Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 14
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Sabina
eu n-am stat sa masor, da mie nu-mi curg sanii NICIODATA :)))
asta ca sa mai desfiintez niste mituri, ca daca nici io n-am lapte....
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
ei, ai tai sunt mai cu motz. Ai mei curg. Nu e vb daca ai lapte sau nu, a fost din start formularea pt cele care alaptati, era o gluma si poate si curiozitatea sa vad cam cate jeturi curg la fete.
Prisi - eu a trebuit sa ma mai duc la o cosmetica, la o nunta, la un examen, nu o puteam face cu tudor.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by melaniatud
teodoran - nu7stiu sigur dar am cunoscut un caz ca al tau si parca i-a zis sa revina la munca macar 6 luni...si asa a facut a stat iar cu burtica la serviciu...ce frumos...o sa fie bine pt copilasi sa fie diferenta de varsta asa mica.Dar medicul ti-a spus ca poti duce sarcina chiar daca ai facut cezariana...parca?Nu e prea devreme?Intreb pt ca si eu as vrea mai devreme inca un bb si mi s-a spus sa astept 2 ani.In rest iti doresc sarcina usoara ,sa te bucuri de bbei!!!Doamne ajuta!!
Melania, si mie mi-a zis medicul sa stau minim 6 luni dupa cezariana, la fel ca si medicul Teodorei. Cred ca medicul tau vrea sa fie extra sigur...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Annisia spune:
Mama, TEODORAN, ce mi-ai facut vere??? Ai bagat zazanie la noi in casa... Acum vrea si al meu inca un bebe. Deja zice in stanga si-n dreapta ca ne apucam de treaba si la dracu cu munca mea... Mai frumos e ca si nasul vrea inca un bebe, tot asa ca tine dupa o cezariana de numai 10 zile, sarcina obtinuta prin FIV. Nasa e terminata... Dar s-a bucurat mult cand a auzit ca se poate naturel. Cred ca asta e si cheia succesului - sa incerce cat mai repede. Stiu ca femeile raman imediat insarcinate dupa ce au nascut. Cica asteapta 6-7 luni si la atacccc!!!! Deci tot neamul s-a bucurat pentru tine si tinem pumnii stransi sa fie bine si sa ai doi copii superbi!!!!
Eu una nici nu vreau sa aud de inca un bebe. Cel putin deocamdata... Uneori mi se pare desul de greu si cu unul. Si tineti cont ca eu am un fiu super-super cuminte. Daca era un plangacios, colicos, nemancacios, mofturos, bolnavicios???? Ce ma faceam frate? Cred ca imi faceam abonament la Balaceanca. Ba nu, ca de asta am deja... Ziceti ceva mai grav?! Cred ca le livram lor direct asigurarile sociale si procentul pentru pensii, ca sa am locul asigurat. Asta avand in vedere ca peste 5 ani ma pot pensiona. HIhihihihi...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
In alta ordine de idei, bebe1, singurul de pana acum, dar nu stiu cat mai scap doar cu el, este foarte bine. Aseara avea 8.945... Ceea ce e super. A luat in doua saptamani si un pic peste 600 de gr. Si se simte vere!!! Fusai la cumparaturi cu el... Si imbracat baiatul meu smecher rau mi-am zis sa il tin eu in brate sa ma mandresc cu el. Dupa 10 minute i l-am pasat lui B, care ma bodoganea ca nu i-am luat caruciorul sau portbebeul macar... Eram ca aia in Stan si Bran (ghiciti cine o fi Bran...) ia copilul, ba nu tine-l tu ca ai zis ca vrei tu sa il cari in brate... Acum m-am invatat minte. Are cate un carucior in fiecare masina, sa nu mai raman descoperita. HIhihihih...
Micul Yannis creste mare
papanash spune:
ce mama gospodina sunt, m-a complimentat fie-miu mancand piureu.....pentru mine nu mai gatesc asa des, traiasca rotiseriile si cateringul !
intrebare: cum faca sa pastrez piureul mai multe zile , fac de 3 feluri si sa-i dau diferite de la zi la zi, numai sa tina la frigi. Congelat nu vrea musiu , n-a mancat niciodata decongelat de pe o zi pe alta.
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
melaniatud spune:
Sabina -
Prisi - nu-mi mai aminti de alaptat...asa bine lua atunci in greutate...dar am tras de mine in fel si chip,sanul stang de la inceput nu producea de ajuns (eram chiar ciudata atunci un san cat un bidon si unul cat o para) in fine e poveste lunga cert e ca regret f mult ca nu s-a mai putut.Da acum il las in pace sa pape ce si cat vrea.
prisi spune:
quote:
Originally posted by papanash
ce mama gospodina sunt, m-a complimentat fie-miu mancand piureu.....pentru mine nu mai gatesc asa des, traiasca rotiseriile si cateringul !
intrebare: cum faca sa pastrez piureul mai multe zile , fac de 3 feluri si sa-i dau diferite de la zi la zi, numai sa tina la frigi. Congelat nu vrea musiu , n-a mancat niciodata decongelat de pe o zi pe alta.
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
felicitari
eu fac piureul doar pentru 2 zile si adaug doar ou sau carnita, legumele sunt aceleasi, pun la borcanel si la frigider
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
myral spune:
Deeeeci dupa ce dimineata m-am plans la voi ca nu vine nici azi sotul, m-am distrat cu voi si m-am impacat cu gandul, ma suna acum si zice ca s-ar putea sa vina totusi ca oamenii nu plecasera acasa s-a asteptat sa vada cum evolueaza vremea si a plecat nava la ora 12. Bine ca cica exista si posibilitatea sa se intoarca daca sunt valuri prea mari, eu sper sa nu. Acum il astept pe la 12 noaptea nu conteaza numai sa vina.Ma duc ca a venit cea mare si nu am gatit nimic, am stat pe forum ii fac rapid o omleta.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
Buna. Nu am mai apucat azi sa deschid, am umblat dupa flori de gradina dar pe frigul asta nu ma simt in stare sa stau pe afara sa le plantez, asa ca mai astept pana maine.
sarbatoritilor de azi
Andreea11, si la noi e scandal mare la aspirat nasul, dar asta este, daca e pentru binele lui.
A_alinta, si steriletul este cu multe taisuri, toate sunt de altfel. L-am ales pentru ca este 99,8% sigur si oarecum mai comod ca si folosire, adica nu stau sa folosesc ceva de fiecare data sau ceva zilnic. Nu auzisem de blocarea trompelor, asa instintiv as spune nu, dar ma intreb daca steriletul asta nu e la fel de ciudat. Eu mi-am pus Mirena, cica avantajul este ca e din silicon, nu raneste uterul (ma rog, si aici pot fi accidente la montare) si nu incurca nici la radiografii si nici la RMN. Ca atare cu Mirena pot face si electrostimulare, aviz amatoarelor!
Gabitz, ma gandesc pe bune, nu inseamna insa ca si pun in practica neaparat.
Myral, eu ma stresez ca e prea gras! Nu e rea ideea cu sora-sa, macar sa stea pe langa ea cand papa.
Betty, multa sanatate lui Mario! Si Alex a avut astfel de amigdalita ciudata, virala, atunci cand cu febra foarte mare. Inca mai circula genul asta de viroza.
Si eu imi fac griji de durduliul meu, dar al meu seamana cu mine, eu aveam 11 kg si ceva la un an si asa am fost durdulie pana in clasa I cand am trecut treptat la capitolul scheletici.
Urmy, acum ca te-as desconspirat pe site-ul despre sex te dai plagiata? se mai intampla, nu te necaji. Si daca te contacteaza uite mai afli si alte lucruri decat despre ml, mg si pastarnac. Si uite asa gasesti niste preocupari mai pasnice la adresa sotului. Biscuiti nu ii dau lui Andrei.
Ti-am vazut scumpicul, al meu nu ar pune neam picioarele pe pamant. Ca si sora-sa, care totusi a mers pana la un an. Haios foc cum te ingana. Dar de ce imbracasi asa gros copilul?
Danielle, multa sanatate dulcetei Ebonee!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Sim, cum arata bubitele alea? Si lui Andrei i-au aparut unele noi, mai ales de cand se taraste in toate partile si ma intrebam daca e de la transpiratie sau tot dermatita de a lui. Wow ce mare e Stefan!
Mami25, ce pojar? Cand am ratat eu postarea cu pojarul? Multa sanatate. Galusti merg si cu albus, insa mult mai tarziu, pe la 10-12 luni i-am dat Alexandrei. Dupa 10 luni si ciorbita usor acra. Cred ca e mult prea devreme de la 6 luni.
Legat de maine, vad ca nici vremea nu tine cu noi, nici summitul asta cu soselele lor inchise. Ce sa mai zic, Andreea si Vladi sunt raciti (multa sanatate! ) si nu mai vin. Vad ca randurile doritoarelor se subtiaza, asa ca o lasam pentru dupa summit cand sper ca va fi o zi super de primavara veritabila. Ce ziceti? Eu la Kidex cred ca voi merge, inca nu stiu daca maine sau vineri.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze