Summit-ul NATO
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Ioana5255 spune:
quote:
Originally posted by viviana
Summit-ul asta reprezinta un motiv de mandrie.
As vrea sa stiu cati dintre voi au suferit sau vor suferi din cauza acestor masuri.
Ceea ce arata la televizor este facut special sa te bage in nervi si sa te faca sa injuri tot ce misca.
Realitatea din teren e altfel.
Astazi, nu stiu de ce, sunt cam rea si ma intreb cam asa:
Cati dintre Bucuresteni sunt dispusi sa se gandeasca si la cei de langa?
1. Cati sunt dispusi sa mearga la serviciu fara masina?
2. Cati se vor gandi ca daca fac asta vor putea elibera anumite cai de acces pentru Salvare?
3. Cati se vor gandi ca prin faptul ca isi vor lasa masinile in parcare fac traficul mai usor?
4. Cati se vor gandi sa plece la aeroport cu 3-4 ore inainte?
5. Cati se vor gandi ca daca isi lasa rotile acasa vor usra aprovizionarea magazinelor, de exemplu
Raspunsul este simplu. NICI UNUL. Pentru ca este mai bine sa critici si sa te vaiti decat sa actionezi facand ceea ce trebuie.
spre exemplu: cica niste avioane au decolat cu intarziere ca pilotii nu au ajuns la timp. Intrebarea mea: Daca se anuntase cu cateva zile inainte ca sambata va fi repetitie generala de ce nu au plecat mai devreme sau mai bine de ce nu au innoptat la hotelul de langa aeroport?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ce ma intereseaza pe mine, este, ca ne vedem nevoiti, sa ne suspendam activitatea agentiei pentru o saptamana, pentru ca nici un client nu va putea ajunge la noi. Cine ne plateste daunele "tata Bush"? Si in situatia mea sunt atatia agenti economici din zona Casei Poporului si probabil nu numai.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
melina34 spune:
din pacate, mare parte dintre noi au de suferit(oprirea circulatiei, inchiderea unor artere, inchiderea unor scoli etc) DAR ginditi-va ca dureaza doar citeva zile dupa care reluam programul infernal obisnuit, e vorba de putina toleranta;
si apropos de tolerantza, multumesc dnei din Japonia care....stie tot ce misca in Romanica sayonara~!
m.
anya spune:
Ieri pe la 4 am trecut prin centru, de la Mariott la Unirii. Era asa de frumos....liniste, fantanile mergeau toate, floricele, tot soiul de desene facute din bucatele de lemn colorat pe pamantul dintre fantani, agenti de paza...bulevarede mult mai late decat le stiam. Oare de ce se poate doar de summit? Totusi oamenii au gasit sa parcheze si in alta parte, ca doar nu si-au luat masina in apartament. Fantanile pot sa mearga si in restul anului, nu?
Cu blocatul strazilor evident ca nu sunt de acord si nici cu gradinitele/scolile intrerupte. La mine la job nu e liber de summit, totusi am colegi care au fost obligati sa-si ia din zilele de concediu pt ca nu au cu cine sa lase copiii. Si sa vrei sa-i culturalizezi, nu poti, ca muzeele sunt inchise, teatrele/circul nu au spectacole...poate macar sa nu ploua, sa umplem parcurile.
Nici macar financiar se pare ca nu iese nimic...
Ioana5255 spune:
quote:
Originally posted by anya
Ieri pe la 4 am trecut prin centru, de la Mariott la Unirii. Era asa de frumos....liniste, fantanile mergeau toate, floricele, tot soiul de desene facute din bucatele de lemn colorat pe pamantul dintre fantani, agenti de paza...bulevarede mult mai late decat le stiam. Oare de ce se poate doar de summit? Totusi oamenii au gasit sa parcheze si in alta parte, ca doar nu si-au luat masina in apartament. Fantanile pot sa mearga si in restul anului, nu?
Cu blocatul strazilor evident ca nu sunt de acord si nici cu gradinitele/scolile intrerupte. La mine la job nu e liber de summit, totusi am colegi care au fost obligati sa-si ia din zilele de concediu pt ca nu au cu cine sa lase copiii. Si sa vrei sa-i culturalizezi, nu poti, ca muzeele sunt inchise, teatrele/circul nu au spectacole...poate macar sa nu ploua, sa umplem parcurile.
Nici macar financiar se pare ca nu iese nimic...
Anya
Si noi am plimbat-o ieri pe pici cu tricicleta pe afara si ne-am bucurat de o dupa amiaza de duminica chiar linistita. Acelasi sentiment l-am avut si eu cu trotuarele. Numai ca zona este impanzita de tot felul de agenti de paza si de ai lor si de ai nostri. La un moment dat au aparut in peisaj 2 tipi bine facuti, vb engleza, cred ca erau americani, dintre care unul a scuipat pe jos, "intr-un mod foarte frumos militareste", de ti se intorcea stomacul pe jos. Din cate observ se poarta si la case mai mari. Sau poate au vazut la ai nostri.
Sabina mamica Alexandrei
lala spune:
quote:
As vrea sa stiu cati dintre voi au suferit sau vor suferi din cauza acestor masuri.
Ceea ce arata la televizor este facut special sa te bage in nervi si sa te faca sa injuri tot ce misca.
Destul de multi dar cu conditia de a merge in conditii civilizate in transportul in comun.2. Cati se vor gandi ca daca fac asta vor putea elibera anumite cai de acces pentru Salvare?
Destul de multi si mai ales cei care au fost prinsi in trafic, la Piata Victoriei de exemplu, intr-o zi obisnuita, in timp ce incercau sa ajunga la spital cu un copil care plangea de durere. De ce era circulatia blocata? Trecea o coloana oficiala. 3. Cati se vor gandi ca prin faptul ca isi vor lasa masinile in parcare fac traficul mai usor?
Foarte multi; problema este ca nu exista parcari. La pariu ca masinile care nu mai sunt parcate de-a lungul culoarului unic sunt pe la rude, prieteni, etc.4. Cati se vor gandi sa plece la aeroport cu 3-4 ore inainte?
Cred ca destul de multi dar ce te faci daca nu ajung pilotii sau cursa decoleaza cu intarziere? 5. Cati se vor gandi ca daca isi lasa rotile acasa vor usra aprovizionarea magazinelor, de exemplu
Esti convinsa ca magazinele din oras se vor putea aproviziona zilnic?! Poate camionele sau dubele vor fi oprite la intrarea in oras.
Raspunsul este simplu. NICI UNUL. Pentru ca este mai bine sa critici si sa te vaiti decat sa actionezi facand ceea ce trebuie.
spre exemplu: cica niste avioane au decolat cu intarziere ca pilotii nu au ajuns la timp. Intrebarea mea: Daca se anuntase cu cateva zile inainte ca sambata va fi repetitie generala de ce nu au plecat mai devreme sau mai bine de ce nu au innoptat la hotelul de langa aeroport?
Poate pentru ca ar fi trebuit sa plateasca din buzunarul propriu cazarea. Si oricum hotelul de langa aeroport nu are capacitatea necesara pentru toti.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
As vrea sa stiu ce imi aduce mie, ca simplu cetatean, acest eveniment? Nu punem la socoteala faptul ca imi voi lua liber pentru a sta cu copiii; acest lucru este considerat un castig din start. In maximum 2 saptamani ziarele straine vor vorbi tot despre ‘tiganii’ din Romania.
Ceea ce deranjeaza cu adevarat nu este evenimentul in sine ci faptul ca simplii cetateni ‘trebuie sa dea dovada de intelegere’ – exemplu cei cinci bolnavi care veneau, intr-o singura salvare, de la dializa si au stat sambata in trafic cca 2 ore.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Adica cei de la NATO pot sa aiba soseaua lor privata pentru o amarita de sedinta si parlamentarii romani nu...asa discriminare nu am mai pomenit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
quote:
Originally posted by melina34
si apropos de tolerantza, multumesc dnei din Japonia care....stie tot ce misca in Romanicasayonara~!
m.
dev xero ellinika...
Vai,cu placere,cu placere ca doar si tu stii tot ce misca prin Afganistan si Irak
![](icon_smile_big.gif)
Hannen
![](al9leacer.gif)
![](zana.gif)
![](majoreta.gif)
![](bunny.gif)
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
doradora spune:
quote:
Originally posted by Ioana5255quote:
cam greu, cine cumpara masina,o cumpara pt ca are nevoie de ea, distante mari, drumuri multe, etc.
2. Cati se vor gandi ca daca fac asta vor putea elibera anumite cai de acces pentru Salvare?
in principiu te gandesti ca eliberarea drumului pt salvare necesita si un pic de efort si din partea politistilor, nu e exclusiv in sarcina soferilor.
3. Cati se vor gandi ca prin faptul ca isi vor lasa masinile in parcare fac traficul mai usor?
asta ar insemna sa nu mai foloseasca nimeni masinile. plus ca din nefericire transportul in comun nu e cea mai buna varianta
4. Cati se vor gandi sa plece la aeroport cu 3-4 ore inainte?
au fost unii care au plecat si cu 5, si tot au pierdut avionul. asa au zis la tv. plus ca desi unele bulevarde s-au aununtat ca nu vor fi blocate, nu a fost chiar asa, de ex pe cheiul dambovitei, si de aici o intreaga nebunie.
5. Cati se vor gandi ca daca isi lasa rotile acasa vor usra aprovizionarea magazinelor, de exemplu
fata de faptul ca nici macar ambulantele nu au fost lasate sa treaca, aprovizionarea magazinelor mi se pare mult mai putin importanta. e drept insa ca nu cred ca multa lume s-a gandit la aspectul asta
vivi
ce ma intereseaza pe mine, este, ca ne vedem nevoiti, sa ne suspendam activitatea agentiei pentru o saptamana, pentru ca nici un client nu va putea ajunge la noi. Cine ne plateste daunele "tata Bush"? Si in situatia mea sunt atatia agenti economici din zona Casei Poporului si probabil nu numai.
Sabina mamica Alexandrei
morala: nici cetatenii nu au fost un exemplu, dar vina autoritatilor e mult mai mare, au dat dovada de o enorma lipsa de organizare, si imi pare tare rau ca nu pot fi sanctionati corespunzator; si cand spun asta, nu ma refer doar la politisti, ci incepand cu ministrul si coborand pe linie ierarhica [/purple]
chris +
![](copilas.gif)
bebeii nostri
karina87 spune:
Lipsa de organizare si lipsa de informare
In loc sa creeze "panica" ar trebui sa se ocupe din timp de tot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_d/dana_sp_d.jpg)
dana d spune:
Si io m-am saturat, adica oricum parerea mea e ca nu era cazul sa ne bagam noi in r...ul asta ca si asa Bucurestiul era blocat el oricum si haosul de pe strazi a devenit mod de viata si un stres permanent pentru bucurestenii activi care iau strada in piept in fiecare zi.
Nu vad ce motiv am putea avea sa fim mandri, de ce? ca suntem niste lingai?
Si nu inteleg nici de ce au inchis scolile si gradinitele, de ce toate scolile si toate gradinitele. majoritatea dintre ele n-au nici o treaba cu zona de interes a sumit-osilor, nu trece sumitul pe la mine prin Berceni dar imi fac probleme mari cu inchiderea gradinitei iar copiii la scoala si asa nu au destul timp sa faca materia aia supradimensionata.
La fii-mea la scoala cica o sa recupereze dupa ore cate una, cate doua pana la vara. Dupa ce ca iesea la 6 seara acum chiar o sa-mi vina noaptea acasa si oricum nu mai sunt in stare dupa 6 ore sa se mai concentreze la a 7-a, sau a 8-a.
Ca sa nu mai zic cati nervi si timp pierdut si transpiratie sa ajung dimineata la serviciu si seara acasa, am zis intotdeauna ca drumul pana la si de la serviciu e mai greu decat serviciul in sine, acum mai mult ca niciodata.
Aaa si ati observat ca nu functioneaza normal telefoanele mobile si internetul?
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA