . Acu chiar ca m-am ambitionat, luna asta trebe sa ajung si eu macar aproape de target, luni incep serviciul (dupa 4,4 ani de stat in concediu) si sper sa ma ajute.
si spor la slabit

silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)

Ai stat 4 ani acasa?
Bravo tie ca ai putut eu la 1 iunie incep serviciul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

ma scuzati ca va neglijez dar eu sunt in razboi - bomba a explodat si...sper sa nu trebuiasca sa plec de pe forum...pentru ca vad,aud dar nu...tac

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118277&whichpage=33

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

apropo fetelor - de ce nu votati si voi? (nu doar pe papusa mea ci toate pozele dupa cum merita....caci intr-adevar un vot poate face multe...si nu e drept ca unul castiga pentru ca e...cine e...ce este...desi are o poza de ...rahat ...(nu e cazul pozelor din top 20 actual)dar sunt poze cool nevotate caci la o adica lumea nu e interesata de vot caci nu stie cine e Michiduta23 sau devil 48...si nu e drept nici ca papusica mea sa fie in top 20 pentru ca eu sunt Luna si nu m-am sfiit sa trag niste sfori...la momentul potrivit caci nu am poza buna...dar nici de locul 400 si...fara suparare

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

de pe forum nu plec doar daca voi fi gonita "oficial" cu inchidere de cont dar plec si pentru bile albe,negre,rosii caci umilirea in public nu o accept...doar daca merit - insa in cazul de fata NUsi nu caci stiu ca am dreptate (nu absoluta)dar ceva...ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Luna, nu te mai necaji...nu are rost. Si stai linistita aici, pe forum, cu noi. OK ?
Gand bun la Dumnezeu sa se faca Voia Lui acolo si...trebuie sa te auda. Eu am votat poza ta pentru ca-mi place, nu pentru ca esti tu...la fel si cu alte poze...pe care le-am mai votat....pentru poza in sine. Pentru asta e un concurs...cinstit!
Sunt alaturi de tine!

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74,0; 35.5; 49.5

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput