*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (89) ***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by ancamari
In Romania masurile sunt brambura, i-am luat body-uri din colectia TEX (imi plac astea, din Carrefour 30 ron/4buc) pt 23 luni si ii sunt bune acum, asa ca no comment aici.

Eu am gasit in Carrefour haine pentru pitika mea, pe etichetele carora scrie "18-23 ani"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Vlada iti raspund cu intarziere, dar scuze, am lipsit motivat> Maieul acela se poate folosi la munte, mare, in vacanta. E dulce foc, cu tot felul de detalii simpatice si bretele reglabile

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Chris si Cristicross merge pt 2 ani caci al meu are 2 ani si 3 luni si e f incintat.Insa io-s din Baia Mare.Aici l-am gasit.Cu toate astea ar fi o speranta si pt voi caci l-am luat de la JYSK si cred ca si voi aveti.Al nostru e in cadrul mag Real.E facut dintr-un fel de fash,sau un material impermeabil care pare rezistent desi e subtirel.
DanielaC multumesc pt vot.Drept care am executat acelasi lucru pt pictata ta.

=========================================================================

Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor parca era un cod pt un vas de gatit cu aburi sau era de cumparat? Nu mai stiu, ma ajutati cu un cod sau un link, pliiiiz!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Azi tre sa dau de baut,ca scriind la topicul asta am implinit 1000 de mesaje.

Laura pe prima pagina din topic este un cod 49034,trecut de cineva, si care inseamna vas in care fiebe apa...sau asa cueva.Ia vezi tu.

=========================================================================

Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

wow, colis nu mai merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Am gasit un cod 65129, reduce 10 eur din preturi intregi, fara suma minima.Dar eu tot plang dupa 65137.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristicross

Am gasit un cod 65129, reduce 10 eur din preturi intregi, fara suma minima.Dar eu tot plang dupa 65137.

cris

super, merge si pe prix mini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_ spune:

Am primit comanda din 16.03!!Ura!! Rochitza este asta: http://www.laredoute.fr/vente-robe-prix-mini.aspx?productid=324131672&documentid=207608&categoryid=32985136&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
arata exact ca in poza,este un material subtire..e dragutza,mai ales ca la marimea mea 48-50 nu prea imi gasesc nimic.

Mergi la inceput