Legea Atractiei... la voi merge?
Raspunsuri - Pagina 4
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by dulceticaquote:
Originally posted by Annie80
[
ma duce cu gandul ca si eu am o masina (cea pe care mio doresc) pe frigider, dar masina este fotografiata in fata unei cldiri....oare sa o vad cand m-oi duce la reprezentanta, in fata cladirii si atunci sa aleg alt model
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Pe cit pui pariu ca-ti cumperi cladirea?
dulcetica
Da, ar fi si asta ceva , sper ca a fost fotografiata in alta tara

si azi dimineata am avut confirmare "inca odata" ca Legea atractiei functioneaza...
..Atrag acum....------------------------
Alergic at stupidity.
Gianni spune:
Nu va suparati pe mine , dar ma intrebam (in naivitatea mea...) ar merge chestia cu 'legea atractiei' - si daca (de exmplu) te-ai indragostit de cineva - poti ' sa-l ajuti' pe respectivul de care esti in dragostit , ca la rindul lui sa se indragosteasca de tine?
Cum functioneaza chestia asta? Prin telepatie?
Multumesc,
Catalina
P.S> nu este nici o gluma , este po intrebare f. serioasa.
anca_27 spune:
gianni, eu la asta as raspunde cu ai grija ce-ti doresti, ca se intampla .... poate nu e ceea ce crezi tu, si poate atragem doar ceea ce ni se potriveste. eu sunt sigura ca ce e al tau, al meu, al oricui, e fte bine pus deoparte.
pupici si spor!
Gianni spune:
Da , multumesc pt. aviz, Anca...
Dar oare nu este cu absolut totul asa ???? Ai grija de ce-ti doresti, pt. ca s-ar putea sa aibe totusi gust amar????
In alta ordine de idei , deci merge chestia??? Cum se numeste exact cartea si de cine este scrisa , te rog, poate o gasesc la biblioteca.
Multumesc,
Catalina
Annie80 spune:
Gianni in cartea pe care am citit-o eu de Michael J Losier se vb si despre a atrage partenerul ideal. este chiar exmplificat printr-un exemplu. ai putea sa incerci...incercarea moarte n-are!
------------------------
Alergic at stupidity.