Sunt in fata celei mai grave dileme din viata mea

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MIKIM ma bucur ca pastrezi sarcina. Incearca sa fi mai optimista, sa gandesti pozitiv caci esti Ai sa vezi ce bucuroasa vei fi cand iti vei tine in brate.

Ade cea mai fericitasi DARIUS,CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Initial creeata de mikim

Buna seara...
Ma simt groaznic... m-am hotarat cu greu sa scriu aici...

Acum cateva saptamani puneam, aici pe forum, intrebarea daca sunt prea batrana sa mai am un copil la 37 de ani. Dilema a fost rezolvata, sa zic asa, de primirea vestii, in urma unui test de sarcina, ca sunt insarcinata.
Mihaela, mama Karlei

Buna,
eu nu stiu inca daca vreau sa nu vreau al doilea copil. Cert este ca nefiind hotarata ma feresc cat pot. Am sterilet si mi se mai intampla sa iau si pilule...de fica. Dar daca cu toata protectia as ramane ar trebui sa pastrez copilul. Nu as putea sa fac asa ceva.

Iti doresc sarcina usoara.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

mikim, iti raspund pentru ca am citit si primul subiect deschis de tine. nu esti batrana ca sa mai faci un copil, Dumnezeu ti-a aratat asta. asa ca sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
eu nu am inca copii (deabia acum sunt o proaspata aspiranta)dar am un frate. asadar, nu stiu care e cel mai bun lucru pe care il poti face ptr copilul tau dar stiu sigur ca cel mai rau lucru pe care il poti face este sa-ti privezi copilul de bucuria de a avea un frate.

silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Sarcina usoara si un bb sanatos.
Aveam si eu dileme in legatura cu dragostea mea pentru copii.Ce o sa fac, o sa-l iubesc si pe asta , daca nu o sa-l mai iubesc la fel pe primul...Si iata ca mai am un pic si nasc.
O sa am 2 copii, ce daca nu am inceput macar contructia casei, ce daca stau la mama , ce daca am rate la banca, ce daca nu au fost incantati cei din jurul meu ca urmeaza sa mai am un bebe.
Nu cer voie nimanui sa fac un copil, decizia e a mea si a sotului meu.
Noi ne bucuram, noua ne pare bine si lui Andrei baietelului meu ii pare bine ca va veni Ana din burtica de la mami.
Voi avea 2 licurici, vor fi licuricii mei perfecti si nu-mi pasa de ce zic ceilalti.
Marius pt poveste.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu am facut al treilea copil la 36 de ani. Diferenta intre frati este de 19 ani si nu ma simt absolut deloc batrana.Sarcina usoara cu bebe sanatos si papacios

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Hei draga mea!
Am 35 de ani si am facut...gemeni!
Toata lumea consternata! Reactii: TU AI IDEE CE INSEAMNA O SARCINA GEMELARA?????? - O DOCTORITA
SAU : TU STII CE INSEAMNA SA CRESTI MAI MULTI COPII? ABIA SE CRESTE UNUL!
SEFA MEA: SA FIE LA ALTII ASA CEVA, NU LA MINE!
AS FI VRUT SA-I RASPUND ASA: PE COPII II AM TOATA VIATA , DAR PE TINE O SA TE SCHIMB IMEDIAT CUM O SA POT!!!!!!!!!
VREI SA STII REACTIA MEA LA GURA LUMII?
SA MA SCUZE MODERATORUL: FUCK THE WORLD!!!!!!
IN ADEVAR, FIECARE COPIL VINE PE LUME CU O PIINE IN MANA!
AM PRIMIT MULT AJUTOR DE LA PRIETENI SI AM CUNOSCUT OAMENI PE CARE NICI NU MA GANDEAM C-O SA-I CUNOSC...
E UNEORI OBOSITOR, RECUNOSC, DAR UITA-TE PE SITE-UL UNDE E FILMAT UN AVORT PRIN ECOGRAF SI AI SA VEZI CE INSEAMNA ASTA!
IAR DESPRE BARBATI...CRED SI EU CA LOR LE CONVINE DOAR SA "INSAMANTEZE" SI DUPA AIA SA NE INCARCE CU CONSTIINTA TOT NOUA.

ASA CA:
FELICITARI!
SARCINA USOARA!

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_lavinia spune:

Eu am deja doi pui de om de un an si jumatate si anul acesta implinesc 30 de ani(eu); posibil in cativa ani sa mai vreau :)
Nu cred sa existe o varsta la care copiii "ar fi bine, ar trebui" sa vina pe lume; ignorati snobismul si rautatile celorlalti, un copil e un dar, darul vostru este copilul (copiii :)), iar darul pentru copii sunt parintii.
Numai de bine sa auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Mihaela, sora mea tot Mihaela, are 36 ani si e insarcinata in 5 luni, anul trecut de sarbatori cand a aflat era in aceeasi dilema, a ramas greu insarcinata acum 12 ani(atat are nepotul meu), are uter retrovers, probleme, ii spunea ginecologul ca nu are nevoie de contraceptie findca e 1/1000 sanse sa ramana insarcinata, oricum s-a ferit, dar a venit minunea si la fel zicea si ea, ca e batrana ca e baiatul mare, ca au rate la casa, cum sa traiasca din 8 mil pe luna si sal sotului, in fine au decis ca daca au aflat in postul craciunului e un semn si D-zeu o sa ii ajute.
Nu stiu ce parere are sotul tau, dar tu cand te uiti la minunea pe care o ai langa tine nu te gandesti cum e sa ai doua?
O sa iti fie, probabil f greu, dar nu imposibil, D-zeu ti-a dat sansa asta, poate ultima, tot El o sa va ajute, daca copilul este sanatos si nu prezinta riscuri sarcina, este pacat mare sa nu o pastrezi.
Te-ai gandit vreo clipa la faptul ca atunci cand in tine se concepea o viata, tatal tau se stingea, poate e o continuitate??
Prietena mea cea mai buna cand a ramas insarcinata la fel zicea, ca mai are timp ca e prea devreme, voia sa faca intrerupere ce munca am mai dus si cu ea...
Acum are un baiat sanatos si frumos de e toata familia innebunita.
Tot timpul te vei gandi ca fetita ta nu are un frate si ca e singura, ce-ar fi fost daca...
Eu cred ca tu esti deja convinsa de tot ceea ce-ti scriem noi, findca i-ai auzit inimioara, oricum decizia iti apartine!
Nu esti batrana DELOC, esti chiar tanara, acum poate esti deprimata de necazul prin care ai trecut, dar totul trece si poti face lumina in viata multora.
Daca vei lua decizia sa pastrezi sarcina sa ne pui poze cu puiutul!!!
SARCINA USOARA MAMICO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ania2006 spune:

Daca mai ai timp si rabdare sa citesti……
In anul 2000 aveam 35 ani iar copilul meu 8 ani. A murit bunica mea si imediat am ramas insarcinata intr-o perioada in care n-ar fi trebuit sa se intample… Ca si tine am inceput sa gandesc.. cati ani are copilul cel mare, cati ani am eu , cate rate mai am de platit, ce mostenire las eu copiilor ( nici eu n-am primit mai nimic de la ai mei), ce voi face cu cariera mea, cine ma va ajuta sa-l cresc, cum voi putea face fata noptilor nedormite, colicilor,etc. Dupa zile de framantari m-am hatarat. Am facut avort ! Cateva luni dupa totul a fost ok. Pe urma au inceput regretele… vedeam copii pe strada si ma gandeam la cat de bine, poate, ar fi fost sa am si eu inca unul…La noua luni imi spuneam : “acum ar fi trebuit sa se nasca”. Peste un an :”acum ar fi trebuit sa aiba un anisor”…si tot asa pana la sfarsitul anului 2005 cand , tot din intamplare, am ramas din nou insarcinata. Peste cateva saptamani urma sa implinesc 40 ani. Copilul cel mare avea 13 ani . Am stat o noapte si m-am gandit….si-am hotarat: DACA ACUM NU-L LAS NU VOI MAI AVEA NICIODATA 2 COPII….
E mult, mult de povestit cum au fost cele noua luni de sarcina la 40 ani, cum
m-au incurajat sau descurajat prietenii, rudele, sotul, copilul cel mare, cunostintele, medicii.
Acum sunt fericita mamica a doi copilasi : unul – baiat- de 16 ani si o minune de fetita de 1 an si opt luni. Ceea ce simti ca mama de doi copii nu se poate exprima prin cuvinte oricat de mult m-as stradui.
A fost o perioada foarte grea , extrem de grea dar nu regret !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

N-am citit tot subiectul, doar postarile tale de la inceput si citeva raspunsuri... si am citit ca vrei sa pastrezi sarcina. Felicitari! Atit conteaza ca vrei, tu si sotul, in rest nu-ti mai fa atitea probleme. Nu vei imparti dragostea, nu-i va lua din spatiu, totul se inmulteste. Eu am trei si baietelul l-am nascut la 39! Si nu am nici macar rate... pentru ca nu am casa! Am hotarit ca intii sa facem copii pina ne saturam si apoi vedem noi. Ne-am intilnit tirziu in viata, am facut copiii tirziu, dar singurul regret este ca atunci cind vor fi ei mari, noi nu vom mai fi atit de tineri, ca sa ne putem face de cap impreuna. La 37 sau 39 cit am eu, un om este tinar! Si un copil il face si mai si! Eu nu-mi simt virsta tocmai pentru ca am copii mici. Cum poate fi batrina o femeie care are copiii atit de mici???

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput